Samenwerking Lifestyle Groningen en Ungersma

Uw nieuwbouwwoning afwerken en/of eventueel uitbouwen zoals u dat wilt. Dat kan na de oplevering met deze specialisten. Lifestylegroningen is uw eerste aanspreekpunt en creatieve meedenker rond uw wensen. Ungersma is de contractpartij en uitvoerder van de bedachte afbouwwensen. 
Deze aanpassingen kunnen zijn de wand- en vloerafwerking, maar ook een complete badkamer en/of keuken behoren tot de mogelijkheden. Zelfs wijzigingen aanbrengen die niet meer door de bouwer in de bouwstroom mee kunnen worden genomen, kunnen zij na de oplevering voor u realiseren.

Lifestylegroningen

Wij zijn een compact team van vakwerkers. Door de jaren heen hebben wij onze werkzaamheden en ons assortiment op het gebied van verbouw- inrichtingszaken steeds verder kunnen verbreden. Wij denken graag creatief met u mee!

Bezoekadres
Lamsoor 10
9738 AL Groningen
Telefoon, email, website
050 549 37 78
06 22 54 43 03
info@rudolphiebouw.nl
www.lifestylegroningen.nl

Ungersma Bouw- en Klussenbedrijf

Wij onderscheiden ons op het gebied van service, kwaliteit en prijs. Wij hechten veel waarde aan goede service en weten uit ervaring dat klanten dit erg waarderen, doordat wij veel positieve mond tot mond reclame hebben. Dit heeft ook te maken met de kwaliteit die wij leveren. De kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Bezoekadres:
Heratemaheerd 14
9737 MT Groningen
Telefoon, email, website
050 549 28 42
06 50 51 33 93
info@bouwbedrijfungersma.nl
www.bouwbedrijfungersma.nl