Zuidhorn | De Oostergast | Anserstraat | project in voorbereiding

  • Zuidhorn

Binnenkort 28 nieuwe woonkansen voor diverse doelgroepen

De Oostergast: landelijk wonen met de voordelen van de stad | dit najaar 28 nieuwe woningen in verkoop

HET PROJECT in voorbereiding
In de onder Stadjers geliefde wijk de Oostergast komen dit najaar weer nieuwe woonkansen voor u. Of u nu starter of doorstromer op de woningmarkt bent of liefhebber van slapen en baden beneden. Voor diverse doelgroepen is er aanbod.

Aan de Anserstraat en aan het hofje aan de Boteinstraat start na de zomer de verkoop van een nieuw gevarieerd woningaanbod van Plegt-Vos van totaal ca. 28 woningen, waarvan 4 rijwoningen, 6 halfvrijstaande woningen met slapen en baden beneden en 18 halfvrijstaande gezinswoningen.

Het betreft een project in voorbereiding. Dit betekent dat op dit moment de prijzen en de definitieve woningtypes nog niet bekend zijn. De woningtypes uit de vorige fase komen wegens succes grotendeels wel weer terug.

***SCHRIJF U ALVAST IN
Wilt u straks bericht ontvangen over de datum en de procedure van de start verkoop? Schrijf u dan alvast in de voor de digitale nieuwsbrief voor Zuidhorn - de Oostergast op onze site van NIEUWBOUWGRONINGEN.NL***.

WONINGTYPES verwacht:
- 4 rijwoningen, variant op type Karmijn, al eerder gebouwd aan de straat het Noorderlicht
- 6 2/1 kap woningen met slapen en baden beneden, type Cassini/Piazzi (al eerder gebouwd aan het hofje aan de Boteinstraat)
- 18 2/1 kap woningen, waarvan type Taurus, Scorpius, Libra en Gemini weer gepland staan. Deze woningen zijn ook gebouwd aan de Propusstraat in plan de Oostergast.

BIJZONDERHEDEN
- tuinligging aan de Anserstraat op het noorden of zuiden
- tuinligging aan de Boteinstraat op het westen of oosten
- Vloerverwarming als hoofdverwarming
- Zeer energiezuinig woningen met een EPC van 0,0
- Standaard voorzien van zonnepanelen
- Inclusief luxe sanitair en tegelwerk
- Uitgebreide optiemogelijkheden zoals woningverlenging met 1,20m of 2,40m

INTERESSE en de start verkoop niet missen?
Meld u zich dan alvast aan voor de digitale nieuwsbrief op NIEUWBOUWGRONINGEN.NL. U krijgt vervolgens bericht via de mail over de datum van de start verkoop. Doorgaans organiseren we een start verkoop bijeenkomst in Zuidhorn zelf. Hier kunt u dan de verkoopdocumentatie met de prijzen, plattegronden etc. ontvangen en u tevens inschrijven voor de Toewijzingsprocedure/loting van de woningen.

DE WIJK DE OOSTERGAST
Dichtbij de stad Groningen, genoeg winkels en voorzieningen en toch dat dorpse. De Oostergast te Zuidhorn wordt niet voor niets door één van haar kopers de perfecte locatie genoemd. Het ruime groene kindvriendelijke opgezette plan op slechts 9 treinminuten van de stad met een brede school in de wijk zelf heeft al vele kopers uit de stad getrokken. Wie volgt?

De wijk ligt aan de Noordoostelijke rand van Zuidhorn, op een plek vanwaar u zo het uitgestrekte buitengebied in wandelt of fietst. Ondanks de landelijke ligging zijn alle voorzieningen aangenaam dichtbij.

De pluspunten van wonen in de Oostergast:
- Ruim rustig, groen en landelijk wonen
- Uitstekende bereikbaarheid en ligging
- Het dorp biedt alle basisvoorzieningen
- Brede school in de wijk aanwezig
- Een prettige leefomgeving
- Groningen is dichtbij (maar 9 minuten met de trein!)

Merendeel kopers komt uit de stad Groningen
Vooral veel Stadjers verruilen Groningen voor het wonen in het groen in de Oostergast. Of zoals één van onze kopers aangeeft: "De Oostergast is een mooie, groene en ruim opgezette wijk. Dit samen met de voordelen van een mooi dorp en de stad Groningen op korte afstand, maakt dat wij hebben gekozen om hier te gaan wonen"


De Oostergast verrast
Wonen in de Oostergast biedt verrassend veel voordelen. De wijk ligt vlakbij het bus- en treinstation met snelle verbindingen naar Groningen en Leeuwarden. Een gevarieerd aanbod van winkels en voorzieningen is binnen enkele minuten te bereiken in het centrum van Zuidhorn. Daarnaast zijn ook de sportvoorzieningen vlakbij. Het nieuwe zwemcentrum ligt zelfs op steenworpafstand en de wijk zelf heeft een Brede School.


***INTERESSE en DOWNLOADEN VAN (toekomstige) VERKOOPDOCUMENTATIE?
Voor het downloaden van de actuele verkoopdocumentatie, het volgen van de beschikbaarheid van de kavels en het op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod ga je naar NIEUWBOUWGRONINGEN.NL en SCHRIJF JE IN voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte. ***

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Hanckemalaan
576 m
Treinstation Zuidhorn
581 m
Bushalte De Koperwiek
607 m
Bushalte Station
636 m
Bushalte Hooglanden
747 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Zuidhorn
353 m
Gomarus College
609 m
O.B.S. de Borgh
664 m
C.B.S. de Brug
779 m
CBS het Anker
1.21 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Poiesz
172 m
Aldi
173 m
Albert Heijn
198 m
SPAR
2.17 km
Spar De Groot
3.75 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Service Apotheek Zuidhorn
561 m
Huisartsenpraktijk, Fysiotherapie
614 m
Apotheek Hoogkerk
7.16 km
Huisartsen Reitdiep
7.67 km
De Verbetering
7.78 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?

Neem contact op met één van onze makelaars