Thuis in geld

Bij het kopen van een huis komt veel emotie kijken. Nederlanders zijn erg gesteld op hun huis. Na een lange werkdag is het fijn thuiskomen in je eigen geborgen woonomgeving. Daar wordt dan ook veel tijd en geld aan besteed. Kijk maar naar de vele klus- en nterieurprogramma’s op televisie. Maar bij het kopen van een huis is het goed om emotie en ratio te scheiden. Het regelen van een hypotheek gaat immers om cijfers, grote cijfers die voor een deel je toekomst bepalen.Het kopen van een huis moet passen bij wat je maandelijks aan hypotheeklasten wilt besteden.

Financiële rust

Wij zijn Thuis in Geld en brengen niet alleen de hypotheek, maar ook andere belangrijke financiële zaken voor je in kaart. Wij geven een helder overzicht en financiële rust zodat je, naast een prettig wonen, ook de dingen kunt blijven doen die je belangrijk vindt.

Meer informatie?
Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste hypotheek en andere financiële zaken. Bel of e-mail gerust met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvend financieel adviesgesprek.

Bezoekadres
Lamsoor 10
9738 AL Groningen
Telefoon, email, website
050 201 14 20
info@thuisingeld.nl 
www.thuisingeld.nl
AFM Registratie 12018171

Reviews van thuisingeld

Bekijk hier de reviews van thuisingeld.

reviews thuisingeld