Koopprijs

Van € 504.500 - € 594.500

Aantal woningen

4 (4 beschikbaar)

Woonoppervlakte

167 m2 tot 170 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
399 m2 tot 640 m2
Inhoud
695 m3 tot 709 m3

Omschrijving

WINSUM, prettig wonen en thuis komen in Munster
Kom jij ook wonen in het mooiste dorp van Nederland?

START VERKOOP:
De verkoop is gestart. Heb je belangstelling voor een beschikbare woning?
Neem contact met ons op en we plannen vrijblijvend en kosteloos een gesprek in.

HET COMPLETE WONINGAANBOD VAN ROOSDOM TIJHUIS IN MUNSTER BESTAAT UIT:
* Woningmodel Hunze | 4 vrijstaand geschakelde woningen
* Woningmodel Fivel | 2 vrijstaand geschakelde woningen
* Woningmodel Hunsingo | 2 vrijstaande woningen
* Woningmodel Fivelingo | 2 twee-onder-een-kapwoningen
* Woningmodel Boog | 9 rijwoningen

MAAK KENNIG MET WONINGTYPE HUNZE EN HUNZE ACCENT | vrijstaand geschakelde woningen
De kavels van de woningen van deze types variëren tussen de circa 399m2 en de 640 m2.
Type Hunze wordt gebouwd op bouwnummer 17 en 34. Type Hunze accent wordt gebouwd op bouwnummer 16 en 33.
Deze vrijstaande woningen zijn 7,08 meter breed en 10,74 meter diep. Type Hunze accent (bouwnummer 16 en 33) heeft een extra accent aan de waterzijde. Aan de waterzijde van deze woningen is ruimte voor een heerlijke zithoek en de tuinzijde – dit is aan de kant van de straat- is de perfecte plek voor je nieuwe keuken. De voordeur zit aan de zijkant van de woning en de aangebouwde gemetselde berging is handig voor fietsen of tuinspullen.
Wil je wat extra ruimte? Kies dan voor een 1,20 of 2,40 meter verlenging. De tuindeuren zorgen voor extra veel lichtinval. Met de optie accent in de zij- en voorgevel (type Hunze accent heeft dit al in de basis) krijg je extra ruimte en een fraai aanzicht van je woning. Wij denken graag met je mee!
De eerste verdieping van deze woning heeft drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer met een douche, een ligbad, een wastafel en een tweede wandcloset.
Op zolder staan de technische installaties en is de aansluiting van de wasmachine. Hier zou je ook opbergkasten en een strijkplank kwijt kunnen. Voldoende mogelijkheden!

TYPE HUNZE IS INCLUSIEF:
* keukencheque (t.w.v. € 4.500,00)
* badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
* bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
* Triple HR+++ glas in de complete woning
* vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
* zonnepanelen
* Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit

BENG! ENERGIENEUTRAAL WONEN
Wij kunnen ook ons steentje bijdragen aan een beter klimaat. In dit project is er daarom voor gekozen om alle woningen energieneutraal te bouwen!
BENG is de afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Het mooie is dat de woningen van Roosdom Tijhuis in dit plan nóg energiezuiniger zijn dan vereist is in het bouwbesluit.

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk de video op de projectwebsite voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
De zon helpt een handje om jouw woning nog energiezuiniger te maken. Er komen standaard zonnepanelen op jouw toekomstige woning, zoveel als nodig is om de BENG2 norm op 0 te laten sluiten. Hierdoor is de woning (op gebouwniveau) energieneutraal. Jouw gebruikersgebonden energie wordt niet opgewekt door de zonnepanelen, je kunt ervoor kiezen om hiervoor nog extra maatregelen te treffen in overleg met onze kopersbegeleiders.

