Kavel & Huis

Hét complete overzicht van alle vrije kavels in het Noorden.

Bent u op zoek naar een kavel om daar uw ideale woning op te bouwen, maar u weet niet waar u moet beginnen, dan zijn wij met de formule van Kavel & Huis graag uw gesprekspartner.

Op deze site vindt u een overzicht van vrije kavels die te koop zijn in de stad Groningen en de gemeenten in het Noorden. 

Voordelen voor u op een rij:

 • Een plattegrond naar eigen wens in te delen of uit te breiden
 • Ruime keuze in de architectuurstijl die bij u past
 • Gerenommeerde architect en bouwer verzorgen de vergunningsaanvragen
 • Duidelijkheid over de te verwachten totaalkosten vooraf
 • Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces
 • De woning kan sleutelklaar aan u opgeleverd worden

Optimale plattegrond voor iedere woonwens

Samen met de ervaren Groninger woningbouwarchitect Derk Flikkema van BureauNoordeloos hebben we een uniek concept voor u bedacht. Wij hebben een basis casco woning ontwikkeld die we kunnen voorzien van een optimale plattegrond voor iedere woonwens. Wilt u bijvoorbeeld een semi bungalow met slapen en baden op de begane grond, dan hebben we daarvoor diverse opties uitgewerkt. Maar wilt u liever kantoor aan huis, grote leefkeuken, half open werkkamer of een speelkamer voor de kinderen, ook dat kan binnen het basiswoning. Kortom… alles is mogelijk binnen dit concept.

Samen met architect en bouwer om de tafel

Binnen het concept van Uw Nieuwbouwkavel zijn de basiswoning met alle indelingsopties vast afgeprijsd om financiele verrassingen te vermijden. De bouw wordt verzorgd door Bouwbedrijf Ungersma uit Groningen. Zij kennen de markt rond Groningen op hun duimpje, bouwen traditioneel of in houtskelet en weten alles van aardbevingsbestendig bouwen. U kunt samen samen met de architect en het bouwbedrijf uiteraard nog verschillende aanvullende wensen bespreken en het afwerkingsniveau van de woning bepalen om zo een perfect op maat gemaakt huis te realiseren. 

Bouwen met Ungersmabouw

U heeft uw kavel gevonden via Uw Nieuwbouwkavel, samen met Derk Flikkema bent u tot een ontwerp gekomen, vervolgens gaat Bouwbedrijf Ungersma uit Groningen uw woning bouwen. Bouwen met Ungersma betekent kwaliteit, duurzaamheid en prijsbewust. Een bouwer met allround ervaring.

Volledige ontzorging

U kunt nog meer van ons verwachten. Wij ontzorgen u tijdens het gehele traject, want bij nieuwbouw komt meer kijken dan een kavel en een woning; welkom bij Nieuwbouwplaza:

 • Hypotheek:
  Laat u financieel begeleid door Thuis in geld
 • Uw huidige woning nog verkopen?
  Gratis waardebepaling van uw huidige woning door Tebbens Torringa Makelaardij.
 • Afwerking van uw woning
  Toilet, badkamer, keuken wand- en vloerafwerking zoals u dat wilt door  Lifestyle Groningen 
 • Interieuradvies
  Debbie Oosterwold, de creactieve geest achter cachet wonen, kan u adviseren van kleuradvies tot een complete inrichting.
 • Tuinadvies
  Uw tuin het verlengstuk van uw nieuwe woning maken door Van Dijk tuinen Groningen 

Belangstelling?

Een Gronings topteam staat voor u klaar om uw woonwensen in vervulling te laten gaan.  Bel met het team van Nieuwbouwgroningen.nl voor een vrijblijvende eerste toelichtingsgsprek.

Bezoekadres
Lamsoor 10
9738 AL Groningen
Telefoon en email
050 547 22 22
info@nieuwbouwgroningen.nl