Koopprijs

Van € 302.000 - € 312.000

Aantal woningen

6 (3 beschikbaar)

Woonoppervlakte

82 m2 tot 85 m2
Woonkamer oppervlakte
37 m2
Inhoud
285 m3 tot 290 m3

Omschrijving

17 zeer duurzame en comfortabele appartementen in Nieuw-Buinen

INLOOPMOMENTEN
Bent u nieuwsgiering naar de mogelijkheden wat er komt kijken bij de aankoop van een nieuw appartement? Komt u dan vrijblijvend langs bij één van de inloopmomenten in het MFA in Nieuw-Buinen. Hier is één keer in de twee weken gelegenheid om de verkoopdocumentatie door te nemen en uitleg te krijgen wat er komt kijken bij de aankoop van een nieuw appartement.

U bent op het eerstvolgende moment van harte welkom in het MFA:

Adres: Noorderdiep 141 C, 9521 BC Nieuw-Buinen
Datum en tijd: Vrijdag 24 november tussen 15.00 uur en 16:30 uur

DE BOUWWERKZAAMHEDEN ZIJN GESTART
De bouw van het prachtige appartementencomplex is inmiddels gestart. De planning is dat de appartementen rondom de zomerperiode van 2024 gereed zullen zijn. Door deze zekerheid kunt u een concrete planning maken voor uw nieuwbouwfinanciering maar ook voor de verkoop van uw huidige woning. Vindt u het lastig om te overzien wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing naar een nieuw appartement? De verkopende makelaars helpen u graag!

Op dit moment zijn er al een ruim aantal appartementen verkocht en onder optie. Neem daarom snel contact op, dit is hét moment om te kiezen voor een nieuwe woning zonder onderhoud en lage energiekosten!

VERKOOP IS GESTART!
Bent u belangstellend? Kijk dan voor de volledige presentatie op de projectpagina van NieuwWonen Drenthe. Op deze projectpagina treft u tevens alle projectinformatie zoals de uitgebreide brochure en de prijzen per bouwnummer.

HET PROJECT
Het project ‘Parkhof’ wordt gerealiseerd op een mooie centrale plek in de woonwijk Plan Polter op de hoek van de Tulpenstraat en de Parklaan in Nieuw-Buinen. Hier kunt u comfortabel en levensloopbestendig wonen op een bijzondere met groen omgeven plek centraal in Nieuw-Buinen. Het ontwerp bestaat uit een aansprekend gebouw met deels 3 en 4 woonlagen en wordt voorzien van een lift.

HET APPARTEMENT
Met een gasloos appartement bent u volledig voorbereid op een duurzame toekomst. Met een luchtwarmtepomp en vloerverwarming woont u heerlijk comfortabel en bent u meteen af van torenhoge energielasten. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaatsen rondom het gebouw op eigen terrein. Elk appartement heeft de beschikking over een eigen berging voor het stallen van uw fiets of andere benodigdheden. De groene erfafscheidingen zorgen voor een ontspannen doorkijk vanuit de buitenruime naar de groene omgeving.

KENMERKEN:
- Energielabel A+++ (bijna energieneutraal)
- Woonoppervlakte van 81 m2 - 95 m2
- Woonkamer en open keuken
- Terras/ balkon
- Standaard 2 slaapkamers
- Badkamer
- Separate toiletruimte
- Technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine/-droger
- Gehele woning voorzien van vloerverwarming
- Berging op begane grond
- Gebouw is voorzien van lift
- Ruim parkeren op eigen terrein
- Diverse optiemogelijkheden

ALLES NIEUW EN SUPER ENERGIEZUINIG
Een duurzaam appartement betekent een zorgeloze woning waarbij u uiteraard de komende jaren geen onderhoud hoeft uit te voeren. Daarnaast heeft u geen zorgen meer voor een tuin en doordat het appartement een zeer gunstig energielabel heeft, betaalt u straks veel minder energiekosten. Alles bij elkaar opgeteld, betekent dit een enorme financiële besparing ten opzichte van een bestaande niet duurzame woningen.

WONEN IN NIEUW-BUINEN
Nieuw Buinen is een fijn dorp om te wonen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u onder meer terecht bij een bakker, een slagerij en een supermarkt. Deze zijn op loopafstand gelegen. De plaats Stadskanaal is nabij gelegen en voorziet in grotere voorzieningen zoals een winkelcentrum, eetgelegenheden en een theater. Tevens zijn plaatsen als Assen en Borger goed bereikbaar.

FINANCIEEL IS ER MEER MOGELIJK DAN U DENKT!
Bent u gepensioneerd of is uw pensioen in zicht? Er is financieel meer mogelijk dan u denkt bij de aankoop van uw levensloopbestendige woning in 'Parkhof' in Nieuw-Buinen.
Vanaf uw 57ste telt uw (toekomstige) pensioeninkomen mee bij het afsluiten van een hypotheek. Als uw pensioeninkomen lager is dan uw huidige inkomen, wordt bij uw hypotheek rekening gehouden met het lagere inkomen.
Wilt u verhuizen en blijven uw woonlasten gelijk of lager? In een aantal gevallen mag de bank dan met uw werkelijke lasten rekenen, waardoor er veel meer mogelijk is dan menigeen denkt. We noemen dit de verhuisregeling.
Wilt u samen met uw partner een hypotheek aanvragen, maar ontstaat er een tijdelijke inkomensdaling omdat uw partner eerder de AOW-leeftijd bereikt? De Tijdelijk Tekort Regeling (TTR) kan dan een oplossing voor u zijn. Ook bij deze regeling rekenen we met de werkelijke lasten.

* HOE WERKT EEN VERHUISREGELING ? *
De verhuisregeling is een regeling die ervoor zorgt dat u uw bestaande hypotheek mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Uw huidige hypotheek meenemen naar uw nieuwe huis dus, tegen dezelfde voorwaarden. Dat klinkt goed! Ook houd u de resterende tijd van uw rentevastperiode de huidige rente. Deze loopt gewoon naadloos door. U kunt dus uw lage hypotheekrente meenemen naar uw nieuwe woning. Wel moet de hypotheek betaalbaar zijn met de huidige inkomenssituatie.
Laat u dus vooraf goed adviseren door een hypotheekadviseur.

Heeft u interesse voor nieuwbouw in Nieuw-Buinen en wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het nieuwbouwproject ‘Parkhof’? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief of neem contact op met één van de verkopende makelaars voor meer informatie.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
4 Parkhof | Type D € 306.500

Parkhof | Type D

Bouwnummer 4 - € 306.500

Onder optie

85 m2 woonoppervlakte

6 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

6 Parkhof | Type D € 302.000

Parkhof | Type D

Bouwnummer 6 - € 302.000

Verkocht

82 m2 woonoppervlakte

6 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

9 Parkhof | Type D € 309.000

Parkhof | Type D

Bouwnummer 9 - € 309.000

Beschikbaar, schrijf je nu in!

85 m2 woonoppervlakte

6 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

11 Parkhof | Type D € 306.500

Parkhof | Type D

Bouwnummer 11 - € 306.500

Verkocht

82 m2 woonoppervlakte

6 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

14 Parkhof | Type D € 312.000

Parkhof | Type D

Bouwnummer 14 - € 312.000

Onder optie

85 m2 woonoppervlakte

6 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

16 Parkhof | Type D € 309.000

Parkhof | Type D

Bouwnummer 16 - € 309.000

Verkocht

82 m2 woonoppervlakte

6 m2 buitenruimte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Parkhof | Type D in het project Parkhof

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.