MUNSTER FASE 2 EN 3
Aan de oostzijde van Winsum ontwikkelt de gemeente de nieuwe wijk Munster. De eerste fase van het plan is inmiddels volgebouwd.
De gasloze wijk ligt aan het Winsumerdiep en aan de waterloop Potmaar met uitzicht over de landerijen De woningen zijn energiezuinig en comfortabel en liggen in een waterrijke, groene omgeving. In het ontwerp heeft water een prominente plaats. Fase 2 en 3 van Munster worden gerealiseerd op vijf ‘eilanden’. Daarmee wordt aangesloten op de historische verkaveling van het gebied. Woningen worden met kleine boten bereikbaar vanaf het Winsumerdiep. Voor de vijf ‘eilanden’ gelden verschillende voorschriften voor wat betreft het uiterlijk van de woningen. De kleur van de te gebruiken baksteen varieert per ‘eiland’. Dit is een verwijzing naar de voormalige steenfabriek ‘Lombok’ die vroeger aan de oostkant van Winsum was te vinden. Ook voorziet het plan in de aanleg van kinderspeelplaatsen in elk van de twee nieuwe fasen.

HET DORP WINSUM | PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN
Winsum GN is een heerlijke woongemeente met ruim 13.000 inwoners en alle voorzieningen (onderwijs, zorg en winkels) in de buurt. De dorpse sfeer is nog steeds aanwezig. Dat wil Winsum graag behouden. De dorpskern is karakteristiek, gezellig en aantrekkelijk met leuke smalle straatjes, terrasjes, bruggetjes en historische panden. En vooral veel water. Zowel in de oude kern als in de recente nieuwbouwplannen.
De ligging is ideaal tussen de stad Groningen (15 autominuten en uitstekende bus- en treinverbindingen) en Lauwersmeergebied. Kortom, het is bijzonder prettig wonen en thuis komen in Winsum.

GOED VOORBEREID, WAT KAN JE NU ALVAST DOEN?
Rabobank en Lamberink helpen je bij je financiële check. De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in het nieuwbouwplan Munster in Winsum? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. De Rabobank en Lamberink bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen. Kan je bij je inschrijving een gewaarmerkte brief van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur sturen, dan weten we dat je er serieus voor gaat en de woning financieel voor jou haalbaar is. Zo'n financiële check is gratis, dus maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.
Nog een eigen woning te verkopen? Neem contact op met één van de bestaande bouw makelaars van Lamberink om gratis een waardebepaling te laten doen van jouw woning. Zo heb je je financiële gegevens goed inzichtelijk en dat geeft rust.
Wist je overigens dat vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen je kan profiteren van lagere woonlasten? Je kan hierdoor een aantrekkelijke korting ontvangen op jouw hypotheekrente bij sommige geldverstrekkers. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) ruimere leenmogelijkheden. Laat je goed informeren door onze hypotheekverstrekkers of die van de Rabobank. Lees meer hierover op de projectsite van Roosdom Tijhuis, onder het tabblad 'financiering'.

INTERESSE?
en wil je niets missen van dit project? Schrijf je dan nu in voor dit project op NIEUWWONENGRONINGEN.NL en ontvang de nieuwsbrieven.

Lees verder...
Bnr.
Reset
16 Type Hunze | vrijstaande geschakelde woningen € 617.500

Type Hunze | vrijstaande geschakelde woningen

Bouwnummer 16 - € 617.500

Beschikbaar

170 m2 woonoppervlakte

640 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

17 Type Hunze | vrijstaande geschakelde woningen € 604.500

Type Hunze | vrijstaande geschakelde woningen

Bouwnummer 17 - € 604.500

Beschikbaar

167 m2 woonoppervlakte

532 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

33 Type Hunze | vrijstaande geschakelde woningen € 584.500

Type Hunze | vrijstaande geschakelde woningen

Bouwnummer 33 - € 584.500

Beschikbaar

170 m2 woonoppervlakte

430 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

34 Type Hunze | vrijstaande geschakelde woningen € 594.500

Type Hunze | vrijstaande geschakelde woningen

Bouwnummer 34 - € 594.500

Beschikbaar

167 m2 woonoppervlakte

399 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkoopdocumentatie type Fivel vrijstaand geschakeld op bouwnummer 1 en 2


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Verkoopdocumentatie type Fivelingo 2/1 kap op bouwnummer 3 en 4


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Bekijken

Verkoopdocumentatie type Hunsingo vrijstaand op bouwnummer 5 en 6


Bekijken

Bekijken Verkooptekening kavel 5
Verkooptekening kavel 5

Bekijken Verkooptekening kavel 6
Verkooptekening kavel 6

Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Type Hunze | vrijstaande geschakelde woningen in het project plan Munster fase 2