Sappemeer appartementen Meersterborg start verkoop 7 februari.

18 januari 2020

Bent u op zoek naar gelijkvloers wonen en wilt u lopend naar uw dagelijkse voorzieningen kunnen? Dan is dit misschien iets voor u. Kom langs tijdens de inloopmiddag op 7 februari en laat u verrassen!

Start verkoop: vrijdag 7 februari
Inloopmiddag: tussen 15:00 en 18:00
Locatie:  Dr. Aletta Jacobsstraat 12| 9611EB SappemeerHET PROJECT MEERSTERBORG | 6 royale appartementen
Bent u op zoek naar een comfortabel, ruim en luxe appartement met eigen garage, royale bijkeuken, berging, balkon en mogelijkheid voor een extra dakterras? En dat op loop- en fietsafstand van de dagelijkse voorzieningen en de stad Groningen binnen een half uur te bereiken? Dan wordt één van de zes comfortabele appartementen in het kleinschalige complex Meersterborg in Sappemeer wellicht uw nieuwe thuis.

DE LIGGING
Meersterborg is een kleinschalig appartementencomplex met 3 woonlagen. Meersterborg is gelegen op de hoek Noorderstaat-Kleinemeersterstraat te Sappemeer. Dit is de locatie waar voorheen het pand van schilderszaak Tulp gevestigd was.

INTERESSE?
Neem dan contact op met de verkopend makelaars of schrijf u alvast in voor de digitale nieuwsbrief via de projectpagina op Nieuw Wonen Groningen  We houden u vervolgens op de hoogte van de ontwikkelingen. 


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Meersterborg?

Bekijk ook het project Meersterborg

In verkoop
Meer informatie

Meersterborg

Sappemeer


€ 429.500 tot € 459.500
101 m2 - 116 m2 woonoppervlakte
6 woningen beschikbaar