Type Fivelingo | Twee onder één kap woning, Bouwnummer 5

Koopprijs

€ 469.500

Woonoppervlakte

152 m2

Kaveloppervlak

420 m2

Omschrijving

PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN IN PLAN MUNSTER!

SPECIALE ACTIE
Nu tijdelijk bij aankoop van deze woning een gratis extra verlenging 1,20 meter van de begane grond! Deze actie is geldig tot 1 april 2024.

Het aanbod in de tweede fase bestaat uit 5 woningen en 4 bouwkavels.

Bereken je energiebesparing op: roosdomtijhuis.nl/aanbod/project/munster-fase-2-te-winsum.nl!

Kijk voor alle informatie over het project op: nieuwwonengroningen.nl!

LOCATIE
In de nieuwe wijk Munster krijg je alle ruimte om te genieten van de natuur. Je woont in een prachtig waterrijke en groene omgeving. De woningen worden gebouwd op vijf eilandjes met daaromheen brede grachten. Elk eiland is per auto bereikbaar, en onderling zijn de eilanden verbonden via fiets- en wandelpaden. Lopend of fietsend kun je dus een leuk rondje eilanden doen, genietend van een heerlijk uitzicht over de landerijen. Op de fiets ben je ook binnen vijf minuten in het historische centrum.

Welkom in Winsum! Door de ANWB uitgeroepen tot het mooiste dorpje van Nederland. Met ruim 59 rijksmonumenten is dit dorp rijk aan historie. Dat maakt het hart van Winsum karakteristiek, gezellig en aantrekkelijk om te wonen. Wie van rust, ruimte en dorpse gezelligheid houdt, zit in Winsum helemaal goed!

WONINGMODEL FIVELINGO (twee-onder-een-kapwoning)
De grote raampartijen aan de voorzijde zorgen voor een zeer mooie verbinding met de tuin, die ook nog eens aan het water grenst. Een super uitzicht dus! De woningen hebben een mooie donkere steen en de zijkant van de woning plus de berging zijn met hout afgewerkt. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 136 m2 en staan op een kavel van circa 466 tot en met circa 547 m2.

Dit type is in de basis 6,24 meter breed en 10,14 meter diep. Aan de waterzijde van de woning is ruimte voor een heerlijke zithoek en de tuinzijde - dit is aan de kant van de straat - is de perfecte plek voor je nieuwe keuken. De voordeur zit aan de zijkant van de woning, en de aangebouwde gemetselde berging is handig voor fietsen of tuinspullen. Wil je nog meer ruimte voor een extra grote woonkeuken? Kies dan voor een 1,20 of 2,40 meter verlenging aan de tuinzijde en dubbele tuindeuren.

De eerste verdieping van deze woning heeft drie slaapkamers en een badkamer met een douche, een ligbad, een wastafel en een tweede wandcloset. De zolder is een perfecte plek voor een speelruimte voor de kinderen of een handige werkplek. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine en de technische installaties.

TYPE FIVELINGO IS INCLUSIEF:
- Inclusief keukencheque (€ 3.500,-);
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk;
- Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen);
- Inclusief Triple HR+++ glas (met uitzondering van 4 pans dakraam);
- Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping;
- Inclusief zonnepanelen;
- Inclusief handige aangebouwde, gemetselde berging bij twee-onder-een-kapwoningen;
- Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit;
- Wonen op een unieke locatie in het mooiste dorp van Nederland;

DUURZAAM WONEN IN WINSUM
Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen. Het mooi is dat de woningen van Roosdom Tijhuis in dit plan nog energiezuiniger zijn dan vereist in het bouwbesluit. De zonnepanelen zorgen voor genoeg energie, terwijl de bodemwarmtepomp en warmte-terugwininstallatie de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen en ventileren. Dit betekent duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 469.500
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning
Bouwjaar
2024
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
152 m2
Perceeloppervlakte
420 m2
Inhoud
560 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Energieklasse
A+++
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwaring, Warmte terugwininstallatie en Aardwarmte
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan water, Aan rustige weg en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 2 plaatsen

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Type Fivelingo: TO -en Meerwerk en Technische tekeningen


Bekijken Technische omschrijving en Meerwerk
Technische omschrijving en Meerwerk

Bekijken Technische tekening
Technische tekening

Stedebouwkundig plan


Bekijken Stedebouwkundig plan
Stedebouwkundig plan

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Anita

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Munster fase 2

Is een ontwikkeling van:

Roosdom Tijhuis Planontwikkeling