De Hoven | fase 3-I en II | Longkruid, Leek

In verkoop

28 november 17:00 start online verkoop

De Hoven | fase 3-I en II | Longkruid

De Hoven fase 3-I en 3-II in Leek met 14 halfvrijstaande woningen en 5 vrijstaande woningen

Op zoek naar een ruime woning (160m2) op een royaal perceel van 400m²? Je hoeft niet verder te zoeken, want je vindt deze in Leek!

START ONLINE VERKOOP fase 3-II op 28 november 17:00 uur, schrijf je hier in als belangstellende en ontvang meer informatie. Sluitingsdatum 4 dec 17:00 uur.

Leek, De Hoven fase 3-I en fase II | Riant wonen met allure aan het Longkruid | 5 vrijstaande en 14 halfvrijstaande woningen type XL

***Binnenkort in de verkoop fase 3-II***
Aansluitend aan de succesvolle eerste fase komen weer 9 nieuwe woningen in de verkoop, waarvan 3 vrijstaand en 6 halfvrijstaand, gelegen aan het Longkruid in de deelbuurt de Hoven in Leek.

Interesse? Schrijf u alvast in op nieuwbouw-oostindie en/of maak je interesse kenbaar bij de verkopende makelaars Lamberink Nieuwbouw Groningen te Groningen en Bruining en de Reus te Leek.

HET PROJECT fase 3-II |9 woningen met allure
In de ruime en groen opgezette wijk De Hoven in plan Oostindie aan de zuidzijde van Leek komen in fase 3-II aan het Longkruid weer 9 nieuwe comfortabele, gevarieerde en ruime woningen. Alle woningen worden volledig gasloos uitgevoerd en sluiten qua look naadloos aan op de kenmerkende Drentse sfeer in dit wijkdeel.

WONINGVERLENGING
De halfvrijstaande woningen type C en type D zijn in de basis al verlengd met 1,60m over 3 woonlagen. Hierdoor ontstaat een woonoppervlakte van maar liefst ca. 160m². Extra veel woongenot en leefruimte met de mogelijkheid tot wel 5 (slaap)kamers. Wil je de woonkamer aan de tuin- of straatzijde? Aan jou de keuze. Vanwege de praktische U-vormige indeling zijn de keuken en woonkamer eenvoudig om te draaien.

GROEN UITZICHT AAN VOORZIJDE EN DIEPE TUIN
Aan de voorzijde kijk je vrij uit naar een brede groenstrook en aan de achterzijde heb je een diepe tuin vanaf wel 18 meter. De woningen hebben een aangebouwde garage en je kunt op je eigen perceel 2 auto’s kwijt.

4 VERSCHILLENDE WONINGTYPES
Deze fase bestaat uit 2 VRIJSTAANDE WONINGEN in verschillende uitvoeringen (type A en B) en 8 HALFVRIJSTAANDE WONINGEN XL in 2 verschillende basis uitvoeringen (type C XL en D XL). Welk ontwerp spreekt jou het meest aan? Ga je voor 3 of 2 ramen in de voorgevel, een kader om de ramen of extra gevelbekleding (rabat)? Daarnaast kun je de woning met een uitgebreid optiepakket aanpassen en uitbreiden naar je eigen woonwensen.

RUIME KAVELS EN SPEELS STRAATBEELD
De kavels zijn lekker ruim vanaf 400 m². Ideaal voor tuinliefhebbers. Er is een grote variatie in de materiaalkeuze, dakvormen en kleurgebruik wat een levendig en speels straatbeeld oplevert. Ruime raampartijen zorgen voor veel licht in de woning. De dwarskappen geven daarnaast veel ruimte op zolder, zodat je hier nog 2 extra kamers kunt maken.

DUURZAAM EN COMFORTABEL
De woningen zijn standaard voorzien van een aangebouwde garage, waar je genoeg opbergruimte hebt, een compleet ingerichte badkamer, vloerverwarming en een luchtwarmtepomp (gasloos).

KORTOM, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fijn nieuw thuis voor jou aan het Longkruid! Het is heerlijk wonen in een ruime vrijstaande of halfvrijstaande woning XL in De Hoven in Leek in een kindvriendelijke groene omgeving met het centrum van Leek dichtbij. Maar ook Groningen en Drachten zijn eenvoudig te bereiken.


KENMERKEN HALFVRIJSTAANDE WONINGEN XL:

* woonoppervlakte ca. 160 m²
* inhoud ca. 611 m3
* kavelgrootte ca. 400 m²
* ligging tuin op het oosten

* Standaard inclusief woningverlenging over 3 bouwlagen
* Variant met gevelbekleding (rabat) en met kader om ramen

* U-vormige indeling met straat- of tuingericht wonen
* 3 slaapkamers met mogelijkheid voor 2 extra kamers op zolder
* inclusief luxe complete badkamer
* aangebouwde garage en ruimte op perceel voor 2 auto’s

DUURZAAMHEID
*vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping
* luchtwarmtepomp (gasloos)

KENMERKEN VRIJSTAANDE WONINGEN:

* type A (moderne uitstraling) of keuze type B (meer klassieke uitstraling) mogelijk
* Kavel 17 met erker op hoekperceel

* woonoppervlakte ca 182m² – 187,6 m²
* inhoud ca 706 m3 – 730m3
* Kavelgrootte ca 600 m²
* ligging tuin op het oosten

* straatgerichte keuken en tuingerichte woonkamer
* openslaande tuindeuren
* inclusief luxe complete badkamer
* aangebouwde garage en ruimte op perceel voor 2 auto’s
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Verkoopdocumentatie vrijstaand type A of B


Download Meerwerklijst vrijstaand type A en B
Meerwerklijst vrijstaand type A en B

Verkoopdocumentatie Vrijstaand type A of B


Download

Download

Download

Download

Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: