Nog even een sprintje naar 1 januari

Datum: 25 september 2018 · Categorie: Nieuwbouw

Op 1 januari 2019 gaan we samen verder met Lamberink Nieuwbouwmakelaars. Maar tot die tijd zitten we zeker niet stil.

Onder onze nieuwsberichten zag u 21 september het bericht dat we per 1 januari verder gaan met Lamberink Nieuwbouwmakelaars uit Assen. Deze prachtige combinatie met het grootste makelaarskantoor van Noord-Oost Nederland biedt volop kansen om te komen tot meerwaarde in de vorm van 1+1=3. Lamberink heeft vanuit Assen bewezen zeer deskundig te zijn in de nieuwbouwmarkt en gaat dit nu samen met ons nu ook uitbreiden naar de grootste en meest dynamische regio in Noord-Nederland; Groningen. Een gebied waar wij al 30 jaar actief zijn in stad en ommeland en dan met name in grondgebonden woningen. Samen zullen we nu ook de binnenstedelijke plannen gaan verkopen en het grote netwerk van Lamberink zal ons nieuwe opdrachtgevers opleveren voor projecten in en om de stad. Kortom deze site zal na 1 januari nog meer de moeite waard zijn als u op zoek bent naar een nieuwbouwhuis in Groningen.
Daarnaast is Lamberink Nieuwbouw Groningen ook één van de founders van het nieuwbouwplatform www.nieuwwonengroningen.nl. Ook op die site en op de 4 jaarlijks te organiseren Woonevents zult u onze projecten terug vinden.
Maar zoals we in de kop al schreven gaan we onze tijd als nieuwbouwgroningen.nl nog met een stevige eindsprint afsluiten. We hebben nog mooie projecten in Reitdiep en Meerstad en zijn nog volop actief in het Ommeland in o.a. Bedum, Winsum en Zuidhorn. Kortom blijf onze projecten volgen en als u iets ziet wat u zou kunnen passen...schroom niet en bel ons voor een afspraak aan Lamsoor 10 in Groningen