logo

Ontwikkelaar

Plegt-Vos

Wij geven vorm aan woon-, werk- & leefplezier
Wij zijn Plegt-Vos. Niet zomaar een bouwbedrijf. Wij creëren slimme oplossingen voor de behoeften van mensen en organisaties. Gisteren, vandaag en in de toekomst. Kennis van mensen combineren we met vakmanschap. We denken met je mee en we denken vooruit. Origineel en een tikkeltje eigenwijs.

Plegt-Vos is een landelijke bouwonderneming met vestigingen in Utrecht, Hengelo, Assen en Langeveen. Het hoofdkantoor zit in Hengelo gevestigd.

In al onze vestigingen samen, werken ongeveer 400 mensen. Onze omzet ligt rond de € 220 miljoen. De kracht van ons bedrijf ligt in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van onroerend goed. We doen dit voor overheden, ontwikkelaars, beleggers, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en bedrijven in Nederland. Kennis van mensen is daarbij cruciaal. We ontwikkelen en bouwen immers voor mensen. Voor hen bedenken we slimme en toekomstgerichte oplossingen. We denken daarin mee en we denken vooruit. In alles wat we doen, streven we naar woon-, werk- en leefplezier. Nu en in de toekomst.

Plegt-Vos is een familiebedrijf met een rijke ondernemerstraditie. De cultuur is open, de lijnen zijn kort en het gevoel van verantwoordelijkheid is groot. Al ruim 115 jaar passen we ons aan aan de veranderende omgeving. Dan doen we met een gezonde dosis ambitie en daadkracht.

In de regio Groningen is Plegt-Vos al ruim 30 jaar bekend als ontwikkelaar/bouwer van vele nieuwbouwprojecten in o.a. Meerstad, Zuidhorn, Bedum, Winsum, Baflo en binnenkort de Held III aan de rand van de stad Groningen.