Nieuwbouwgroningen.nl is dé nieuwbouwmakelaar van Groningen

Wat bieden wij jou?

Graag ontzorgen we jou samen met een team van specialisten tijdens elke fase van het koopproces van optie tot koopcontract. Wij informeren je uitgebreid over onze nieuwbouwplannen, de nieuwbouwwoning en alles wat er komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Kortom begeleiding en aandacht tijdens het gehele traject. Een nieuwbouwwoning kopen doe je misschien maar eens of een paar keer in je leven en dat realiseren wij ons heel goed.

Het team

Wij zijn jouw gespecialiseerde nieuwbouwmakelaar voor de verkoop van nieuwbouwwoningen in de grotere forensenplaatsen rond de stad Groningen en de uitbreidingsgebieden in de stad zelf.

  • Al 25 jaar jouw actieve nieuwbouwmakelaar
  • Actief team van nieuwbouwspecialisten
  • Meer dan 2200 nieuwbouwwoningen verkocht
  • Meest informatieve nieuwbouwwebsite Nieuwbouwgroningen.nl

Luit Tebbens Torringa

De eigenaar en oprichter van Nieuwbouwgroningen.nl. Een ondernemer in hart en nieren met passie voor zijn vak. Hij bedenkt telkens weer nieuwe concepten en mogelijkheden en beweegt mee in de veranderende wereld van nieuwbouw en de communicatie eromheen. Of het nu gaat om grondaankopen, het ontwikkelen van woningen, nieuwbouwmarketing of informatiegesprekken met kopers. Hij is van alle markten thuis en blijft altijd zichzelf. In zijn vrije tijd wandelt of fietst hij lekker met de hond of hangt in de hangmat aan het Winsumerdiep of in Thailand, zijn 2e thuisland. De liefde voor de tropen, maakt dat hij eveneens de site Nieuwbouwbonaire heeft opgericht. In Nederland of over de grens, de meest voldoening krijgt Luit van blije kopers aan tafel. Uiteindelijk doe je het daar allemaal voor.

Wendy Visscher

Al sinds 2006 nieuwbouwadviseur bij Nieuwbouwgroningen.nl. Een generalist en dat komt goed van pas in een klein bedrijf waar je van alle markten thuis moet zijn. Creativiteit in schrijven teksten voor website en nieuwsbrieven. Met als achtergrond psychologie in de makelaardij beland en niet meer weggegaan. Uiteindelijk gaat het namelijk allemaal over mensen. Leuk zoveel verschillende mensen en achterliggende verhalen aan tafel. Niet alleen verkopen van huizen, maar ook meedenken in de ontwikkeling van nieuwe plannen is een uitdaging. Blij van meedenken en adviseren om tot een goed keuze te komen. Opgegroeid aan het water en deze passie is gebleven. Zeilen, surfen, schaatsen duiken.....als het maar in of op het water is. Het water staat voor vrijheid en ontspanning. Passie voor water in welke vorm dan ook.

Anita Timmer

Al vanaf jongs met nieuwbouw in aanraking gekomen. "Bouwen" en "voetbal" waren de gespreksonderwerpen aan tafel. Als PR-medewerker en kopersbegeleider bij diverse bouwbedrijven gewerkt en door over de schouder mee te kijken bij werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerders veel geleerd op het gebied van nieuwbouw. Sinds 2016 een nieuwe uitdaging aangegaan als nieuwbouwadviseur. Mensen adviseren en begeleiden bij het proces van een belangrijke stap in hun leven, een nieuwbouwwoning kopen. Daarnaast een passie voor sporten. Passief langs de lijn (toch weer de voetbal) en actief met schaatsen en bij de sportschool waar ik eveneens als sportinstructrice werkzaam ben.

Regina Datema

Ik ben betrokken bij Nieuwbouwgroningen als parttime telefoniste receptioniste. Daarnaast zoek ik telefonisch contact met de nieuwste nieuwsbrief abonnees om ze  toelichting te geven over de werkwijze van Nieuwbouwgroningen en onze partners binnen Nieuwbouwplaza. Dus als u zich abonneert is er een gerede kans dat ik uw eerste aanspreekpunt ben in uw zoektocht naar een mooi nieuw huis in of rondom de stad Groningen. Naast deze activiteiten heb ik ook nog een eigen bedrijf als Remedial teacher waarin ik kinderen bijsta die leerstoringen hebben. Mijn hobbies zijn een goed boek en naar de film gaan. En natuurlijk houdt ik toch nog altijd de zorg over mijn, ondertussen volwassen kinderen, Chris en Inge.