Koopprijs

Van € 334.000 - € 359.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

132 m2 tot 220 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
184 m2 tot 283 m2
Inhoud
507 m3 tot 533 m3

Omschrijving

TYPE C hoek- en tussenwoning zonder veranda

START VERKOOP
Donderdag 5 november 17:00 uur middels digitale inschrijving
De volledige verkoopdocumentatie (waaronder de verkoopbrochure, prijslijst en situatietekening) is vanaf donderdag 5 november 17:00 uur te downloaden vanaf NIEUWWONENGRONINGEN.NL onder het project Parkzicht in Meerstad.

DEADLINE INSCHRIJVEN
Om mee te doen aan de toewijzing van de woningen, dien je je uiterlijk donderdag 12 november voor 12:00 uur digitaal te hebben ingeschreven
Krijg je na jouw inschrijving een woning toegewezen, dan volgt uiteraard een uitgebreid verkoopgesprek.

PARKZICHT IN GROENEWEI
Op een absolute toplocatie, aan de rand van het Meerstadpark en op loopafstand van de nieuwe supermarkt en 2e school, verrijzen 14 unieke en statige herenhuizen aan het park en 11 verandawoningen aan het groene hof.

11 VERANDAWONINGEN AAN HET HOF
De verandawoningen kijken uit over een groen hof en hebben de tuin op het zuiden gelegen. Er komen drie rijtjes, waarbij negen woningen een veranda hebben en de twee andere een opvallende kap. Het derde type is de hoekwoning met de zijentree. Op eigen terrein is er ruimte voor 2 parkeerplaatsen. Hier woon je tuingericht met de woonkamer gericht op de zonnige tuin. Aan de voorzijde kun je heerlijk zitten onder je eigen veranda met zicht op een groen hof.

TYPE C HOEK- EN TUSSENWONING ZONDER VERANDA (2 woningen)
Net even anders

Deze twee woningen hebben geen veranda. De kap, die doorgetrokken is tot over de eerste verdieping, wijkt af waardoor ze een geheel eigen uitstraling hebben. De woningen hebben een fijne tuingerichte woonkamer met open keuken aan de straatkant. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en op zolder kan een extra kamer gerealiseerd worden.

KENMERKEN TYPE VERANDA C HOEK- EN TUSSENWONING
- Hoekwoning bouwnummer: 25
- Tussenwoning bouwnummer: 24
- L-vormige tuingerichte woonkamer met open keuken
- 3 slaapkamers + een zolderkamer
- sanitair en tegelwerk inclusief, keuken exclusief
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
- tuinligging op het zuiden
- Binnenwerkse maat 5,40m b x 9,30m l
- Woonoppervlakte van 132m²
- Kavels variërend van 184 m² - 283m²

DOWNLOADEN VERKOOPDOCUMENTATIE EN OP DE HOOGTE BLIJVEN
Voor het downloaden van de actuele verkoopdocumentatie, het volgen van de beschikbaarheid van de kavels en het op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod, ga je naar NIEUWWONENGRONINGEN PROJECT PARKZICHT MEERSTAD en SCHRIJF JE IN voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte.

GROENEWEI | DE NIEUWE WIJK VAN MEERSTAD
Het project Parkzicht ligt in de wijk Groenewei, gelegen tussen de wijken Meeroevers, Tersluis en het bijzondere Park Meerstad. Er komen zo’n 350 woningen te staan. Groenewei wordt een levendige wijk met een knusse ‘binnenwereld’ doordat er in de wijk veel openbaar groen komt om samen te spelen of elkaar te ontmoeten.

In Groenewei woon je midden in het groen én toch fiets je in slechts 20 minuten naar het levendige centrum van Groningen. Hier woon je in het meest groene en waterrijke stadsdeel van Groningen aan de rand van het schitterende Woldmeer. In een huis dat past bij jou.

VOORZIENINGEN
Parkzicht in Groenewei ligt direct aan Park Meerstad. Dit landkunstproject is 10 hectare groot met een horecapaviljoen, een strand en ruimte voor sport, spel, cultuur en (buurt)festivals. In de wijk komt een centrale plek met een buurtsupermarkt, een tweede basisschool, kinderopvang en op termijn

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
24 Type C zonder Veranda € 334.000

Type C zonder Veranda

Bouwnummer 24 - € 334.000

Verkocht

132 m2 woonoppervlakte

184 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

25 Type C zonder Veranda € 359.000

Type C zonder Veranda

Bouwnummer 25 - € 359.000

Verkocht

132 m2 woonoppervlakte

283 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden