Tersluis Vlek 19 |Parkvilla's

Wegens succes van de Parkvilla's in vlek 17 nieuwe kansen voor vlek 19 met 10 halfvrijstaande en 3 vrijstaande Family XL varianten

MEERSTAD - 13 PARKVILLA'S Tersluis fase III| VLEK 19

HET PROJECT: BUITENLEVEN IN DE STAD
Het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Dat vindt u in de prachtige natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Hier komen wegens succes van de vorige fase weer 13 PARKVILLA’S. Een nieuwe, stijlvolle en krachtige architectuur met dezelfde ruime basisplattegrond met een woonoppervlakte van maar liefst 170 m². Praktisch ingedeelde ruimtes om fijn te kunnen leven. En daarnaast nog de mogelijkheid om de woning verder uit te breiden naar eigen wens en behoefte.

KORTOM, ideaal voor gezinnen, levensgenieters en /of thuiswerkers die houden van ruim en royaal wonen in het midden van de natuur.

DE PARKVILLA’S: 3 VRIJSTAANDE EN 10 HALFVRIJSTAANDE TYPE FAMILY XL
De villa heeft in de basis een royale U- vormige woonkamer en woonkeuken en waarbij u zelf kunt kiezen of u tuin- of straatgericht wilt wonen, zonder dat u de woning hoeft uit te bouwen. Vanuit de woonkamer of desgewenst de woonkeuken bereikt u via de openslaande tuindeuren de diepe achtertuin op het westen of oosten.
Vanwege de ruime zolder biedt de woning mogelijkheid voor maar liefst 5 slaapkamers. De royale badkamer is inclusief luxe sanitair en tegelwerk. De aangebouwde garage/berging is desgewenst te verlengen of te verbreden.

RUIMTE IN EN OM DE WONING
Ruimte vindt u overigens niet alleen in de villa, maar ook in uw tuin en de directe omgeving. De kavels zijn royaal met een oppervlakte variërend van maar liefst ca 409 m² tot 576 m². De diepe tuin is gelegen op het westen of oosten. Het straatbeeld is gevarieerd en speels met verschillende metselwerkverbanden, gevelopeningen en woningtypes.

DE VOORDELEN VOOR U OP EEN RIJ:
• Zelf kiezen hoe u wilt wonen: straat- of tuingericht
• Berging/garage met mogelijkheid tot verlenging
• Tot wel 5 slaapkamers mogelijk
• Veel lichtinval
• Royale badkamer
• Grote kavels
• Prachtige ligging aan de rand van Tersluis
• Dichtbij de sluis en het park, haventje en strand

KERNGEGEVENS
• 13 woningen, kavel 1 t/m 13
• 3 x vrijstaande en 10 x type 2 onder 1 kap woning
• Woonoppervlakte Family XL ca. 170m²
• Kaveloppervlakte variërend van 409 m² tot 576 m²
• Diepe achtertuinen van maar liefst ca. 17 m diep op het oosten of westen gelegen

WARME MATERIALEN EN ZORGVULDIGE DETAILS
Door de keuze in gevelmaterialen, dakmaterialen en kleuren van gevelopeningen en dakranden te limiteren ontstaat eenheid in het beeld van de wijk. Gevels worden opgetrokken in baksteen. De baksteen gevel krijgt een rijke uitstraling door toepassing van verschillende subtiele aardekleuren, bijzondere steenformaten, metselverbanden en/of diep liggend voegwerk. Daarnaast is gekozen voor o.a. zorgvuldig gedetailleerde gevelopeningen en dakranden.

DE LOCATIE: ONTSPANNEN WONEN AAN DE RAND VAN TERSLUIS
De woningen komen prachtig te liggen aan de rand van Ter Sluis. De ligging is dichtbij de sluis, het toekomstige park, het haventje en het strand. De openbare ruimte rondom de sluis bestaat straks uit een dorpsplein met toekomstige mogelijkheden voor kleinschalige buurtvoorzieningen, zoals winkels en een horecagelegenheid met buitenterras. De kleine haven markeert aan de westzijde de entree naar Tersluis en biedt plaats aan boten van zowel bewoners als passanten. De woningen komen op ruime kavels met zeer diepe tuinen , gelegen op het westen of oosten.

TERSLUIS
Liggend aan het Woldmeer, het toekomstige park en de vaarverbinding, ligt Tersluis. Een plek waar je kunt wonen en leven met veel ruimte en groen om je heen. Waar kinderen veilig kunnen spelen, je in je bootje stapt om het Woldmeer op te varen (of er ’s ochtends vroeg een frisse duik in te nemen) en waar je ontspannen wandelingen maakt in de natuur. Tersluis wordt een wijk voor echte levensgenieters. Voor mensen die op zoek zijn naar het ultieme vakantiegevoel, gewoon thuis in hun eigen huis. Iedere dag weer en met de stad dichtbij

REISTIJD | 20 FIETSMINUTEN VAN DE STAD
Tersluis ligt aan de rand van de stad Groningen, ten noorden van de A7. Vanuit Meerstad fiets je in ongeveer 20 minuten naar het bruisende stadscentrum van Groningen. Bewoners kunnen ook gebruik maken een rechtstreekse busverbinding met de stad.
Lees meer...

Nieuws over Tersluis Vlek 19 |Parkvilla's

03-07-2018

Grootste projectwoningen Tersluis in vlek 19

In de afgelopen weken zijn weer diverse projecten in de verkoop gekomen in het plandeel Tersluis in Meerstad. Het aanbod is weer heel divers kwa architectuur en typologie. Maar bent u vooral op zoek naar veel ruimte..... kijk dan naar de Parkvilla's van vlek 19


Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar