Bedum | verwachte start bouw gepland voor oktober dit jaar

05 februari 2019

Het gaat goed met de verkoop van de woningen type Larvik aan de Kuifeend in Bedum.  Inmiddels zijn 6 van de 8 woningen verkocht. De planning is dan ook dat de bouw nog dit najaar van start kan gaan. Dit betekent dat de kopers ongeveer eind van het eerste kwartaal 2020 wellicht de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst kunnen nemen. 

HET PROJECT | 8 twee-onder-één kap woningen 
In Ter Laan 4 komen aan de Kuifeend weer 8 NIEUWE TWEE-ONDER-EEN KAP WONINGEN met een STOERE ROBUUSTE robuuste uitstraling en op de toekomst voorbereid. De uitvoering is duurzaam zonder gas, maar met zonnepanelen en vloerverwarming. Hier woont u aan een laan met een gevarieerd afwisselend straatbeeld in een kindvriendelijke omgeving met een speeltuin nabij. 

DE WONING TYPE LARVIK | STOERE UITSTRALING MET VEEL LICHTINVAL 
De woning heeft een prettige lichtinval door de lange raampartijen en een praktische indeling met een U-vormige woonkamer, 3 slaapkamers op de verdieping en een ruime zolder met mogelijkheid voor extra kamer(s). Daarnaast is de woning DUURZAAM uitgevoerd met zonnepanelen op het dak en COMFORTABEL vanwege de vloerverwarming. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Ter Laan IV | Kuifeend?

Bekijk ook het project Ter Laan IV | Kuifeend

In verkoop