Koopprijs

Van € 342.500 - € 372.500

Aantal woningen

3

Woonoppervlakte

113 m2 tot 119 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
162 m2 tot 223 m2
Woonkamer oppervlakte
25 m2
Inhoud
432 m3 tot 469 m3

Omschrijving

PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN IN PLAN MUNSTER!

Het aanbod in de tweede fase bestaat uit 5 woningen en 4 bouwkavels.

Bereken je energiebesparing op: roosdomtijhuis.nl/aanbod/project/munster-fase-2-te-winsum.nl!

Kijk voor alle informatie over het project op: nieuwwonengroningen.nl!

LOCATIE
In de nieuwe wijk Munster krijg je alle ruimte om te genieten van de natuur. Je woont in een prachtig waterrijke en groene omgeving. De woningen worden gebouwd op vijf eilandjes met daaromheen brede grachten. Elk eiland is per auto bereikbaar, en onderling zijn de eilanden verbonden via fiets- en wandelpaden. Lopend of fietsend kun je dus een leuk rondje eilanden doen, genietend van een heerlijk uitzicht over de landerijen. Op de fiets ben je ook binnen vijf minuten in het historische centrum.

Welkom in Winsum! Door de ANWB uitgeroepen tot het mooiste dorpje van Nederland. Met ruim 59 rijksmonumenten is dit dorp rijk aan historie. Dat maakt het hart van Winsum karakteristiek, gezellig en aantrekkelijk om te wonen. Wie van rust, ruimte en dorpse gezelligheid houdt, zit in Winsum helemaal goed!

WONINGMODEL BOOG (rijwoning)
Deze energieneutrale woningen liggen ook met de voorzijde aan het water, zodat je vanuit de woonkamer prachtig uitkijkt op de gracht. De mooie donkere steen geeft deze woningen een robuuste, luxe uitstraling. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 113 m2 tot en met circa 119 m2 en staan op een kavel van circa 162 m2 tot en met circa 233 m2

Het woningtype Boog is in basis 5,70 meter breed (bouwnr 17b) of 5,40 meter breed (bouwnrs 16 en 17a) en 9,54 meter diep Aan de voorkant van de woning kijk je op een mooie brede gracht. De auto parkeer je bij de hoekwoningen op eigen terrein. Voor de tussenwoning is parkeergelegenheid aan de achterzijde en/of zijkant van de hoekwoning. Aan de voorzijde van de woning is ruimte voor een heerlijke zithoek en de straatzijde is de perfecte plek voor je nieuwe keuken. Wil je extra ruimte? Kies dan voor een 1,20 meter verlenging. De tuindeuren zorgen voor extra veel lichtinval. Met de optie erker krijg je nog meer ruimte en een mooie lichtinval in de woonkamer.

De eerste verdieping van deze woning heeft drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op zolder staan de technische installaties en is de aansluiting van de wasmachine. Hier zou je ook opbergkasten en een strijkplank kwijt kunnen. Voldoende mogelijkheden!

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
- Inclusief keukencheque (€ 2.500,-);
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk;
- Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen);
- Inclusief Triple HR+++ glas (met uitzondering van 4 pans dakraam);
- Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping;
- Inclusief zonnepanelen;
- Inclusief handige aangebouwde, gemetselde berging bij twee-onder-een-kapwoningen;
- Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit;
- Wonen op een unieke locatie in het mooiste dorp van Nederland;

DUURZAAM WONEN IN WINSUM
Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen. Het mooi is dat de woningen van Roosdom Tijhuis in dit plan nog energiezuiniger zijn dan vereist in het bouwbesluit. De zonnepanelen zorgen voor genoeg energie, terwijl de bodemwarmtepomp en warmte-terugwininstallatie de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen en ventileren. Dit betekent duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.

Lees verder...
Bnr.
Reset
16 Type Boog | rijwoning € 362.500

Type Boog | rijwoning

Bouwnummer 16 - € 362.500

Verkocht

113 m2 woonoppervlakte

214 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

17a Type Boog | rijwoning € 342.500

Type Boog | rijwoning

Bouwnummer 17a - € 342.500

Verkocht

113 m2 woonoppervlakte

162 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

17b Type Boog | rijwoning € 372.500

Type Boog | rijwoning

Bouwnummer 17b - € 372.500

Verkocht

119 m2 woonoppervlakte

223 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Type Fivelingo: TO -en Meerwerk en Technische tekeningen


Bekijken Technische omschrijving en Meerwerk
Technische omschrijving en Meerwerk

Bekijken Technische tekening
Technische tekening

Stedebouwkundig plan


Bekijken Stedebouwkundig plan
Stedebouwkundig plan

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Type Boog | rijwoning in het project Munster fase 2

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.