9 woningen

In verkoop | 9 woningen in Heiligerlee!

Sla je slag bij Heiligerlee met één van deze ruime woningen! In een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Provincialeweg in dit historische forensendorp worden 3 rijwoningen en 2 hoekwoningen aangeboden. Daarnaast worden 2 half vrijstaande eengezinswoningen en 2 half vrijstaande levensloop voorbereide woningen aangeboden.

De locatie is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Het centrum van Winschoten ligt binnen handbereik, maar ook Scheemda en de A7 zijn snel te bereiken. Via de Provincialeweg loopt een aantal busroutes, waardoor de woningen ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder sportvelden en een tweetal basisscholen. Ook natuurgebied “de Hoogte” is dichtbij gelegen en leent zich uitstekend voor een mooie wandeling of fietstocht.

De woningen worden uitgevoerd met vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen.

De indeling van de rijwoningen, hoekwoningen en half vrijstaande woningen is als volgt:

Begane grond:
Hal / entree met meterkast, toilet en trap naar de verdieping, open keuken, eethoek, tuingerichte woonkamer met buitendeur naar terras. Optioneel is een aangebouwde bijkeuken mogelijk.

1e verdieping:
Overloop, badkamer met douche, aansluiting wasmachine en vaste wastafel met spiegel en planchet, 2 slaapkamers waaronder 1 royale master bedroom. Optioneel kun je een extra slaapkamer toevoegen.

2e verdieping:
Ruime zolderberging en installatieruimte, toegankelijk middels een vaste trap. Optioneel kun je kiezen voor een slaapkamer.

De keuken is niet bij de basisprijs inbegrepen, deze mag je in eigen beheer kopen en plaatsen na oplevering. Eventuele extra aansluitpunten en leidingen hiervoor kunnen van te voren in overleg met de ontwikkelaar worden aangelegd.

De indeling van de levensloop voorbereide woningen is als volgt:

Begane grond:
Hal / entree met meterkast, toilet en trap naar de verdieping, open keuken, eethoek, tuingerichte woonkamer met buitendeur naar terras, master bedroom met aangrenzend de badkamer met douche, aansluiting wasmachine en vaste wastafel met spiegel en planchet.

1e verdieping:
Overloop met daaraan grenzend 2 royale slaapkamers. Optioneel kun je kiezen voor een extra badkamer.

2e verdieping:
Ruime zolderbering, toegankelijk middels een vlizotrap.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte (van toepassing voor de projectmatig gebouwde woningen in dit plan)
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees verder...