Haren | Deelgebied I, Haren Gn

Toekomstig

Verwachte start verkoop eind 2019

Haren | Deelgebied I

Halfvrijstaand of vrijstaand wonen op een groene toplocatie in Haren op fietsafstand van het centrum van Groningen

Bent u op zoek naar een halfvrijstaande of vrijstaande woning aan de zuidkant van de stad Groningen en altijd al in Haren willen wonen? In deelgebied I tussen de Kerklaan en het Maartenscollege komen weer nieuwe woningen in de verkoop. Schrijf u alvast in voor de nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van de start verkoop

Project in voorbereiding
Harenerholt, deelfase I met 8 HALFVRIJSTAANDE en 2 VRIJSTAANDE woningen van Roosdom Tijhuis en BPD

Verwachte start verkoop van 3 woningen van Roosdom Tijhuis in het derde kwartaal van 2019

Groen wonen op een TOPLOCATIE in Haren met alle voorzieningen binnen handbereik en de bruisende binnenstad van Groningen op een kwartier fietsen afstand? Dat kan in Deelfase I, in plan Harenerholt aan de noordzijde van Haren.

Deelfase I is gelegen op de locatie van het voormalige verkeersoefenterrein, tussen het Maartenscollege en de Kerklaan. Op deze locatie komen in totaal ca 60 nieuwe woningen.

8 HALFVRIJSTAANDE EN 2 VRIJSTAANDE WONINGEN

Roosdom Tijhuis ontwikkelt hier 3 nieuwe woningen met 2 halfvrijstaande en een vrijstaande woning (oranje kader op de situatiekaart)

BPD ontwikkelt hier 7 nieuwe woningen, waarvan 6 halfvrijstaande en 1 vrijstaande woning (blauw kader op de situatiekaart)

Hoe de woningen eruit komen te zien is in dit stadium nog niet bekend. Ook het prijsniveau is nog niet bekend.

PROJECT IN VOORBEREIDING
Aantal: 10
• 8 halfvrijstaande woningen
• 2 vrijstaande woningen

Locatie: bekend zie situatiekaartjes
Prijzen: nader te bepalen
Kavelgrootte: nader te bepalen
Ontwerp woningen: nader te bepalen

OP DE HOOGTE BLIJVEN START VERKOOP? SCHRIJF U ALVAST IN
Wilt u straks bericht ontvangen over de start verkoop en de voortgang van de woningen? Schrijf u dan alvast in de voor de digitale nieuwsbrief voor Haren op onze site van NIEUWBOUWGRONINGEN.NL.

HET PLAN HARENERHOLT
Direct aan de noordkant van het dorp Haren en vlakbij de stad Groningen ligt de nieuwe wijk Het Harener Holt. De rijke historie van het gebied vormde de inspiratie voor de groene en karakteristieke indeling van de wijk. Knotwilgen en groene houtsingels bepalen het beeld en sluiten mooi bij aan bij het dorpse Haren.

Tegelijkertijd bent u met een kwartiertje fietsen in het centrum van Groningen. Het Harener Holt wordt een eigentijdse woonwijk met ongeveer 350 woningen en diverse woonvormen.
Lees verder...