Koopprijs

Van € 429.500

Aantal woningen

2 (2 beschikbaar)

Woonoppervlakte

101 m2 tot 110 m2
Inhoud
385 m3 tot 425 m3

Omschrijving

6 luxe, ruime en stijlvolle appartementen "Meersterborg" in Sappemeer | binnen een half uur rijden van de stad Groningen| circa 130 m² bruto oppervlakte | met eigen garage, berging en balkon | extra dakterras optioneel | veel keuzemogelijkheid voor eigen indeling | 3 slaapkamers | inclusief luxe badkamer met ligbad en dubbele vaste wastafel | op loop- en fietsafstand van de dagelijkse voorzieningen.

HET PROJECT MEERSTERBORG | 6 royale appartementen
Bent u op zoek naar een comfortabel, ruim en luxe appartement met eigen garage, royale bijkeuken, berging, balkon en mogelijkheid voor een extra dakterras? En dat op loop- en fietsafstand van de dagelijkse voorzieningen en de stad Groningen binnen een half uur te bereiken? Dan wordt één van de zes comfortabele appartementen in het kleinschalige complex Meersterborg in Sappemeer wellicht uw nieuwe thuis.

DE LIGGING
Meersterborg is een kleinschalig appartementencomplex met 3 woonlagen. Meersterborg is gelegen op de hoek Noorderstaat-Kleinemeersterstraat te Sappemeer. Dit is de locatie waar voorheen het pand van schilderszaak Tulp gevestigd was.

INTERESSE?
Neem dan contact op met de verkopend makelaars of schrijf u alvast in voor de digitale nieuwsbrief op NIEUWBOUWGRONINGEN.NL. We houden u op de hoogte van de start van de verkoop.

DE APPARTEMENTEN
De appartementen zijn er in 2 hoofdvarianten. Er is veel ruimte en keuzevrijheid om de indeling aan te passen naar uw eigen wensen. We gaan graag met u in gesprek.

DE BASISINDELING
Ruime entree/hal, van waaruit toegang naar 3 slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een luxe badkamer met ligbad, dubbele vaste wastafel en een separaat toilet, een bijkeuken met aansluitingen voor de apparatuur. Het balkon is vanuit de woonkamer te bereiken. En heeft u behoefte aan meer buitenruimte? Eenvoudig is een extra dakterras te realiseren.
Standaard zijn alle appartementen voorzien van een eigen garage en een extra privé-berging.

COMFORTABEL en DUURZAAM
De appartementen worden verwarmd door middel van vloerverwarming. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Op het dak bevinden zich zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit.

BELANGRIJKE VOORZIENINGEN OP LOOPAFSTAND
Kenmerkend voor de locatie is dat alle belangrijke voorzieningen dichtbij zijn. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de nabij gelegen supermarkten en speciaalzaken. Ook een huisarts en een apotheek zijn lopend of met de fiets makkelijk bereikbaar. Het overdekte winkelcentrum De Hooge Meeren is dichtbij.

GUNSTIG GELEGEN TEN OPZICHTE VAN UITVALSWEGEN
De A7 is snel te bereiken, waardoor u binnen half uur in Groningen kunt zijn en binnen een kwartier bij bijvoorbeeld het ziekenhuis in Scheemda. Het centrum van Veendam is met de auto eveneens binnen een kwartier te bereiken.

OPENBAAR VERVOER
De buslijnen 174 en 515 hebben haltes vlakbij. Treinhalte Sappemeer-Oost van de trein tussen Groningen en Weener (Duitsland) en tussen Groningen en Veendam is lopend of met de fiets makkelijk bereikbaar.

Lees verder...
Woningtype
Prijs

Appartement | Begane grond

Bouwnummer 1 - € 429.500

Beschikbaar

101 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartement | Begane grond

Bouwnummer 2 - € 429.500

Onder optie

110 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Appartement | Begane grond in het project Meersterborg