Koopprijs

Van € 255.000 - € 259.000

Aantal woningen

3

Woonoppervlakte

136 m2 tot 138 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
160 m2 tot 167 m2
Inhoud
489 m3 tot 496 m3

Omschrijving

TYPE TUSSENWONING DIEPZICHT | Winsum

WONEN MET UITZICHT OVER HET WINSUMERDIEP
In Diepzicht woon je aan het Winsumerdiep, met aan de ene kant de uitgestrekte Groninger landerijen en aan de andere kant het charmante dorpshart van Winsum. Een gevoel van vrijheid en dat bij je eigen huis.

TYPE TUSSENWONING DIEPZICHT (3 woningen)
In Diepzicht worden 3 tussenwoningen gerealiseerd, waarvan 2 in woonblok 1 en 1 in woonblok 2. Alle tussenwoningen liggen op percelen met achtertuinen op het zuiden. Via de achterzijde parkeer je je auto op eigen terrein onder de carport naast de houten berging. De bouwnummers 2 en 3 hebben een prachtige erker met uitzicht op het Winsumerdiep. Bouwnummer 6 daarentegen heeft een dakkapel (is optioneel voor de andere woningen), hierdoor is de 2e verdieping multifunctioneel. Kies uit de vele optiemogelijkheden om je woning helemaal naar wens te maken.

INDELING
Via de entree aan de voorzijde bereik je de ruime woonkamer. Deze staat in open verbinding met de keuken. In de woonkamer bevindt zich een praktische trapkast. In de hal tref je het toilet, de meterkast, techniekkast en trapopgang naar de verdieping. In de achtertuin is een buitenberging met carport.

Op de verdieping vind je 3 fijne slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een douchehoek, wastafel en tweede toilet. Met een vaste trap bereik je de multifunctionele zolder. Hier bevinden zich ook de technische installaties en de opstelplaats voor de wasmachine.

WAT MAAKT DEZE WONING ZO UNIEK?
- wonen aan doorgaand vis- en vaarwater met vrij uitzicht
- duurzaam wonen met een EPC van 0,315 (RUIM ONDER EIS BOUWBESLUIT)
- verwarming en verkoeling middels bodemwarmtepomp
- vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en eerste verdieping
- inclusief sanitair en tegelwerk
- uitgebreide optiemogelijkheden, waaronder een uitbouw van 1200 of 2400 mm

EEN AANTAL VOORDELEN VAN DE BODEMWARMTEPOMP:
- toekomstbestendig (gasloos)
- duurzaam
- efficiënt (verwarmen én koelen)
- passieve koeling (koeling in de zomer zonder dat er extra energie nodig is)
- gemakkelijk te bedienen
- fluisterstil
- ook bij een lage buitentemperatuur een hoog rendement

Woonoppervlakte: 136 -137 m²
Inhoud: 489 - 496 m3
Bouwnummers: 2,3 en 6
Kaveloppervlakte van: 160 m²- 167 m²
Tuinligging: achtertuinen op het zuiden
Prijs van € 255.000,- tot € 259.000,- vrij op naam

DOWNLOADEN VERKOOPDOCUMENTATIE EN OP DE HOOGTE BLIJVEN
Voor het downloaden van de actuele verkoopdocumentatie, het volgen van de beschikbaarheid van de kavels en het op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod, ga je naar DIEPZICHTWINSUM.NL en SCHRIJF JE IN voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte.

WONEN IN HET MOOISTE DORP VAN NEDERLAND
Winsum mag zich in 2020 het mooiste dorp van Nederland noemen. Een prachtige en eervolle titel, die het dorp toebedeeld kreeg door de ANWB. Geheel terecht als je het ons vraagt, Winsum is een dorp om trots op te zijn!

WINSUM HEEFT JE VEEL TE BIEDEN!
De typische dorpse sfeer is in Winsum nog altijd aanwezig. Winsum heeft een rijk vereniging- en cultuurleven en je kunt je vrije tijd heel goed besteden. Voor jong en oud is er altijd wel wat te doen. Zo zijn er tal van sportaccommodaties, waaronder een schitterend openluchtzwembad. Ook vind je in Winsum vele kroegjes en leuke restaurants, waar je heerlijk een biertje drinkt op het terras of geniet van een uitgebreid diner. Lekker even de natuur in om te ontspannen?

Kom tot rust in het groene en waterrijke Groningse landschap en fiets of wandel langs de uitgestrekte weilanden en de prachtige schilderachtige dorpjes.
In Winsum heb je alle dagelijkse voorzieningen in de buurt. Naast sport en ontspanning biedt het dorp je een uitgebreid winkelaanbod en heb je ruime keuze op het gebied van basis- en voortgezet onderwijs. Ook de zorg is in Winsum goed geregeld met huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten.

DE STAD GRONINGEN DICHTBIJ
Op zoek naar meer? De stad Groningen ligt op 15 autominuten vanaf Winsum. Nog sneller ben je met de trein, deze brengt je namelijk binnen 10 minuten naar hartje Groningen. In de provinciehoofdstad vind je een zeer ruim aanbod aan winkels, cafés, restaurants, bioscopen, theaters en ziekenhuizen. Daarnaast is Groningen een echte studentenstad met diverse MBO- en HBO opleidingen en de Rijksuniversiteit Groningen.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
2 Tussenwoning Diepzicht € 255.000

Tussenwoning Diepzicht

Bouwnummer 2 - € 255.000

Verkocht

136 m2 woonoppervlakte

160 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

3 Tussenwoning Diepzicht € 255.000

Tussenwoning Diepzicht

Bouwnummer 3 - € 255.000

Verkocht

136 m2 woonoppervlakte

163 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

6 Tussenwoning Diepzicht € 259.000

Tussenwoning Diepzicht

Bouwnummer 6 - € 259.000

Verkocht

136 m2 woonoppervlakte

167 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden