Baflo | 13 vrije kavels in prijs verlaagd en in het voorjaar van 2019 nieuw woningaanbod

27 november 2018

Het plan Oosterhuisen in Baflo op 20 treinminuten van de stad Groningen is in trek.  Het plan is kleinschalig en ruim en weids van opzet. Volgend jaar bouwt Plegt-Vos hier  maar liefst 10 nieuwe woningen. Deze zijn allemaal verkocht. 


Nieuw woningaanbod
In het voorjaar van 2019  verwachten we weer nieuwe woningen aan te kunnen bieden. Aanbod voor liefhebbers van slapen en baden beneden en gezinswoningen. 


13 vrije kavels in prijs verlaagd!
Liefhebbers van het vrije ruimtelijke wonen en op zoek naar een vrije kavel opgelet. In Baflo, plan Oosterhuisen zijn 13 prachtig gelegen vrije kavels. En ook nog eens in prijs verlaagd.  Prijzen vanaf € 75.000,- voor 600 m². Voor het volledige overzicht van de kavels en de prijzen, ga naar de onderstaande projectlink  en dowloads. 

ZELF UW DROOMHUIS LATEN BOUWEN
Altijd al zelf uw eigen woning willen bepalen en laten bouwen op uw eigen vrije kavel? Dit kan in een groene weidse omgeving en toch op slechts 20 treinminuten afstand van de stad Groningen. In Baflo in plan Oosterhuisen heeft u de kans om u eigen droomhuis te laten bouwen.


 RUST EN RUIMTE EN DE STAD DICHTBIJ
Hier woont u in rust en ruimte met prachtige vergezichten en toch de gezelligheid van het authentieke dorp Baflo en natuurlijk de dagelijkse voorzieningen bij de hand! De gezellige binnenstad van Groningen is met de auto of trein dichtbij. En ook het nabij gelegen Winsum biedt extra voorzieningen.


13 VRIJE KAVELS VOOR ZELFBOUWERS
* Grotendeels aan de rand van het plan Oosterhuisen gelegen
* Vrij zicht richting o.a. de Tinallingerweg
* Zelf uw architect en bouwer bepalen
* Kaveloppervlaktes variërend van 600 m² - 1010m²
* Prijzen variërend van € 75.000,- tot € 105.000,- inclusief BTW


“Baflo is een dorp met voldoende basisvoorzieningen en natuurlijk een treinverbinding."