Koopprijs

Van € 259.000 - € 270.000

Aantal woningen

4

Woonoppervlakte

134 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
486 m2 tot 892 m2
Inhoud
523 m3

Omschrijving

BAFLO | PLAN OOSTERHUISEN | 4 TWEE-ONDER-EEN KAP WONINGEN TYPE ALMONDE | BEREIKBAAR OP 20 TREINMINUTEN VAN DE STAD| GROEN EN WEIDS WONEN | | GASLOOS EN DUURZAAM |GROTE KAVELS

HET PROJECT | 8 TWEE-ONDER-EEN- KAP WONINGEN
U wilt graag groen, weids en betaalbaar wonen in een duurzame gasloze, comfortabele twee-onder-één kap woning. Gelegen in een kleinschalig nieuwbouwplan aan de rand van een gezellig dorp met alle voorzieningen in de buurt en de stad Groningen op slechts 20 treinminuten afstand? Grote kans dat u zich thuis gaat voelen in plan Oosterhuisen. Gun u zelf deze rust en ruimte.
“Baflo is een dorp met voldoende basisvoorzieningen en natuurlijk een treinverbinding."
In dit plan komen 8 nieuwe woningen, waarvan 4 gezinswoningen type Almonde en 4 woningen met slapen en baden op de begane grond type Kortenaer. De woningen hebben grote percelen met diepe tuinen van

4 TWEE-ONDER-ÉÉN KAP WONINGEN TYPE ALMONDE
Type Almonde is een twee-onder-één kap woning met een eigentijdse warme uitstraling met een U-vormige indeling. De keuken bevindt zich aan de tuinzijde en de woonkamer aan de straatkant. Wilt u graag een woonkeuken? Een woningverlenging met 1,20 of zelfs 2,40m behoort tot de mogelijkheden. De vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping zorgt voor een comfortabele warmte.

DIEPE ACHTERTUIN
In de diepe achtertuin van ca 20 meter staat een houten berging voor de fietsen en tuinspullen. Naast de woning is ruimte voor een optionele aangebouwde garage. Op de verdieping zijn in de basis 3 slaapkamers. Meer (slaap) kamers nodig? De ruime zolder biedt genoeg mogelijkheden voor een extra kamer. De woning wordt opgeleverd inclusief luxe sanitair en tegelwerk. De keuken is exclusief en kunt u zelf bepalen.

4 x TYPE ALMONDE|GEZINSWONING
• U- vormige plattegrond, 3 slaapkamers 4e mogelijk
• Binnenwerkse afmeting: 5,40 x 8,92
• Vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
• Inclusief luxe sanitair en tegelwerk
• Keuken is exclusief, naar eigen wens in te vullen
• Energiezuinig met lucht-water-warmtepomp en zonnepanelen
• Vrijstaande houten berging, garage optioneel

• Woonoppervlakte ca 134 m2
• Inhoud ca 523 m2
• Kavels van ca. 433 m² – 892m2


OVER PLAN OOSTERHUISEN
Plan Oosterhuisen in Baflo is ontworpen als een dorpse uitbreiding met een unieke ruimtelijke ligging in het open weidse Groninger landschap. Het plan grenst direct aan het station van Baflo zodat de trein naar Groningen binnen handbereik is. Ook is het nabijgelegen dorp Winsum op fietsafstand gelegen.
Het plangebied Oosterhuisen ligt aan de rand van Baflo op steenworp afstand van het treinstation. Het sportcomplex met voetbalvelden is de groene long in het centrum van het plangebied. U vindt hier woningen voor een brede doelgroep van starters, gezinswoningen tot liefhebbers van slapen en baden beneden. Ontdek nu zelf hoe heerlijk het wonen in plan Oosterhuisen is.

HET DORP - Baflo
Baflo is een authentiek Noord-Gronings plattelandsdorp in het karakteristieke open landschap tussen de stad Groningen en de Waddenzee met een uitstekende bereikbaarheid met de trein of met de auto.

VOORZIENINGEN
Alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen zijn aanwezig . Daarnaast heeft Baflo een dynamisch dorpsleven, een woonzorgcentrum, 2 basisscholen en diverse sportclubs. Kortom, alles om fijn te kunnen wonen voor elke doelgroep.

WAT ZEGGEN KOPERS OVER WONEN IN PLAN OOSTERHUISEN
"Ik kies voor nieuwbouw in Baflo, vanwege de grote zonnige kavel met vrij uitzicht en veel mogelijkheden voor uitbreiding”

"Mijn huidige gezinswoning waar ik 39 jaar heb gewoond, wordt te groot en bewerkelijk. Een nieuwbouwhuis trekt mij vanwege het gemak. Ik vind het leuk om in Baflo een nieuwe start te maken met veel mensen rondom die ook nieuw zijn begonnen. De woning past mij precies, omdat alles op de begane grond zit"

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
1 Almonde € 270.000

Almonde

Bouwnummer 1 - € 270.000

Verkocht

134 m2 woonoppervlakte

892 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

2 Almonde € 259.000

Almonde

Bouwnummer 2 - € 259.000

Verkocht

134 m2 woonoppervlakte

486 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

3 Almonde € 259.000

Almonde

Bouwnummer 3 - € 259.000

Verkocht

134 m2 woonoppervlakte

486 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

4 Almonde € 259.000

Almonde

Bouwnummer 4 - € 259.000

Verkocht

134 m2 woonoppervlakte

486 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: