Winsum | eerste fase Munster uitverkocht | nieuwe fasen op komst

05 februari 2019

De laatste kavel en woning van Plegt-Vos in de eerste fase van  plan Munster is mondeling verkocht. We kunnen voorzichtig zeggen dat we voor nu uitverkocht zijn. Het goede nieuws is dat er nog 2 fasen volgen in Winsum in  plan Munster. Dus liefhebbers van wonen aan water in een prachtig waterrijk, gezellig dorp op slechts 15 auto minuten van de stad en met een treinverbinding opgelet! Schrijf je al vast in voor de nieuwsbrief voor Winsum en je ontvangt bericht over de start verkoop van de nieuwe fasen. 

* WONEN AAN WATER * DIRECTE VAARVERBINDING NAAR HET WINSUMERDIEP * GASLOOS * ENERGIEZUINIG *15 AUTO- OF TREINMINUTEN NAAR DE STAD 

PLAN MUNSTER
In Winsum komt een nieuwe woonwijk met directe vaarverbinding richting het Winsumerdiep met de naam Munster. Het plan ligt aan de oostzijde van het gezellige karakteristieke dorp. De wijk is verdeeld in 3 fasen met elk ca. 50 woningen. 

WONEN AAN HET WATER 
De meeste woningen in de wijk komen te liggen aan DOORGAAND VIS- EN VAARWATER dat in verbinding staat met het Winsumerdiep. Wonen aan het water en met je eigen bootje de omgeving verkennen. Een gevoel van vrijheid en dat bij jouw eigen huis. Wie wil dat nou niet?

LAGE ENERGIELASTEN |GASLOOS | EPC 0,0 | ZONNEPANELEN | VLOERVERWARMING
Wonen in plan Munster betekent ook helemaal op de toekomst voorbereid zijn. De woningen zijn gasloos én energiezuinig (EPC 0.0). Alle woningen krijgen vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Bovendien worden de woningen voorzien van een lucht-warmtepomp en zonnepanelen. Besparen op uw energielasten dus! 

GRENZEND AAN PARK
Grenzend aan de wijk komt ook nog eens een parkachtig recreatiegebied, het Munsterveld, dat samen met de inwoners wordt ontwikkeld. Lekker wandelen in het groen en dat vlakbij je eigen huis.

KORTOM, hier woont u dus heerlijk energiezuinig en comfortabel in een waterrijke groene dorpse omgeving met een directe vaarverbinding naar het Winsumerdiep op slechts 15 auto en/of treinminuten van de stad Groningen. 

Would you like to stay informed about similar projects

Bekijk ook het project Munster | fase 1

Volledig verkocht
Meer informatie

Munster | fase 1

Winsum


€ 255.000 tot € 299.000
136 m2 - 149 m2 woonoppervlakte