Soort woonhuis

eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning

Koopsom

Vanaf € 292.500 v.o.n.

Woonoppervlak

140 m2
Perceeloppervlakte
317 m2
Inhoud
490 m3

Omschrijving

HET PROJECT | plan de Oostergast | fase Anserstraat en Boteinstraat |28 woningen| Volop variatie
De nieuwbouw aan de Anserstaat en de Boteinstaat omvat in totaal 28 woningen, met twee-onder-een-kap woningen en rijwoningen. Het aanbod is gevarieerd en sluit mooi aan bij de al opgeleverde woningen uit eerdere fasen, inclusief het levendige en afwisselende straatbeeld.

TYPE GEMINI | 2/1 KAP MET AANGEBOUWDE GARAGE |EXTRA BREED WONEN MET VEEL OPENSLAANDE DEUREN
Type Gemini heeft een traditionele vorm met een moderne uitstraling. Licht en ruimte staan hier centraal. De woning is extra breed met een binnenmaat van maar liefst 5,70 x 9,92 m. Openslaande deuren op de begane grond in de voor- en achtergevel en op één van de slaapkamers brengen lekker veel licht binnen. Tevens is de woning standaard voorzien van een aangebouwde stenen garage. Naast al deze ruimte is er nog volop keuze uit opties en uitbreidingsmogelijkheden!

TUIN- OF STRAATGERICHT WONEN? U ZEGT HET MAAR!
De kavels zijn ruim met achtertuinen op het noorden. Wil je tijdens het koken uitkijken op de straat of juist vanaf de bank? Zeg het maar! Je mag- zonder meerprijs –zelf aangeven of je straatgericht of tuingericht wilt wonen.

KIES UW KEUKEN BIJ DE PROJECTLEVERANCIER
Standaard worden er diverse aansluitingen aangebracht voor een keuken. De keuken zelf is exclusief. Maak vrijblijvend een afspraak bij de projectleverancier en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

TOILET EN BADKAMER COMPLEET INGERICHT MET TEGELWERK
Standaard is de woning voorzien van het luxe sanitair van Villeroy & Boch met een wandcloset op de begane grond en eerste verdieping. Verder is de badkamer voorzien een wastafel- en douchecombinatie en is er tevens ruimte voor een ligbad (=meerwerk). De basis wandtegels hebben een afmeting van 25x40 cm en de vloertegels zijn 30x30 cm (keuze in verschillende kleuren). Uiteraard kunt u hierin ook weer naar behoefte uw wensen vervullen (=meerwerk).

NOG MEER IN DE BASIS UITVOERING: OPENSLAANDE TUINDEUREN EN VLOERVERWARMING
Door de openslaande tuindeuren in de achtergevel en voorgevel is er lekker veel lichtinval naar binnen. Bovendien beschikt één van de slaapkamers eveneens over openslaande deuren. Zowel de begane grond als de 1ste verdieping is voorzien van vloerverwarming.

4E OF 5E SLAAPKAMER OP DE TWEEDE VERDIEPING MOGELIJK
De woning is standaard voorzien van 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping en een badkamer. Op de tweede verdieping is er de mogelijkheid voor een 4e of zelfs 5e (slaap)kamer. Nog meer ruimte nodig? Optioneel is de woning te verlengen met 1,20 of 2,40 m.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST IN DEZE ENERGIEZUINIGE WONING
De maximale toegestane EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) is op dit moment 0,4. In 2020 zal een EPC van 0,0 verplicht worden. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0. Je bent dus helemaal klaar voor de toekomst. Op het dak bevinden zich zonnepanelen zodat een deel van de elektriciteit die je nodig hebt, zelf door de woning wordt opgewekt.

KENMERKEN
Aantal: totaal 2
* Binnenwerkse maat 5,70m breed x 9,92m diep
* Aangebouwde stenen garage
* U-vormige plattegrond met keuze tuingericht of straatgericht wonen
* openslaande tuindeuren (voor- en achtergevel) en frans balkon op één vd slaapkamers
* Compleet toilet en badkamer met grote wandtegels
* 3 slaapkamers, 4e of 5e slaapkamer mogelijk op de 2e verdieping
* Vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond en de 1e verdieping
* Energiezuinige woning (EPC 0,0), dus lagere energielasten
* Zonnepanelen tbv elektriciteit
* Uitgebreid optiemogelijkheden, zoals woningverlenging van 1200 of 2400 mm
* Diepe tuinen

Woonoppervlakte: 140m²
Inhoud: 490 m3
Kaveloppervlakte 317 m²
Kavels: 17 en 18
Prijs vanaf € 292.500,- vrij op naam

DOWNLOADEN VERKOOPDOCUMENTATIE EN OP DE HOOGTE BLIJVEN
Voor het downloaden van de actuele verkoopdocumentatie, het volgen van de beschikbaarheid van de kavels en het op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod ga je naar NIEUWBOUWGRONINGEN.NL en SCHRIJF JE IN voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte.

Lees meer...

Interactieve prijslijst Gemini

Interactieve prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
17
€ 292.500
Verkocht
18
€ 292.500
Verkocht

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Oostergast | Anserstraat en Boteinstraat

Is een ontwikkeling van Plegt - Vos

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Thuis in geld

20% KORTING OP DE ADVIESKOSTEN SPECIAAL VOOR DIT PROJECT! Door Pleg-Vos zijn wij voor dit project aangesteld als hypotheekadviseur. Dit houdt in, dat je een combi afspraak maakt met de makelaar en bij ons. Deze afspraak kost je niets en je bent tot niets verplicht. Kom bij ons langs en ervaar de gezellige en ontspannen sfeer.