Dijkshorn | Johan Dijkstrastraat | start verkoop do 5 juli

Vrij uitzicht (tegenover parkje) dus geen woningbouw tegenover je toekomstige woning.

VDM wonen is momenteel bezig met een nieuwe ontwikkeling op deze locatie. Type Malachiet van de vorige ontwikkelaar komt dan ook te vervallen. We hopen binnenkort de site te kunnen updaten met het nieuwe type. De afbeeldingen zijn al van het nieuwe type.

Vanaf NU tot START VERKOOP wordt deze site steeds meer gevuld met informatie (prijzen, impressies, plattegronden e.d.) Houdt de site dus goed in de gaten.

START VERKOOP DO 5 JULI

HET PROJECT
6 twee-onder-één-kap woningen | HERONTWIKKELING

Aan de Johan Dijkstrastraat komen wegens succes weer woningen van VDM die ook verkocht zijn aan de Jannes de Vriesstaat in Ten Boer. Ruime praktisch ingedeelde tweekappers met mogelijkheid tot wel 4 slaapkamers en met als grote extra plus... het vrije vooruitzicht naar een groen parkje. Nieuwsgierig? Kom naar de start verkoop.

START VERKOOP
Wanneer: do 5 juli van 17:00 - 18:30 uur
Waar: bij Nieuwbouwgroningen,nl, gevestigd in Nieuwbouwplaza aan de Lamsoor 10 in Groningen
Wat: informatiebijeenkomst en verstrekken verkoopdocumentatie

DE LIGGING
Een mooie ligging in het plan Dijkshorn met zicht op een groen parkje en water. De woningen liggen met de achtertuin georiënteerd op het zuidwesten. Dat is fijn thuis komen na een dag werken, want in de namiddag kan je dan ook nog lekker genieten van het zonnetje.

DE WONINGEN
De woningen zijn erg ROYAALl te noemen. Op alle fronten heeft het ontwerp aandacht voor detail. Om te beginnen heeft de woning een maat gekregen waarin een riante woonkamer een ruime keuken passen. Op de verdieping is plaats voor 3 slaapkamers, waarbij de master bedroom een inloopkast krijgt.

Verder is er een meer dan ruime badkamer een aparte wasruimte met plaats voor wasmachine en droger. De zolder is groot genoeg om in te richten als extra 4e (slaap)kamer, werk- of sportruimte waarbij meer dan voldoende opslagruimte overblijft. Om de woning nog completer te maken is er een scala aan opties, zoals garage, carport en verschillende indelingsopties.

De woning heeft een majestueuze uitstraling. De horizontaliteit van de architectuur, het grote overstek en de erker aan de voorgevel geven de woning een statig karakter.

PRIJZEN
De genoemde prijzen zijn nog indicatief.

***INTERESSE en DOWNLOADEN VAN VERKOOPDOCUMENTATIE?
Voor het downloaden van de actuele verkoopdocumentatie, het volgen van de beschikbaarheid van de kavels en het op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod ga je naar NIEUWBOUWGRONINGEN.NL en SCHRIJF JE IN voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte. ***

Woningtype in Dijkshorn | Johan Dijkstrastraat | start verkoop do 5 juli

Interactieve prijslijst

Filter

Interactieve prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
1
€ 229.900
Onder optie
2
€ 227.900
Onder optie
3
€ 227.900
Onder optie
4
€ 224.900
Beschikbaar
5
€ 224.900
Beschikbaar
6
€ 229.900
Onder optie

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Dijkshorn | Johan Dijkstrastraat | start verkoop do 5 juli

Is een ontwikkeling van VDM

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Michel Dijk