Koopprijs

Van € 267.000 - € 297.000 vrij op naam

Woningsoort

Vrijstaand

Perceeloppervlakte

600 m2 tot 1.010 m2
Woonkamer oppervlakte
141 m2
Inhoud
598 m3
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Kenmerken
Tuin, Garage, Zonnepanelen, Levensloopbestendig, Laagbouw

Omschrijving

De VS02 is een levensloopbestendige schuurwoning met uitgebouwde slaapkamer en badkamer op de begane grond. De bij het beeldkwaliteitsplan van project Oosterhuisen passende versie van deze woning is uitgevoerd in roodbruine baksteen in combinatie met een zwarte houten gevelbetimmering. Dit geeft een speels ontwerp in landelijk-moderne stijl.

Ook deze multifunctionele woning kunt u geheel naar eigen wensen wijzigen, zo zijn er bijvoorbeeld drie variant levensloop-indelingen beschikbaar. Het huis is als volgt ingedeeld: Begane grond: hal met toilet, woonkamer, eethoek met openslaande tuindeuren, tuingerichte open keuken met openslaande tuindeuren, bijkeuken, slaapkamer met eigen inloopkast en badkamer. 1e verdieping: overloop met daaraan een toilet, vaste kast, badkamer en twee slaapkamers. Desgewenst kan hier een extra slaapkamer worden gerealiseerd. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren.

Het opgegeven woonoppervlak indicatief, de afbeeldingen en plattegronden kunnen afwijken van het originele ontwerp, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype VS02 in het project Oosterhuisen | vrijstaand wonen