Koopprijs

Van € 435.000 - € 459.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

172 m2 tot 179 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
403 m2 tot 420 m2
Inhoud
665 m3 tot 686 m3

Omschrijving

TYPE VRIJSTAAND DIEPZICHT | Winsum

START VERKOOP woensdag 21 oktober
De verkoop gaat op inschrijving en toewijzing. De volledige verkoopdocumentatie (waaronder de verkoopbrochure, inschrijfformulier, prijslijst en situatietekening) is vanaf 21 oktober te downloaden vanaf diepzichtwinsum.nl. Liever de papieren versie? Vanaf donderdag 22 oktober kun je een verkooppakket afhalen bij onderstaande kantoren.

INSCHRIJVEN tot woe 28 oktober 12:00 uur
Om mee te doen aan de toewijzing van de woningen, dien je het inschrijfformulier uiterlijk woensdag 28 oktober voor 12:00 uur ingeleverd te hebben bij één van de onderstaande adressen of te mailen naar: info@lamberinknieuwbouwgroningen.nl

Verkopend makelaars:
Lamberink Nieuwbouw Groningen: Lamsoor 10 te Groningen
Bruintjes en Keurentjes: Geert Reindersstraat 20 te Winsum GN

Krijg je na jouw inschrijving een woning toegewezen, dan volgt uiteraard een uitgebreid verkoopgesprek.

WONEN MET ZICHT OVER HET WINSUMER DIEP
In Diepzicht woon je aan het Winsumerdiep, met aan de ene kant de uitgestrekte Groninger landerijen en aan de andere kant het charmante dorpshart van Winsum. Een gevoel van vrijheid en dat bij je eigen huis.

TYPE VRIJSTAAND DIEPZICHT (2 woningen)
De 2 vrijstaande woningen in Diepzicht zijn ware statige blikvangers aan het water. Geniet van een groot perceel met een dijk van een woning!

INDELING
Via de entree aan de zijgevel bereik je de riante woonkamer aan de voorzijde en de heerlijke leefkeuken aan de tuinzijde. In de hal tref je het toilet, de meterkast, trapkast en trapopgang naar de verdieping. De zeer ruime garage maakt de begane grond compleet. De verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer over de gehele breedte van de woning is gelegen. De badkamer is uitgerust met een fijne douchehoek en een wastafel. Daarnaast is er een separaat tweede toilet. Met een vaste trap bereik je de multifunctionele zolderverdieping. Hier bevindt zich de afgesloten technische ruimte.

WAT MAAKT DEZE WONING ZO UNIEK?
- wonen aan doorgaand vis- en vaarwater met vrij uitzicht
- duurzaam wonen met een EPC van 0,298 (RUIM ONDER EIS BOUWBESLUIT)
- verwarming en verkoeling middels bodemwarmtepomp
- vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en eerste verdieping
- inclusief sanitair en tegelwerk
- uitgebreide optiemogelijkheden, waaronder een bijkeuken met toegang tot keuken en garage

EEN AANTAL VOORDELEN VAN DE BODEMWARMTEPOMP:
- toekomstbestendig (gasloos)
- duurzaam
- efficiënt (verwarmen én koelen)
- passieve koeling (koeling in de zomer zonder dat er extra energie nodig is)
- gemakkelijk te bedienen
- fluisterstil
- ook bij een lage buitentemperatuur een hoog rendement

Woonoppervlakte: 172 -179m²
Inhoud: 665 - 686 m3
Bouwnummers: 8 en 9
Kaveloppervlakte van: 403 m²- 420 m²
Tuinligging: achtertuinen op het zuiden
Prijs van € 435.000,- tot € 459.000,- vrij op naam

DOWNLOADEN VERKOOPDOCUMENTATIE EN OP DE HOOGTE BLIJVEN
Voor het downloaden van de actuele verkoopdocumentatie, het volgen van de beschikbaarheid van de kavels en het op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod, ga je naar DIEPZICHTWINSUM.NL en SCHRIJF JE IN voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte.

WONEN IN HET MOOISTE DORP VAN NEDERLAND
Winsum mag zich in 2020 het mooiste dorp van Nederland noemen. Een prachtige en eervolle titel, die het dorp toebedeeld kreeg door de ANWB. Geheel terecht als je het ons vraagt, Winsum is een dorp om trots op te zijn!

WINSUM HEEFT JE VEEL TE BIEDEN!
De typische dorpse sfeer is in Winsum nog altijd aanwezig. Winsum heeft een rijk vereniging- en cultuurleven en je kunt je vrije tijd heel goed besteden. Voor jong en oud is er altijd wel wat te doen. Zo zijn er tal van sportaccommodaties, waaronder een schitterend openluchtzwembad. Ook vind je in Winsum vele kroegjes en leuke restaurants, waar je heerlijk een biertje drinkt op het terras of geniet van een uitgebreid diner. Lekker even de natuur in om te ontspannen?

Kom tot rust in het groene en waterrijke Groningse landschap en fiets of wandel langs de uitgestrekte weilanden en de prachtige schilderachtige dorpjes.
In Winsum heb je alle dagelijkse voorzieningen in de buurt. Naast sport en ontspanning biedt het dorp je een uitgebreid winkelaanbod en heb je ruime keuze op het gebied van basis- en voortgezet onderwijs. Ook de zorg is in Winsum goed geregeld met huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten.

DE STAD GRONINGEN DICHTBIJ
Op zoek naar meer? De stad Groningen ligt op 15 autominuten vanaf Winsum. Nog sneller ben je met de trein, deze brengt je namelijk binnen 10 minuten naar hartje Groningen. In de provinciehoofdstad vind je een zeer ruim aanbod aan winkels, cafés, restaurants, bioscopen, theaters en ziekenhuizen. Daarnaast is Groningen een echte studentenstad met diverse MBO- en HBO opleidingen en de Rijksuniversiteit Groningen.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
8 Vrijstaand Diepzicht € 435.000

Vrijstaand Diepzicht

Bouwnummer 8 - € 435.000

Verkocht

172 m2 woonoppervlakte

403 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

9 Vrijstaand Diepzicht € 459.000

Vrijstaand Diepzicht

Bouwnummer 9 - € 459.000

Verkocht

179 m2 woonoppervlakte

420 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden