Haren Kloostersingel verkoop is gestart!

13 november 2020

Groen wonen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan! Direct aan de noordkant van het dorp Haren en vlak bij de stad Groningen bevindt zich de nieuwe wijk Het Harener Holt. 

Start verkoop en inschrijving
Om in aanmerking te komen voor één van deze prachtige woningen, kan je je nog inschrijven voor donderdag 19 november 12:00. Zie hiervoor de procedure en het inschrijfformulier bij de downloads van het project.

Het project
De woningen zijn geïnspireerd door de karakteristieke bouwstijl uit de vroege jaren van de vorige eeuw, de jaren ’20 en ’30, die je zo veel in Haren ziet. Een dak met een ruim overstek geeft het huis een stoere en vertrouwd ogende uitstraling.
De extra vierde woonlaag maakt de woningen echt uniek. Niet één, maar 2 verdiepingen met totaal 5 slaapkamers. Beneden bevindt zich de doordachte plattegrond van de living: de praktische en tegelijk gezellige H-vorm. Klassieke elementen zoals de schoorsteen en de erker zijn eigentijds gemoderniseerd door de indeling van de ramen “helemaal van nu” te maken.