Poelsnip | Ter Laan IV

14 nieuwe woningen in 2 verschillende woningtypes : een ruime gezinswoning en een woning met slapen en baden beneden

Nieuw wonen in een mooie speels opgezette wijk in een dorp met uitgebreide voorzieningen op fietsafstand van de stad Groningen (10 km)? Dat kan in plan Ter Laan IV in Bedum. Hier komen 10 nieuwe gezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen met slapen en baden beneden.

***IN VOORBEREIDING | 14 NIEUWE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONINGEN AAN DE POELSNIP | PLAN TER LAAN IV | BEDUM ***

HET PROJECT | 14 twee-onder-één- kap woningen
Liefhebbers van een ruime gezinswoning of van slapen en baden beneden opgelet. In de nieuwste wijk van Bedum, plan Ter Laan IV, komen aan de Poelsnip weer 14 nieuwe twee-onder-één-kap woningen verdeeld in 2 verschillende woningtypes. Een praktisch ingedeelde GEZINSWONING en een LEVENSLOOPBESTENDIGE variant met slapen en baden beneden.

Verwachte start verkoop najaar 2019

***INTERESSE EN DE START VERKOOP NIET MISSEN?
SCHRIJF JE ALVAST IN op NIEUWBOUWGRONINGEN.NL voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de start verkoop, de verkoopprocedure en de beschikbaarheid van de verkoopdocumentatie.***


KENMERKEN
* Project in voorbereiding
* 14 twee-onder-één-kap woningen
* 2 verschillende woningtypes | levensloopbestendige plattegrond of gezinsvariant
* Tuin op het zuiden of oosten
Prijzen nader te bepalen


HET PLAN TER LAAN 4| ruim en gevarieerd wonen
Wilt u weg uit de drukte van de stad voor uzelf of uw gezin? Of bent u gewoon op zoek naar wat meer of andere woonruimte? De nieuwste wijk van Bedum Ter Laan 4 biedt u volop keuze. Hier vindt u woonmogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaand.

VOORZIENINGEN DORP EN STAD NABIJ | treinstation aanwezig
De wijk is onderverdeeld in vijf verschillende buurtjes die stuk voor stuk een eigen sfeer hebben met veel groen en/of waterpartijen. U zult zich snel thuis voelen in deze vriendelijk opgezette wijk. Kortom, de ideale plek voor wie op zoek is naar ruimte en rust en alle voorzieningen van het dorp en de stad nabij wil hebben.

DE STAD GRONINGEN NABIJ
Bedum zelf is een mooi dorp waar alle voorzieningen aanwezig zijn. De bruisende stad Groningen is ook op slechts 10 km bereikbaar met de trein, auto of zelfs de fiets.
Lees verder...