Halfvrijstaande meegroeiwoningen in Midwolda

18 december 2019

Aan de Anna Maria Horalaan in Midwolda worden 4 half vrijstaande woningen aangeboden met diverse indelings- en uitbreidingsmogelijkheden.

De locatie is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Via de Hoofdweg bereik je snel
het centrum van Scheemda, maar ook de A7 en Winschoten zijn snel te bereiken. Eén van de busroutes tussen Scheemda en Winschoten gaat via de Hoofdweg, waardoor de woningen ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.
In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen gelegen, waaronder het Oldambtmeer, Landgoed Ennemaborgh en Brede school “De Meerkant”. In "De Meerkant" zijn onder andere basisscholen, een peuterspeelzaal, een kinderdagopvang, de bibliotheek en een sporthal gehuisvest.

De woningen zijn zodanig ontworpen dat er ruime mogelijkheden zijn om de woning te laten aansluiten bij jouw woonwensen. Maar ook meegroeien met veranderende behoeftes in de toekomst is mogelijk. Zo kan de woning worden uitgebreid met een bijkeuken, eventueel met een opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger, waardoor in de badkamer ruimte ontstaat voor een toilet. Ook kan de woonkamer vergroot worden of kan er een garage worden aangebouwd. Een combinatie van bovenstaande opties is eveneens mogelijk.

Uiteraard kun je deze opties ook gelijk al tijdens de bouw laten uitvoeren. Wanneer je deze investeringen liever uitstelt, dan kun je alvast de bouwkundige voorbereidingen meenemen zoals fundering en waterkeringen, zodat je hier later in eigen beheer de gewenste uitbreidingen alsnog kunt realiseren. De woningen worden inclusief een gasaansluiting gebouwd, je kunt dus desgewenst op een gaskookplaat koken.

De keuken is niet bij de basisprijs inbegrepen, deze mag je in eigen beheer kopen en plaatsen na oplevering. Eventuele extra aansluitpunten en leidingen hiervoor kunnen van te voren in overleg met de ontwikkelaar worden aangelegd.

Interesse in dit project? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief! Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de start van de verkoop.

Meer informatie is beschikbaar op de projectpagina. Klik daarvoor hier. Vragen? Bel of mail ons gerust via 0592-338415 of nieuwbouw@lamberink.nl.

 

Downloads


Download

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project A.M. Horalaan

Volledig verkocht
custom media