De Oostergast | fase 2D-a

38 nieuwe woonkansen in nieuwe fase van de Oostergast in voorbereiding

Wonen in de Oostergast in Zuidhorn is verrassend dichtbij en populair. Schrijf je nu alvast in voor de volgende fase met 38 nieuwe woningen van Plegt-Vos en mis de start verkoop niet.

De Oostergast | fase 2D-a in Zuidhorn | project in voorbereiding | 38 nieuwe woningen | verwachte start verkoop voorjaar 2019

In het voorjaar van 2019 nieuwe woonkansen in de populaire wijk De Oostergast in Zuidhorn. Plegt-Vos is druk bezig met de ontwikkeling van weer 38 nieuwe woningen in de volgende fase van de Oostergast.

De woningtypes en prijzen zijn in dit stadium nog niet bekend.

INTERESSE en de start verkoop niet missen? Schrijf u dan alvast in voor de digitale nieuwsbrief op NIEUWBOUWGRONINGEN.NL

DE WIJK DE OOSTERGAST
Dichtbij de stad Groningen, genoeg winkels en voorzieningen en toch dat dorpse. De Oostergast te Zuidhorn word niet voor niets voor één van haar kopers de perfecte locatie genoemd. Het ruime groene kindvriendelijke opgezette plan op slechts 9 treinminuten van de stad Groningen met een brede school in de wijk zelf heeft al vele kopers uit de stad getrokken. Wie volgt?

FASE fase 2D-a| 38 NIEUWE WONINGEN
De nieuwe fase omvat in totaal 38 woningen in 7 verschillende woningtypes. Het aanbod wordt gevarieerd en passend bij het huidige straatbeeld. Hier woon je ruim, groen en zeer centraal gelegen nabij de dorpsweide en voorzieningen zoals de Brede School, het zwembad, winkels en het treinstation. En natuurlijk is de stad Groningen binnen handbereik.

DORPS WONEN MET DE VOORZIENINGEN DICHTBIJ
De wijk ligt aan de noordoostelijke rand van Zuidhorn, op een plek vanwaar u zo het uitgestrekte buitengebied in wandelt of fietst. Ondanks de landelijke ligging zijn alle voorzieningen aangenaam dichtbij.

DE PLUSPUNTEN wonen in de Oostergast:
- Ruim, rustig, groen en landelijk wonen
- Uitstekende bereikbaarheid en ligging
- Het dorp biedt alle basisvoorzieningen
- Brede school in de wijk aanwezig
- Veel sportvoorzieningen in het dorp
- Een prettige leefomgeving
- Snelle treinverbindingen naar Groningen en Leeuwarden (9 minuten)
- Natuur en cultuur in de buurt
- Landelijk wonen met alle voordelen van de stad

DE OOSTERGAST IN TREK BIJ GRONINGERS
Vooral veel Stadjers verruilen Groningen voor het wonen in het groen in de Oostergast. Of zoals één van onze kopers aangeeft: "De Oostergast is een mooie, groene en ruim opgezette wijk. Dit samen met de voordelen van een mooi dorp en de stad Groningen op korte afstand, maakt dat wij hebben gekozen om hier te gaan wonen"
Lees meer...

Nieuws over De Oostergast | fase 2D-a

04-02-2019

Nieuw Zuidhorn project in aantocht

Zoals u van ons gewend bent gaan we ook dit jaar weer veel woningen verkopen in plan De Oostergast.   Tegen de zomer zal de verkoop starten van 38 woningen  aan de oostkant van het plan


 


Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

De Oostergast | fase 2D-a

Is een ontwikkeling van Plegt - Vos

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Thuis in geld