Koopprijs

Van € 553.000 - € 569.000

Aantal woningen

2 (2 beschikbaar)

Woonoppervlakte

146 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
409 m2 tot 436 m2
Inhoud
393 m3

Omschrijving

WONEN IN HET MOOISTE DORP VAN NEDERLAND

INLOOP IN WINSUM
Kom vrijblijvend naar de inloop op zaterdag 1 juni a.s. tussen 11:00 en 13:00 en laat je informeren over deze mooie woning op een unieke plek!
Locatie: H. Werkmankade 8 te Winsum

WONINGAANBOD FASE 2B
Parallel aan de verkoop van het aanbod van Roosdom Tijhuis worden op de bouwnummers 1 en 2 en 33 en 34 andere woningen aangeboden. U heeft dus alle keuze en vrijheid om te kiezen welk woningtype bij u past.

SAMENWERKING MET ROOSDOM TIJHUIS
De kavels 1, 2, 33 en 34 zijn vanuit de gemeente Het Hogeland gereserveerd voor Roosdom Tijhuis uit Rijssen die zelf de kavels presenteert.
Door een goede samenwerking zijn wij samen tot de conclusie gekomen dat het verstandig kan zijn om voor meerdere doelgroepen een voorbeeld aanbod te presenteren op deze kavels.
Naast de kavels van Roosdom Tijhuis presenteren wij op de kavels 1 en 2 een bungalow met middel-lage kap die met name bedoeld is voor de markt van medioren die weer wat compacter willen gaan wonen.
Op deze 4 kavels worden dus eigenlijk parallel op twee manieren gepresenteerd. Het optie waar het eerste een koper voor is wordt dus gerealiseerd. Als u enthousiast bent van één van de bouwplannen van Betaalbaar Vrijstaand is het dus een kwestie van snel doorpakken bij de verkopend makelaar Lamberink.

WONINGTYPE MEDIOR PLUS
Dit woningtype wordt 2 x aangeboden op de bouwkavels 1 en 2.
Alles bevindt zich de begane grond met alle gemakken voorzien, dus helemaal voorbereid op de toekomst
De woonkamer heeft een U-vormige plattegrond met de woonkamer aan de straatkant en de keuken aan de tuinzijde gericht. Op de begane grond is een master bedroom met walk-in-closet en badkamer en suite. Deze badkamer is voorzien van sanitair en tegelwerk. Daarnaast is er ook nog een apart toilet bij de entree. Tevens is een grote geïsoleerde berging aanwezig voor bijvoorbeeld de fietsen, voorraad en/of gereedschap. Vanuit verschillende ruimtes in de woning is de tuin middels openslaande deuren bereikbaar. In de keuken beleef je de ruimte optimaal door de vide.
De auto parkeert u onder de carport en de vlizotrap brengt u naar de bergzolder waar u nog veel spullen kwijt kunt.
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig, een badkamer met wastafel en douch en een aparte techniekruimte.

BELANGSTELLING?
Neem contact op met de makelaar voor een vrijblijvende en kosteloze optie.

LOCATIE
In de nieuwe wijk Munster krijg je alle ruimte om te genieten van de natuur. Je woont in een prachtig waterrijke en groene omgeving. De woningen worden gebouwd op vijf eilandjes met daaromheen brede grachten. Elk eiland is per auto bereikbaar, en onderling zijn de eilanden verbonden via fiets- en wandelpaden. Lopend of fietsend kun je dus een leuk rondje eilanden doen, genietend van een heerlijk uitzicht over de landerijen. Op de fiets ben je ook binnen vijf minuten in het historische centrum.

DUURZAAM WONEN IN WINSUM
Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Kijk voor alle informatie over het project op: nieuwbouwgroningen.nl!

Lees verder...
Bnr.
Reset
1 Type Medior plus € 569.000

Type Medior plus

Bouwnummer 1 - € 569.000

Onder optie

146 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

2 Type Medior plus € 553.000

Type Medior plus

Bouwnummer 2 - € 553.000

Beschikbaar, schrijf je nu in!

146 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Type Medior plus in het project Munster fase 2b

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.