Woningsoort

herenhuis

Woningsoort

vrijstaande woning

Koopprijs

From € 458.000 - € 474.000 vrij op naam
Living area
183 m2 tot188 m2
Volume
706 m3 tot 730 m3

Omschrijving

Leek, De Hoven fase 3-1 |2 vrijstaande en 8 halfvrijstaande woningen|4 verschillende woningtypes| gasloos | ruime kavels vanaf 400 m² - 600m²| gevarieerd gevel- en straatbeeld

HET PROJECT |10 woningen met allure
In de ruime en groen opgezette wijk De Hoven in plan Oostindie aan de zuidzijde van Leek komen in fase 3-1 aan het Longkruid weer 10 nieuwe comfortabele en duurzame woningen. Aan de voorzijde kijk je vrij uit naar een brede groenstrook en aan de achterzijde heb je een diepe tuin van wel 18 meter. De woningen hebben een aangebouwde garage en je kunt op je eigen perceel 2 auto’s kwijt.

VRIJSTAAND WONEN TYPE A OF B op kavel 26 of 17
De vrijstaande woningen zijn er 2 verschillenden varianten. Door de ongelijke kap en/of ongelijke goothoogte passen deze woningen in het Drentse karakter van De Hoven. Beide types zijn ruim van binnen met maar liefst een woonoppervlakte van ca 182m², maar hebben een andere uitstraling. Welk ontwerp spreekt je het meest aan? De keuze is aan jou!

Type A
Woningtype A heeft een bijzondere voorgevel. Deze bestaat uit een mooie combinatie van steen en duurzaam Red Cedar hout.

Type B
heeft met de ongelijke wolfskap en het verschil in goothoogte een Drents eigentijds karakter.

RUIME KAVELS EN SPEELS STRAATBEELD
De kavels zijn lekker ruim ca 600 m². Ideaal voor tuinliefhebbers. Er is een grote variatie in de materiaalkeuze, dakvormen en kleurgebruik wat een levendig en speels straatbeeld oplevert. Ruime raampartijen zorgen voor veel licht in de woning. De dwarskappen geven daarnaast veel ruimte op zolder, zodat je hier nog extra kamers kunt maken.

DUURZAAM EN COMFORTABEL
De woningen zijn standaard voorzien van een aangebouwde garage, waar je genoeg opbergruimte hebt, een compleet ingerichte badkamer, vloerverwarming en eenluchtwarmtepomp (gasloos). Naar eigen wens kun je met een uitgebreid optiepakket de woning aanpassen en uitbreiden.

KORTOM, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fijn nieuw thuis voor jou aan het Longkruid! Het is heerlijk wonen in een ruime vrijstaande woning in De Hoven in Leek in een kindvriendelijke groene omgeving met het centrum van Leek dichtbij. Maar ook Groningen en Drachten zijn eenvoudig te bereiken.

Collegiale verkoop: Lamberink Nieuwbouw Groningen en Bruining en De Reus in Leek.

KENMERKEN VRIJSTAANDE WONINGEN:
* Aantal 2: kavel 17 en 26
* type A (moderne uitstraling) of keuze type B (meer klassieke uitstraling) mogelijk
* Kavel 17 met erker op hoekperceel

* woonoppervlakte ca 182m² – 187,6 m²
* inhoud ca 706 m3 – 730m3
* Kavelgrootte ca 600 m²
* ligging tuin op het oosten

* straatgerichte keuken en tuingerichte woonkamer
* openslaande tuindeuren
* inclusief luxe complete badkamer
* aangebouwde garage en ruimte op perceel voor 2 auto’s

*Let op: Kies je voor kavel 17 dan is de erker aan de zijgevel verplicht!

LEEK | DE HOVEN | PLAN OOSTINDIE
Leek is een gezellige plaats ten zuidwesten van de stad Groningen. Aan de zuidkant van het dorp ligt Oostindie: een gloednieuwe woonbuurt midden in het groen. In totaal komen hier ongeveer 1100 woningen.

DIVERSE VOORZIENINGEN
De buurt is volop in ontwikkeling. Je vindt in Oostindie bijvoorbeeld al verschillende bassischolen, kinderopvang en een peuterspeelzaal. Ook zijn er sportvelden, parken en speelplekken voor de kinderen. Boodschappen doen? De winkels liggen op loop- en fietsafstand.
Voor winkelplezier en uitgebreide uitgaansmogelijkheden kun je natuurlijk terecht in het nabijgelegen Groningen, waar van alles mogelijk is.

DE HOVEN
Het nieuwste deelplan van Oostindie is de De Hoven. Dit gebied is ruim opgezet en krijgt een Drentse uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen. De woningen hebben extra grote tuinen.

BEREIKBAARHEID
De nieuwbouwwijk ligt aan de zuidkant van Leek. Leek ligt centraal gelegen langs de A7 tussen Groningen en Drachten. Met de auto ben je binnen 15 minuten in Groningen of Drachten. Bovendien heeft Oostindie een snelle busverbinding naar de stad Groningen.
Het centrum van Leek is op enkele minuten per fiets te bereiken

Lees verder...
Sluiten

Heb je een vraag?

De Hoven | fase 3-I | Longkruid

Is een ontwikkeling van:

BPD

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom woningtype {buiding_type} in het project De Hoven | fase 3-I | Longkruid