Koopprijs

Van € 415.000 - € 425.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

161 m2
Type woonhuis
Herenhuis
Perceeloppervlakte
259 m2 tot 300 m2
Inhoud
605 m3

Omschrijving

TYPE A Herenhuis Hoekwoning

PARKZICHT IN GROENEWEI
Op een absolute toplocatie, aan de rand van het Meerstadpark en op loopafstand van de nieuwe supermarkt en 2e school, verrijzen 14 unieke en statige herenhuizen aan het park en 11 verandawoningen aan het groene hof.

HERENHUIZEN AAN HET PARK
De herenhuizen zijn gesitueerd op grote, diepe kavels en hebben 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de achterzijde. De architectuur is stoer met veel variatie in de gevels, zoals de accentwoningen met een stenen veranda met balkon en grote raampartijen.

De woningen worden op een verhoging gebouwd. Dit geeft de woning extra allure en u kunt nog meer genieten van het uitzicht op het Woldmeer. Aan de voorzijde is een extra voortuin met een tuinmuur en een haag waarachter u een fijne zitplek kunt maken. Het gebruiksoppervlak van de woningen bedraagt maar liefst circa 161 m² en biedt de mogelijkheid van 5 slaapkamers.

TYPE A HOEKWONING (2 woningen)
Royale woningen met de grootste tuin
De hoekwoningen type A in Herenhuizen aan het Park verschillen van de andere woningen door hun zij-entree en de extra ramen in de zijgevels. Het zijn zeer royale woningen met drie slaapkamers op de eerst verdieping en een zolder met mogelijkheid voor nog eens twee kamers. Ideaal als werk- of hobbyruimte of logeerkamer. Dankzij de zijtuin hebben deze twee woningen de grootste tuinen

?
KENMERKEN TYPE A HOEKWONING
- Bouwnummer 1 en 14
- L-vormige woonkamer met grote raampartijen
- 5 (slaap)kamers mogelijk
- sanitair en tegelwerk inclusief, keuken exclusief
- Gevarieerde stoere gevels
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
- tuinligging op het noorden
- Binnenwerkse maat 5,70m b x 9,65m l
- Woonoppervlakte van 161m²
- Kavels variërend van 259m² - 300m²

DOWNLOADEN VERKOOPDOCUMENTATIE EN OP DE HOOGTE BLIJVEN
Voor het downloaden van de actuele verkoopdocumentatie, het volgen van de beschikbaarheid van de kavels en het op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod, ga je naar NIEUWWONENGRONINGEN PROJECT PARKZICHT MEERSTAD en SCHRIJF JE IN voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte.

GROENEWEI | DE NIEUWE WIJK VAN MEERSTAD
Het project Parkzicht ligt in de wijk Groenewei, gelegen tussen de wijken Meeroevers, Tersluis en het bijzondere Park Meerstad. Er komen zo’n 350 woningen te staan. Groenewei wordt een levendige wijk met een knusse ‘binnenwereld’ doordat er in de wijk veel openbaar groen komt om samen te spelen of elkaar te ontmoeten.

In Groenewei woon je midden in het groen én toch fiets je in slechts 20 minuten naar het levendige centrum van Groningen. Hier woon je in het meest groene en waterrijke stadsdeel van Groningen aan de rand van het schitterende Woldmeer. In een huis dat past bij jou.

VOORZIENINGEN
Parkzicht in Groenewei ligt direct aan Park Meerstad. Dit landkunstproject is 10 hectare groot met een horecapaviljoen, een strand en ruimte voor sport, spel, cultuur en (buurt)festivals. In de wijk komt een centrale plek met een buurtsupermarkt, een tweede basisschool, kinderopvang en op termijn een gezondheidscentrum.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
1 Herenhuis type A € 425.000

Herenhuis type A

Bouwnummer 1 - € 425.000

Verkocht

161 m2 woonoppervlakte

300 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

14 Herenhuis type A € 415.000

Herenhuis type A

Bouwnummer 14 - € 415.000

Verkocht

161 m2 woonoppervlakte

259 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden