Header

Jouw woonwensen vertalen naar een droomhuis

Heerlijk wegdromen bij de gedachte aan een gloednieuw huis op een plek waar jij je helemaal thuis voelt. Je hebt waarschijnlijk al vele tijdschriften en voorbeelden in huis met gebruikte de voorbeelden. Maar hoe voorkom je dat je droomhuis geen luchtkasteel wordt? Hoe wil je wonen en welk budget past daarbij? Wat verleden binnen het beeldkwaliteitsplan? Samen met onze ontwerper neem je jouw wensen en ideeën door. Je kunt combineren met alle elementen van bestaande woningtypen in de catalogus. Van begin geheel blanco met je wensen en woonwensen als basis.

De woonwensfabriek

Jouw woonwensen vertalen naar een droomhuis op maat is een spannende en grote onderneming. De coaches van de Woonwensfabriek ontzorgen van schets tot oplevering zodat je hier alleen voor staat.

Meer weten? neem contact met ons op:
Woonwensfabriek
Portugallaan 4-6
9403 DS Assen
info@woonwensfabriek
088-0338400

De website van de woonwensfabriek

Wooninspiratie

Of je nu groter wilt gaan wonen, een meer passende indeling wilt, wonen met werken wil combinatie van een levensloopbestendige woonoplossing wil: Bij de Woonwensfabriek vind je voor bijna elke woonwens een passende oplossing. ruim 2.000 tevreden kopers jou al zijn gegaan, bieden wij jou een database boordevol voorbeeldontwerpen en wooninspiratie. Jij kunt door te mixen en te matchen hieruit jouw ideale woning samenstellen, gewenst met hulp van een architecten.


Ga naar de woningtypes
Ga naar het kavelaanbod

Dromen

Je bent hoe je woont, je woont hoe je bent. Jouw huis is een vertaling van je karakter, van hoe je wilt leven. Bij een veranderende woonbehoefte ga je, je laat je gedachte de vrije loop. Maar hoe vertaal je al deze woonwensen in een droomhuis op maat? Laat ons je helpen.

Zelf bouwen in 6 stappen