Lamberink Nieuwbouw Groningen
dé NVM-Nieuwbouwspecialist van het Noorden

Wat bieden wij jou?

Graag ontzorgen we jou samen met een team van specialisten tijdens elke fase van het koopproces van optie tot koopcontract. Wij informeren je uitgebreid over onze nieuwbouwplannen, de nieuwbouwwoning en alles wat er komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Kortom begeleiding en aandacht tijdens het gehele traject. Een nieuwbouwwoning kopen doe je misschien maar eens of een paar keer in je leven en dat realiseren wij ons heel goed.

Het team

Wij zijn jouw gespecialiseerde nieuwbouwmakelaar voor de verkoop van nieuwbouwwoningen in de grotere forensenplaatsen rond de stad Groningen en de uitbreidingsgebieden in de stad zelf.

- Al 25 jaar jouw actieve nieuwbouwmakelaar
- Actief team van nieuwbouwspecialisten
- Meer dan 2200 nieuwbouwwoningen verkocht
- Meest informatieve nieuwbouwwebsite Nieuwbouwgroningen.nl

Luit Tebbens Torringa

Eigenaar & oprichter

De eigenaar en oprichter van Nieuwbouwgroningen.nl. Een ondernemer in hart en nieren met passie voor zijn vak. Hij bedenkt telkens weer nieuwe concepten en mogelijkheden en beweegt mee in de veranderende wereld van nieuwbouw en de communicatie eromheen. Of het nu gaat om grondaankopen, het ontwikkelen van woningen, nieuwbouwmarketing of informatiegesprekken met kopers. Hij is van alle markten thuis en blijft altijd zichzelf. In zijn vrije tijd wandelt of fietst hij lekker met de hond of hangt in de hangmat aan het Winsumerdiep of in Thailand, zijn 2e thuisland. De liefde voor de tropen, maakt dat hij eveneens de site Nieuwbouwbonaire heeft opgericht. In Nederland of over de grens, de meest voldoening krijgt Luit van blije kopers aan tafel. Uiteindelijk doe je het daar allemaal voor. 

Arjan Lamberink

Mede directeur

Vanaf 1 januari 2019 ben ik mede directeur van Lamberink Nieuwbouw Groningen v.o.f. Al jaren ben ik actief in de nieuwbouw wereld en dan met name vanuit Assen en Hardenberg. In de komende jaren ga ik  samen met Luit ook de kar trekken in de regio Groningen.
Daarnaast ben ik als landelijk bestuurslid  zeer vooruitstrevend bezig met de platformen NieuwWonen Groningen en Drenthe. Van hieruit wil ik samen met de NVM en Dynamis opwerpen als deskundige op het gebied van het vertalen van de vraagzijde richting opdrachtgevers. 

Wendy Visscher

Nieuwbouwadviseur

Al sinds 2006 nieuwbouwadviseur bij Nieuwbouwgroningen.nl. Een generalist en dat komt goed van pas in een klein bedrijf waar je van alle markten thuis moet zijn. Creativiteit in schrijven teksten voor website en nieuwsbrieven. Met als achtergrond psychologie in de makelaardij beland en niet meer weggegaan. Uiteindelijk gaat het namelijk allemaal over mensen. Leuk zoveel verschillende mensen en achterliggende verhalen aan tafel. Niet alleen verkopen van huizen, maar ook meedenken in de ontwikkeling van nieuwe plannen is een uitdaging. Blij van meedenken en adviseren om tot een goed keuze te komen. Opgegroeid aan het water en deze passie is gebleven. Zeilen, surfen, schaatsen duiken.....als het maar in of op het water is. Het water staat voor vrijheid en ontspanning. Passie voor water in welke vorm dan ook. 

Anita Timmer

Nieuwbouwadviseur

Al vanaf jongs af aan met nieuwbouw in aanraking gekomen. "Bouwen" en "voetbal" waren de gespreksonderwerpen aan tafel. Als PR-medewerker en kopersbegeleider bij diverse bouwbedrijven gewerkt en door over de schouder mee te kijken bij werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerders veel geleerd op het gebied van nieuwbouw. Sinds 2016 een nieuwe uitdaging aangegaan als nieuwbouwadviseur. Mensen adviseren en begeleiden bij het proces van een belangrijke stap in hun leven, een nieuwbouwwoning kopen. Daarnaast een passie voor sporten. Passief langs de lijn (toch weer de voetbal) en actief met schaatsen en bij de sportschool waar ik eveneens als sportinstructrice werkzaam ben.