Soort woonhuis

eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning

Koopsom

Vanaf € 289.000 - € 299.000 v.o.n.

Woonoppervlak

144 m2 tot 149 m2
Perceeloppervlakte
342 m2 tot 368 m2
Inhoud
572 m3

Omschrijving

WONEN AAN HET WATER
Wie wil dat nou niet? En helemaal als het ook nog doorgaand vaarwater en/of viswater is en je met je eigen bootje de omgeving kunt gaan verkennen. Een gevoel van vrijheid en dat bij je eigen huis. Laat dit nu juist één van de voordelen en mogelijkheden zijn in het nieuwe plan Munster.

TYPE CENTAURUS (4 twee-onder-een-kapwoningen)
Deze twee-onder-één-kap woningen liggen aan de rand van het plan met of de voortuin aan het water (VISwater, kavel 11 en 12) en vrij uitzicht of de achtertuin aan het water (VIS en VAARwater kavel 1 en 2). De architectuur is stoer en robuust, met een verrassende twist door de gedraaide kap voor extra ruimte op zolder (Accent). Je hebt een diepe, achtertuin gelegen op het noorden of het zuiden en standaard een aangebouwde stenen garage.

INDELING:
Ruime twee-onder-één-kap-woning met royale en lichte woonkamer, een U-vormige woonkamer met een open leefkeuken aan de tuinzijde van de woning en aangebouwde garage. Wil je graag een woonkeuken? Een woningverlenging met 1,20 of zelfs 2,40m behoort, naast de vele andere opties, tot de mogelijkheden. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een complete badkamer inclusief sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch, aanwezig. Op de tweede verdieping is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer.

WAT MAAKT DEZE WONING ZO UNIEK?
- Wonen aan doorgaand vis- en vaarwater (kavel 1 en 2)
- Wonen aan viswater (kavel 11 en 12)
- Zeer energiezuinig wonen met een EPC van 0,0
- Geen gas meer
- Verwarming middels lucht-water-warmtepomp
- Vloerverwarming als hoofdverwarming
- Inclusief luxe sanitair en tegelwerk
- Uitgebreide optiemogelijkheden, zoals woningverlenging van 1200 of 2400 mm

KLAAR VOOR DE TOEKOMST IN DEZE ENERGIEZUINIGE WONING
De maximale toegestane EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) is op dit moment 0,4. In 2020 zal een EPC van 0,0 verplicht worden. Deze woningen hebben nu al een EPC van 0,0. Je bent dus helemaal klaar voor de toekomst. Op het dak bevinden zich ZONNEPANELEN zodat een deel van de elektriciteit die je nodig hebt, zelf door de woning wordt opgewekt. En dat is nog niet alles! De woningen worden GASLOOS opgeleverd.

KERNGEGEVENS
Woonoppervlakte: 144 -149 m²
Inhoud: 572 m3
Kaveloppervlakte van: 342m²- 368 m²
Kavels 1, 2 (zuiden) en 11, 12 (noorden)
Prijs vanaf € 289.000,- vrij op naam

PLAN MUNSTER
In Winsum komt een nieuwe woonwijk met directe vaarverbinding richting het Winsumerdiep met de naam Munster. Het plan ligt aan de oostzijde van het gezellige karakteristieke dorp. De wijk is verdeeld in 3 fasen met elk ca. 50 woningen.

KORTOM, hier woont u dus heerlijk energiezuinig en comfortabel in een waterrijke groene dorpse omgeving met een directe vaarverbinding naar het Winsumerdiep op slechts 15 auto- en/of treinminuten van de stad Groningen en alle dagelijkse voorzieningen nabij.

DOWNLOADEN VERKOOPDOCUMENTATIE EN OP DE HOOGTE BLIJVEN
Voor het downloaden van de actuele verkoopdocumentatie, het volgen van de beschikbaarheid van de kavels en het op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod ga je naar NIEUWBOUWGRONINGEN.NL en SCHRIJF JE IN voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte.

Lees meer...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Munster | fase 1

Is een ontwikkeling van Plegt - Vos

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Thuis in geld

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over woningtype Centaurus in het project Munster | fase 1