BAFLO: nog 2 extra nieuwe tweekappers voor slechts € 200.000

28 juli 2018

U wilt graag groen, weids en BETAALBAAR wonen in een gezellig dorp met alle voorzieningen in de buurt en de stad Groningen op slechts 20 treinminuten afstand?  Kijk dan naar plan Oosterhuisen in Baflo. De eerste 4 zijn verkocht of onde r optie. Daarom voegt Plegt-Vos nog extra blokje Callenburgh toe.

HET PROJECT In plan Oosterhuisen aan de Buizerd komen 4 comfortabele 2/1 kap woningen, type Callenburgh. Een ideale ruime gezinswoning met een praktische indeling. De tuinen zijn gunstig gelegen op het westen. Zo kunt u lekker lang genieten van de zon in de tuin. 

DE WONING Callenburgh is een woning met een eigentijdse warme uitstraling met een U-vormige indeling. De keuken bevindt zich aan de tuinzijde en de woonkamer aan de straatkant. Wilt u graag een woonkeuken? Een woningverlenging met 1,20 of zelfs 2,40m behoort tot de mogelijkheden. De vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping zorgt voor een comfortabele warmte zonder radiatoren. Zo kunt u uw meubels ook makkelijker plaatsen. In de diepe achtertuin staat een houten berging voor de fietsen en tuinspullen. Naast de woning is ruimte voor een optionele aangebouwde garage. Op de verdieping zijn in de basis 3 slaapkamers. Meer (slaap) kamers nodig? De ruime zolder biedt genoeg mogelijkheden voor 2 extra kamers. De woning wordt opgeleverd inclusief luxe sanitair en tegelwerk. De keuken is exclusief en kunt u zelf bepalen. KENMERKEN • Aantal: totaal 4 • Binnenwerkse maat 5,40m breed x 9,80m diep • U-vormige plattegrond met straatgericht wonen • 3 slaapkamers, 4e of 5e (slaap) kamer mogelijk op zolder • Vloerverwarming als hoofdverwarming • Compleet toilet en badkamer met grote wandtegels • Energiezuinig met 7 PV panelen op het dak aan de achterzijde • Uitgebreide optiemogelijkheden, zoals woningverlenging met 1,20 of 2,40m, een aangebouwde garage • Gunstige tuinligging op het westen gelegen Woonoppervlakte: 144 m² Inhoud: 440 m3 Kaveloppervlakte van: OVER PLAN OOSTERHUISEN Plan Oosterhuisen in Baflo is ontworpen als een dorpse uitbreiding met een unieke ruimtelijke ligging in het open weidse Groninger landschap. Het plan grenst direct aan het station van Baflo zodat de trein naar Groningen binnen handbereik is. Ook is het nabijgelegen dorp Winsum op fietsafstand gelegen. Het plangebied Oosterhuisen ligt aan de rand van Baflo op steenworp afstand van het treinstation. Het sportcomplex met voetbalvelden is de groene long in het centrum van het plangebied. U vindt hier woningen voor een brede doelgroep van starters, gezinswoningen tot liefhebbers van slapen en baden beneden. Ontdek nu zelf hoe heerlijk het wonen in plan Oosterhuisen is. HET DORP - Baflo Baflo is een authentiek Noord-Gronings plattelandsdorp in het karakteristieke open landschap tussen de stad Groningen en de Waddenzee met een uitstekende bereikbaarheid met de trein of met de auto. VOORZIENINGEN Alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen zijn aanwezig . Daarnaast heeft Baflo een dynamisch dorpsleven, een woonzorgcentrum, 2 basisscholen en diverse sportclubs. Kortom, alles om fijn te kunnen wonen voor elke doelgroep.