Reitdiep uitverkocht, wachten op de Held III

04 februari 2019

In een half jaar tijd zijn we er in geslaagd 30 woningen aan de Rand van Reitdiep te verkopen. Indien u ook graag was aangehaakt en nu achter het net vist geven wij u enkele alternatieven.

Het plan Reitdiep fase 4 en 3 is in record tijd door de gemeente en marktpartijen verkocht. Ook wij waren snel door onze 80 koopwoningen van Roosdom Tijhuis heen.  Kortom een bewijs dat er veel vraag naar gezinswoningen in dit westelijke deel van de stad Groningen is. 


De gemeente Groningen hoopt dan ook snel een nieuw plan aan de andere kant van de Friesestraatweg te presenteren. Het plan staat bekend onder de werknaam de Held III en op het bijgaande plaatje ziet u de contouren. Wij denken echter dat verkoop van dit enorme plan van ca 1500 woningen nog wel een paar jaar zal duren.


Hebt u toch verhuisplannen op kortere termijn dan zou u wonen in het Westerkwartier kunnen overwegen. In Zuidhorn en Leek bieden we de komende jaren volop woningen aan die vaak ook nog ca € 50.000,- lager geprijsd zijn dan in Reitdiep.