Nieuws

REITDIEP: verwachte start verkoop mei/juni 2018

21 februari 2018

Op dit moment is Roosdom Tijhuis druk bezig om voor u weer 28 mooie woningen te ontwikkelingen in de laatste fase van Reitdiep (fase III). De start verkoop niet missen? Schrijf u dan alvast in voor de digitale nieuwsbrief. Alvast goed voorbereid zijn? Download het stappenplan.

ZUIDHORN: Ga nog mee in de bouwstroom van zomer 2018

20 februari 2018

Al 80% van de woningen in deze fase van de geliefde wijk de Oostergast is verkocht. Het merendeel van de kopers komt uit de stad Groningen. Nog slechts een paar twee -onder-één kap woningen beschikbaar van het type Taurus met tuin op het zuiden. Nu instappen betekent dat u nog zelf de uitvoering en het meerwerk van de woning kunt bepalen. De verwachte start bouw is rond de zomer van dit jaar.

MEERSTAD: Deze zomer verwachte start bouw

20 februari 2018

De verkoop van de 11 Parkvilla's in vlek 17 van Tersluis in Meerstad loopt voorspoedig. En dat is niet voor niets. De kwaliteit van zowel de locatie als de woningen wordt herkend door de kopers. Voor liefhebbers van vrijstaand wonen zijn er nog kansen om in deze fase aan te haken. De verwachte start bouw vindt rond de zomer van dit jaar plaats. Heeft u liever een twee-onder-één kap woning? Binnenkort nieuwe woonkansen voor Parkvilla's in Tersluis.

BEDUM: Snelle beslissers opgelet!

17 januari 2018

Vrijstaand of twee onder één kap? Slapen beneden of toch die grote leefkeuken? Je zegt het maar. Het kan binnenkort in BEDUM. Start bouw medio februari en je kan nu nog aanhaken.

EELDE: Nog 1 vrijstaande patiovilla in Groote Veen

12 oktober 2017

Liefhebbers van levensloopbestendig wonen opgelet. In plan Groote Veen ontwikkelt Frisoplan 5 comfortabele vrijstaande patiovilla's met in de basis al slapen en baden beneden. Prijzen vanaf € 369.000,- von. Er is nog 1 woning te koop na de start verkoop

BAFLO: Start verkoop 4 nieuwe tweekappers voor slechts € 200.000

20 november 2017

U wilt graag groen, weids en BETAALBAAR wonen in een gezellig dorp met alle voorzieningen in de buurt en de stad Groningen op slechts 20 treinminuten afstand? Kom dan naar de START VERKOOP DI 21/11 van 4 nieuwe twee-onder-één kap woningen type Callenburgh. Prijzen vanaf € 200.000,-. Waar vindt u dat nog?

ZUIDHORN: nieuwe fase De Oostergast

03 oktober 2017

We zijn gestart met de verkoop van 28 woningen aan de Anserstraat en de Boteinstraat . Nieuw wonen in een geliefde wijk die bruist van het woonplezier!

Kom naar de Nieuwbouwbeurs XL 17, 18 en 19 november

14 november 2017

Bent u zich aan het oriënteren op een andere woning? En wilt u weten wat er in en om de stad aan nieuwe projecten komt? Bezoek dan de Nieuwbouw/Verbouwbeurs XL in Groningen en laat u inspireren. Al het huidige en toekomstige aanbod overzichtelijk bij elkaar. Zo bent u in één keer volledig op de hoogte en wellicht zit uw nieuwe toekomstige woonplek er wel tussen.

TEN BOER: start verkoop 6 woningen Dijkshorn

31 oktober 2017

Meld u nu nog aan voor de start verkoop van 6 twee onder één kap woningen in Ten Boer van Bouwmij Hendriks. Nieuw wonen op een prachtige plek in een geliefde wijk die bruist van het woonplezier! En dat op slechts 13 autominuten van de stad. Prijzen vanaf € 224.900,-- vrij op naam.

REITDIEP: Een feestje in Reitdiep

28 september 2017

Afgelopen donderdag 21 september vond op de bouwlocatie in Reitdiep de feestelijke starthandeling plaats in het kader van de bouw van 75 nieuwe woningen door Roosdom Tijhuis in Reitdiep.