Nog slechts 1 halfvrijstaande woning beschikbaar in Bedum aan de Kuifeend

05 april 2019

Wees er snel bij. Laatste kans voor de liefhebber van een duurzame stoere tweekapper met diepe tuin op het westen en topgevel in een kindvriendelijk ruim opgezet nieuwbouwplan (Ter Laan IV ) in een levendig dorp op fietsafstand van de stad Groningen.  Op kavel 8 is door omstandigheden weer een praktisch ingedeelde halfvrijstaande woning type Larvik beschikbaar gekomen. Prijs 268.900,- vrij op naam. 


De verwachte start bouw is najaar 2019. Interesse? Maak uw belangstelling kenbaar bij ons. De verkoopdocumentatie is te downloaden onder de knop Downloads. 

HET PROJECT | 8 twee-onder-één kap woningen 
Kavel 8 met type Larvik met topgevel
* Kaveloppervlakte 318m²
* Tuin op het westen van ca. 16 meter diep
* Duurzaam met gasloos, vloerverwarming, Pv panelen


DE WONING TYPE LARVIK op kavel 8 | STOERE UITSTRALING MET VEEL LICHTINVAL 
De woning heeft een prettige lichtinval door de lange raampartijen en een praktische indeling met een U-vormige woonkamer, 3 slaapkamers op de verdieping en een ruime zolder met topgevel met mogelijkheid voor extra kamer(s). Daarnaast is de woning DUURZAAM uitgevoerd met zonnepanelen op het dak en COMFORTABEL vanwege de vloerverwarming. 


HET PROJECT
In Ter Laan 4 komen aan de Kuifeend weer 8 NIEUWE TWEE-ONDER-EEN KAP WONINGEN met een STOERE ROBUUSTE robuuste uitstraling en op de toekomst voorbereid. De uitvoering is duurzaam zonder gas, maar met zonnepanelen en vloerverwarming. Hier woont u aan een laan met een gevarieerd afwisselend straatbeeld in een kindvriendelijke omgeving met een speeltuin nabij. 


 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Ter Laan IV | Kuifeend?

Bekijk ook het project Ter Laan IV | Kuifeend

In verkoop