Type Fivelingo | twee onder één kap woning, Bouwnummer 3

Koopprijs

€ 454.500

Woonoppervlakte

136 m2

Kaveloppervlak

322 m2

Omschrijving

WINSUM, prettig wonen en thuis komen in Munster
Kom jij ook wonen in het mooiste dorp van Nederland?

START VERKOOP:
De verkoop is gestart. Heb je belangstelling voor een beschikbare woning?
Neem contact met ons op en we plannen vrijblijvend en kosteloos een gesprek in.

HET COMPLETE WONINGAANBOD VAN ROOSDOM TIJHUIS IN MUNSTER BESTAAT UIT:
* Woningmodel Hunze | 4 vrijstaand geschakelde woningen
* Woningmodel Fivel | 2 vrijstaand geschakelde woningen
* Woningmodel Hunsingo | 2 vrijstaande woningen
* Woningmodel Fivelingo | 2 twee-onder-een-kapwoningen
* Woningmodel Boog | 9 rijwoningen

MAAK KENNIS MET WONINGTYPE FIVELINGO | twee onder één kap woningen
De kavels van de woningen van het type Fivelingo variëren tussen de circa 322 m2 en de 326 m2.
Type Fivelingo wordt gebouwd op bouwnummer 3 en 4.

Dit type is in de basis 6,24 meter breed en 10,14 meter diep. Aan de waterzijde van de woning is ruimte voor een heerlijke zithoek en de tuinzijde - dit is aan de kant van de straat - is de perfecte plek voor je nieuwe keuken.
De voordeur zit aan de zijkant van de woning, en de aangebouwde gemetselde berging is handig voor fietsen of tuinspullen.
Wil je nog meer ruimte voor een extra grote woonkeuken? Kies dan voor een 1,20 of 2,40 meter verlenging aan de tuinzijde en dubbele tuindeuren. Heb je andere wensen? Onze ervaren kopersbegeleiders adviseren je graag!

De eerste verdieping van deze woning heeft drie slaapkamers en een badkamer met een douche, een ligbad, een wastafel en een tweede wandcloset. Wil je iets wijzigen op de verdieping? Laat het ons weten.

De zolder is een perfecte plek voor een speelruimte voor de kinderen of een handige werkplek. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine en de technische installaties.

TYPE FIVELINGO IS INCLUSIEF:
* keukencheque (t.w.v. € 3.500,00)
* badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
* bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
* Triple HR+++ glas in de complete woning
* vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
* zonnepanelen
* Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit

BENG! ENERGIENEUTRAAL WONEN
Wij kunnen ook ons steentje bijdragen aan een beter klimaat. In dit project is er daarom voor gekozen om alle woningen energieneutraal te bouwen!
BENG is de afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Het mooie is dat de woningen van Roosdom Tijhuis in dit plan nóg energiezuiniger zijn dan vereist is in het bouwbesluit.

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk de video op de projectwebsite voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
De zon helpt een handje om jouw woning nog energiezuiniger te maken. Er komen standaard zonnepanelen op jouw toekomstige woning, zoveel als nodig is om de BENG2 norm op 0 te laten sluiten. Hierdoor is de woning (op gebouwniveau) energieneutraal. Jouw gebruikersgebonden energie wordt niet opgewekt door de zonnepanelen, je kunt ervoor kiezen om hiervoor nog extra maatregelen te treffen in overleg met onze kopersbegeleiders.

MUNSTER FASE 2 EN 3
Aan de oostzijde van Winsum ontwikkelt de gemeente de nieuwe wijk Munster. De eerste fase van het plan is inmiddels volgebouwd.
De gasloze wijk ligt aan het Winsumerdiep en aan de waterloop Potmaar met uitzicht over de landerijen De woningen zijn energiezuinig en comfortabel en liggen in een waterrijke, groene omgeving. In het ontwerp heeft water een prominente plaats. Fase 2 en 3 van Munster worden gerealiseerd op vijf ‘eilanden’. Daarmee wordt aangesloten op de historische verkaveling van het gebied. Woningen worden met kleine boten bereikbaar vanaf het Winsumerdiep. Voor de vijf ‘eilanden’ gelden verschillende voorschriften voor wat betreft het uiterlijk van de woningen. De kleur van de te gebruiken baksteen varieert per ‘eiland’. Dit is een verwijzing naar de voormalige steenfabriek ‘Lombok’ die vroeger aan de oostkant van Winsum was te vinden. Ook voorziet het plan in de aanleg van kinderspeelplaatsen in elk van de twee nieuwe fasen.

HET DORP WINSUM | PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN
Winsum GN is een heerlijke woongemeente met ruim 13.000 inwoners en alle voorzieningen (onderwijs, zorg en winkels) in de buurt. De dorpse sfeer is nog steeds aanwezig. Dat wil Winsum graag behouden. De dorpskern is karakteristiek, gezellig en aantrekkelijk met leuke smalle straatjes, terrasjes, bruggetjes en historische panden. En vooral veel water. Zowel in de oude kern als in de recente nieuwbouwplannen.
De ligging is ideaal tussen de stad Groningen (15 autominuten en uitstekende bus- en treinverbindingen) en Lauwersmeergebied. Kortom, het is bijzonder prettig wonen en thuis komen in Winsum.

GOED VOORBEREID, WAT KAN JE NU ALVAST DOEN?
Rabobank en Lamberink helpen je bij je financiële check. De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in het nieuwbouwplan Munster in Winsum? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. De Rabobank en Lamberink bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen. Kan je bij je inschrijving een gewaarmerkte brief van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur sturen, dan weten we dat je er serieus voor gaat en de woning financieel voor jou haalbaar is. Zo'n financiële check is gratis, dus maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.
Nog een eigen woning te verkopen? Neem contact op met één van de bestaande bouw makelaars van Lamberink om gratis een waardebepaling te laten doen van jouw woning. Zo heb je je financiële gegevens goed inzichtelijk en dat geeft rust.
Wist je overigens dat vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen je kan profiteren van lagere woonlasten? Je kan hierdoor een aantrekkelijke korting ontvangen op jouw hypotheekrente bij sommige geldverstrekkers. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) ruimere leenmogelijkheden. Laat je goed informeren door onze hypotheekverstrekkers of die van de Rabobank. Lees meer hierover op de projectsite van Roosdom Tijhuis, onder het tabblad 'financiering'.

INTERESSE?
en wil je niets missen van dit project? Schrijf je dan nu in voor dit project op NIEUWWONENGRONINGEN.NL en ontvang de nieuwsbrieven.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 454.500
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning
Bouwjaar
2023
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
136 m2
Perceeloppervlakte
322 m2
Inhoud
561 m3

Indeling

Overige voorzieningen
Zonnepanelen en Balansventilatie

Energie

Energieklasse
A+++
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwaring, Warmte terugwininstallatie en Aardwarmte
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan water en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 2 plaatsen

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Bouwnummer 7 (type Boog) aanvullende informatie


Bekijken Gekozen meerwerk
Gekozen meerwerk

Bekijken Tekeningen gekozen meerwerk
Tekeningen gekozen meerwerk

Verkoopdocumentatie type Fivelingo 2/1 kap op bouwnummer 3 en 4


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Groningen

Groningen

Munster fase 2

Is een ontwikkeling van:

Roosdom Tijhuis Planontwikkeling

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Type Fivelingo | twee onder één kap woning in het project Munster fase 2

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.