Winsum | Munster

Half vrijstaande woningen rond Zomer 2018 in de verkoop

In Winsum komt een nieuwe woonwijk met directe vaarverbinding richting het Winsumerdiep met de naam Munster. De wijk is verdeeld in 3 fasen met elk ca 50 woningen. In de wijk komen vrije kavels en projectmatige woningen.

Winsum | plan Munster | Bijzonder vrij wonen in een groene waterrijke omgeving met doorgaand vaarwater | project in voorbereiding

In Winsum komt een nieuwe woonwijk met directe vaarverbinding richting het Winsumerdiep met de naam Munster. De wijk is verdeeld in 3 fasen met elk ca 50 woningen. In de wijk komen vrije kavels en projectmatige woningen.

Wonen aan het water
Wie wil dat nou niet? En helemaal als het ook nog doorgaand vaarwater is en je met je eigen bootje de omgeving kunt gaan verkennen. Een gevoel van vrijheid en dat bij je eigen huis. Laat dit nu juist één van de voordelen en mogelijkheden zijn in het nieuwe plan Munster.

En dat is niet het enige voordeel, want wonen in plan Munster betekent ook helemaal op de toekomst voorbereid zijn. Hier is het gasloos wonen, dus zeer energiezuinig, comfortabel en helemaal toekomstbestendig.

Kortom, hier woont u dus heerlijk energiezuinig en comfortabel in een waterrijke groene dorpse omgeving met een directe vaarverbinding naar het Winsumerdiep op slechts 15 auto en/of treinminuten van de stad Groningen. In plan Munster, gelegen aan de oostzijde van het gezellige karakteristieke dorp Winsum GN.

Duurzaam en energiezuinig| wonen zonder gas
In deze duurzame groene energiezuinige wijk zonder gasaansluiting komen uiteindelijk 150 woningen. Het plan is opgedeeld in 3 fasen van telkens ca 50 woningen. Het aanbod is divers en bestaat uit o.a. projectmatige woningen en vrije kavels.

Directe vaarverbinding Winsumerdiep
De meeste woningen in de wijk komen te liggen aan DOORGAAND VIS- EN VAARWATER dat in verbinding staat met het Winsumerdiep. Grenzend aan de wijk komt een parkachtig recreatiegebeid, het Munsterveld, dat samen met de inwoners is ontwikkeld

Fase I omvat ca. 50 woningen met zowel projectmatige woningen als vrije kavels:
- 12 Twee-onder-één kap woningen in de projectmatige sfeer
- Project in voorbereiding | verwachte start verkoop medio 2018
- 22 Vrije kavels | start verkoop 27 januari van 10:00 – 15:00 uur tijdens de Woonbeurs in “de Poort” aan de Borgweg 36 in Winsum. De verkoop van de vrije kavels verloopt via Makelaardij Stenekes in Winsum.

Vanuit Nieuwbouwgroningen.nl verzorgen wij de verkoop van de projectmatige twee-onder-één kap woningen gelegen aan doorgaand vis- en vaarwater.

INTERESSE? En wilt u de start verkoop niet missen van de projectmatige woningen? Schrijf u dan alvast in voor de digitale nieuws op NIEUWBOUWGRONINGEN.NL

Ik heb interesse in een vrije kavel en nu?
Interesse in een kavel in Winsum om zelf een woning te laten bouwen, maar uw weet niet waar te beginnen met het ontwerp en met de eisen van gasloos bouwen? Met de formule van Uw Nieuwbouwkavel zijn wij graag uw gesprekspartner.

Het team van Uw Nieuwbouwkavel
De architect (Derk Flikkema van Noordeloos) en de marktkennis van Nieuwbouwgroningen.nl (dé nieuwbouwmakelaar), hebben hun krachten voor u gebundeld met als resultaat een gevarieerde en betaalbare maatoplossing voor uw ideale huis wat indeling en ontwerp betreft. Vervolgens zorgt Bouwbedrijf Ungersma ervoor dat met persoonlijke aandacht voor u als opdrachtgever de woning wordt gebouwd.

Voor elke doelgroep een ontwerp
Wilt u levensloopbestendig wonen of juist een ruime gezinswoning? Er is al over nagedacht en we kunnen u diverse voorbeelden van interessante plattegronden en architectuurstijlen presenteren die ook nog betaalbaar zijn. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met Nieuwbouwgroningen.nl, 050- 547 22 22.


KORTOM, U de kavel, wij de maatoplossing voor uw woonwensen.

DE VOORDELEN voor u:
- Een plattegrond naar eigen wens in te delen of uit te breiden met vooraf uitgewerkte variaties
- Duidelijkheid vooraf over de te verwachten totaalkosten
- Gasloos en desgewenst aardbevingsbestendiger bouwen
- Ruime keuze in de architectuurstijl en indeling die bij u past
- Gerenommeerde architect Derk Flikkema
- Wij ontzorgen u tijdens het gehele project
- Op afspraak een referentiewoning te bezichtigen in Winsum

Een uniek concept: dé gevarieerde MAATOPLOSSING voor uw ideale huis. Een optimale plattegrond, een fraai ontwerp, betaalbaar en passend binnen de energiezuinige eisen.

Het WONINGONTWERP: Interesse in en nieuwsgierig naar de woningontwerpen, plattegronden en het totaalconcept van Uw Nieuwbouwkavel? Neem vrijblijvend contact op met Nieuwbouwgroningen.nl, dé nieuwbouwmakelaar van Groningen.

De VRIJE KAVEL: Info over de vrije kavels zelf? De verkoop van de kavels verloopt via Makelaardij Stenekes in Winsum.

REFERENTIEWONING bekijken? Wilt u een levensloopbestendige woning bekijken met het ontwerp van Derk Flikkema en gebouwd door Bouwbedrijf Ungersma van het Uw Nieuwbouwkavel concept? In Winsum in de Brake II kunnen wij op afspraak een vrijstaande woning laten zien aan de K. ter Laanstraat in Winsum.

Nieuws over Winsum | Munster

25-07-2017

Raadsleden onthullen Bouwbord Munster

Munster Wonen zonder gasaansluiting in een waterrijke en groene omgeving, dat kan straks aan de oostzijde van Winsum in de wijk ‘Munster’. De nieuwe wijk, die plaats biedt aan in totaal 150 woningen, wordt duurzaam ontwikkeld.


Lees verder »

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Treinstation Winsum
1 km
Busstation Busstation
1.03 km
Bushalte Regnerus Praediniusstr
1.33 km
Bushalte Borgweg
1.37 km
Bushalte Rotonde N361
1.5 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Winsum
1.34 km
Bibliotheek
3.57 km
CBS De meander
4.4 km
De Regenboog
5.87 km
Adewerth
9.75 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
930 m
Albert Heijn
1.23 km
Coop
3.59 km
Jumbo
5.47 km
Zeeman
5.47 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
A.F. Bruining-Gelderblom
610 m
Huisartsenpraktijk Winsum
673 m
Apotheek Winsum
679 m
Tandartspraktijk Aan de Meeden
848 m
Tandartspraktijk Fledderus en Commies
1.13 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?

Neem contact op met één van onze makelaars

Luit Tebbens Torrringa

Nieuwbouwgroningen.nl & Lamberink Makelaars & Adviseurs Groningen
Stuur een e-mail

Winsum | Munster