Dijkshorn | Johan Dijkstrastraat

Vrij uitzicht (tegenover parkje) dus geen woningbouw tegenover je nieuwe woning.

Goed voorbereid op de toekomst, deze woningen worden GASLOOS gebouwd!

HET PROJECT
6 twee-onder-één-kap woningen | Type PARKWONING | GASLOOS
Aan de Johan Dijkstrastraat komen wegens succes weer woningen van VDM die ook verkocht zijn aan de Jannes de Vriesstaat in Ten Boer. Ruime praktisch ingedeelde tweekappers met mogelijkheid tot wel 4 slaapkamers en met als grote extra plus... het vrije vooruitzicht naar een groen parkje.

DE LIGGING
Een mooie ligging in het plan Dijkshorn met zicht op een groen parkje en water. De woningen liggen met de achtertuin georiënteerd op het zuidwesten. Dat is fijn thuis komen na een dag werken, want in de namiddag kan je dan ook nog lekker genieten van het zonnetje.

DE WONINGEN
De woningen zijn erg ROYAAL te noemen. Op alle fronten heeft het ontwerp aandacht voor detail. Om te beginnen heeft de woning een maat gekregen waarin een riante woonkamer een ruime keuken passen. Op de verdieping is plaats voor 3 slaapkamers en aparte ruimte voor de wasmachine en droger.
Verder is er een meer dan ruime badkamer. De zolder is groot genoeg om in te richten als extra 4e (slaap)kamer, werk- of sportruimte waarbij meer dan voldoende opslagruimte overblijft. Om de woning nog completer te maken is er een scala aan opties, zoals garage, carport en verschillende indelingsopties.
De woning heeft een majestueuze uitstraling. De horizontaliteit van de architectuur, het grote overstek en de erker aan de voorgevel geven de woning een statig karakter.

TEN BOER
Met de compleetheid aan voorzieningen en de landerijen “in de achtertuin” is het goed wonen in Ten Boer. Waar je ook woont in Ten Boer: stap op de fiets en binnen 5 minuten fiets je tussen de koeien en het graan. Winkels, basisscholen, sportvoorzieningen je treft het allemaal aan in het gezellige Ten Boer. Midden in Ten Boer ligt het gezellige Koopmansplein met een diversiteit aan winkels en andere voorzieningen compact bij elkaar, het dorpshart van Ten Boer.

PLAN DIJKSHORN
In het plan Dijkshorn worden circa 130 woningen gebouwd, zowel projectmatig als in de vrije sector. Het bestaande bedrijventerrein is uitgebreid en er is ruimte gereserveerd voor een overstappunt voor openbaar vervoer (transferium).
Het uitbreidingsplan kent veel water en groen, waardoor het een vriendelijke uitstraling krijgt. De wijk heeft een rechtstreekse ontsluiting op de provinciale weg N360. De wijk heeft als uitgangspunt landelijk wonen in een veilige (30 km zone) en groene omgeving.

BEREIKBAARHEID
Ten Boer ligt op steenworpafstand van de stad Groningen, de Martinitoren is vanuit Ten Boer te zien. Je kan met de bus of fiets naar je werk of school. Ten Boer heeft een uitstekende busverbinding met Delfzijl en Groningen. In de spits een 10 minuten-verbinding. Met de auto heb je via de N360 een snelle rechtstreekse aansluiting op de ringweg van Groningen.

VOORZIENINGEN
Ten Boer beschikt maar liefst over drie basisscholen van uiteenlopende richtingen. Sport en gezondheid staan hoog in het vaandel met als gevolg een multifunctionele sporthal, sportvelden, sportscholen, ijs- en skeelerbaan en vele sportverenigingen. Zelfs een openluchtbad is aanwezig waar je kunt zwemmen, spelen en zonnen. Tevens beschikt het dorp over twee gezondheidscentra. Een bibliotheek, een ruim winkelaanbod en gezellige speciaalzaken gecentreerd rondom het Koopmansplein maken het aanbod compleet.

***INTERESSE en DOWNLOADEN VAN VERKOOPDOCUMENTATIE?
Voor het downloaden van de actuele verkoopdocumentatie, het volgen van de beschikbaarheid van de kavels en het op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod ga je naar NIEUWBOUWGRONINGEN.NL en SCHRIJF JE IN voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte. ***
Lees meer...

Woningtype in Dijkshorn | Johan Dijkstrastraat

Prijslijst

Nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.

Parkwoning

Bouwnummer 1 - koopsom € 242.000 v.o.n.

Verkocht

147 m2 woonoppervlakte

280 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Parkwoning

Bouwnummer 2 - koopsom € 237.000 v.o.n.

Verkocht

147 m2 woonoppervlakte

252 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Parkwoning

Bouwnummer 3 - koopsom € 237.000 v.o.n.

Verkocht

147 m2 woonoppervlakte

252 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Parkwoning

Bouwnummer 4 - koopsom € 237.000 v.o.n.

Verkocht

147 m2 woonoppervlakte

252 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Parkwoning

Bouwnummer 5 - koopsom € 237.000 v.o.n.

Verkocht

147 m2 woonoppervlakte

252 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Parkwoning

Bouwnummer 6 - koopsom € 242.000 v.o.n.

Verkocht

147 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Dijkshorn | Johan Dijkstrastraat

Is een ontwikkeling van VDM

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Thuis in geld

Garantie

Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie.