Soort woonhuis

villa, halfvrijstaande woning

Koopsom

Vanaf € 349.000 v.o.n.

Woonoppervlak

170 m2
Perceeloppervlakte
415 m2
Inhoud
602 m3

Omschrijving

PARKVILLA'S Tersluis- Meerstad | NIEUW Start verkoop deelfase 2| 6 halfvrijstaande Family XL Duo

Wegens succes nieuwe woonkansen voor liefhebbers van de halfvrijstaande Family Xl Parkvilla's in Tersluis (Vlek 17) in Meerstad op een prachtige locatie.

HET PROJECT | Buitenleven in de stad
Het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Dat vindt u in de prachtige natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Hier komen 11 PARKVILLA’S voor levensgenieters en/of liefhebbers van levensloopbestendig wonen of bijvoorbeeld thuiswerkers.

GEFASEERDE VERKOOP
De 11 parkvilla’s komen gefaseerd in de verkoop. Fase 1 omvat kavel 1 t/m 5, waarvan 2 x type Family XL DUO op kavel 4 en 5. Fase 2 omvat kavel 6 t/m 11 met Family XL DUO.

DE WONING | TYPE FAMILY XL DUO| HALFVRIJSTAAND | KAVEL 4 EN 5 fase 1 | KAVEL 6 /m 11 fase 2
Bent op zoek naar een zeer ruime woning op een prachtige locatie met een woonoppervlakte van maar liefst 170m², uitgevoerd in een stijlvolle architectuur met praktisch ingedeelde ruimtes om fijn te kunnen leven? Grote kans dat u zich thuis gaat voelen in de Family XL Villa DUO.

De villa is er in 2 verschillende geveluitvoeringen en met een eigen kleur gevelsteen om het unieke karakter en eigen gezicht van uw woning te benadrukken.

INDELING
Deze villa heeft in de basis een royale U- vormige woonkamer en woonkeuken en waarbij u zelf kunt kiezen of u tuin- of straatgericht wilt wonen, zonder dat u de plattegrond hoeft te verlengen. Vanuit de woonkamer of desgewenst de woonkeuken bereikt u via de openslaande tuindeuren de diepe achtertuin op het westen of oosten van maar liefst ca. 18 meter diep.

In de aangebouwde houten garage/berging is ruimte voor o.a. uw fietsen en aan de achterzijde is keurig afgeschermd de opstelplaats voor de buitenunit van de warmtepomp en de kliko’s.

Verdieping
In de basis vindt u op de eerste verdieping 3 royale slaapkamers, waarvan de “masterbedroom” voorzien is van een ruime inloopkast. De badkamer is uitgevoerd met luxe sanitair en tegelwerk en biedt ruimte voor een ligbad (optioneel). En wilt u daarnaast de mogelijkheid voor een 4e of 5e slaapkamers? Dit is mogelijk op de 2e verdieping.

ROYAAL IN DE BASIS | VARIATIE IN AANBOUWMOGELIJKHEDEN
Deze villa biedt u ruimte in overvloed en meer. Is de basisuitvoering u toch niet groot genoeg? Alle woningen kunnen worden uitgevoerd met een veelheid aan aanbouwvarianten. Zo is er een optie voor kantoor aan huis of met atelier aan de tuin of een grote uitbouw achter met werkkamer aan de woonkamer. Dit allemaal met een hoge goot of een lage goot als basiswoning.

In de basis is de Family XL DUO maar liefst al 602 m3. Met maximale uitbouw is zelfs ruim 825 m3 haalbaar. Waar vindt u dit in Groningen?

KORTOM, deze villa biedt u een prettige en royale leefruimte, geschikt voor gezinnen in volle bloei met behoefte aan gezamenlijke en individuele ruimtes.

RUIMTE IN EN OM DE WONING
Ruimte vindt u overigens niet alleen in de villa, maar ook in uw tuin en de direct omgeving. De kavels zijn royaal met een oppervlakte van maar liefst ca. 560 m² met de tuin gelegen op het westen of oosten. De ligging is prachtig aan park, midden tussen groen en water. Het straatbeeld is gevarieerd en speels met verschillende steenkleuren en woningtypes.

ONDERHOUDSARM, ENERGIEZUINIG EN COMFORTABEL
De villa’s zijn onderhoudsarm uitgevoerd met kunststof kozijnen en zeer energiezuinig (gasloos) door toepassing van een luchtwarmtepomp en PV-panelen op het dak. De vloerverwarming op de begane grond en de verdieping maakt het geheel zeer comfortabel. Daarnaast is de villa compleet uitgevoerd met luxe sanitair en tegelwerk en voorzien van een aangebouwde houten garage/berging.

KERNGEGEVENS TYPE FAMILY XL
In Fase I : 2 x type Family XL DUO op kavel 4 en 5
In Fase II : 6 x type Family XL DUO op kavels 6 /m 11
- Woonopp: ca. 170 m²
- Binnenwerkse maten: 6,06m breed x 10,8 mdiep
- Inhoud: ca. 602 m3

KENMERKEN KAVELS FASE I
• Kavels van ca. 415 m²
• Tuinen gelegen op het oosten
• 2 parkeerplekken op eigen terrein
• De tuinen grenzen aan het aan te leggen park
• Achtertuin ca. 18 meter diep
• Voortuin ca. 6 meter diep

KENMERKEN WONING
• U-vormige woonkamer met openslaande tuindeuren
• Tuin- of straatgericht wonen mogelijk zonder meerprijs
• Inclusief aangebouwde houten garage/berging
• 3 slaapkamers, 2 extra kamer(s) mogelijk op de 2e verdieping
• 1 slaapkamer voorzien van inloopkast
• Vloerverwarming als hoofdverwarming begane en 1e verdieping
• Luxe sanitair, tegelwerk en wandclosets
• Stijlvolle architectuur met praktisch ruime ingedeelde ruimtes om fijn te kunnen leven
• Ruime keuzevrijheid voor eigen aanvullende wensen

KENMERKEN ENERGIEZUINIG
• PV-panelen
• Kunststof kozijnen
• EPC van 0,4
• Luchtwarmtepomp (gasloos)

SELECTIE UIT DE UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN
• Aanbouw met slaap- of werkkamer beneden
• extra kamer(s) mogelijk op de 2e verdieping

**DOWNLOADEN VERKOOPDOCUMENTATIE EN OP DE HOOGTE BLIJVEN
Voor het downloaden van de actuele verkoopdocumentatie, het volgen van de beschikbaarheid van de kavels en het op de hoogte blijven van het toekomstige aanbod ga je naar NIEUWBOUWGRONINGEN.NL en SCHRIJF JE IN voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte.***OMGEVING

MEERSTAD | Buitengewoon wonen in de stad
Vrijheid, ruimte, frisse lucht en prachtige vergezichten over water en land... Daarnaast ruime woningen op fietsafstand van de stad. Dit is wat wonen in Meerstad je te bieden heeft en meer! De ontwikkeling van Meerstad gebeurt in fases met als uitgangspunt: wonen, recreëren en leven in een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte en vrijheid om je heen.

Veel aandacht voor groen en water. Zo wordt het Woldmeer steeds groter en bestaande en onlangs aangelegde groengebieden uitgebreid en verbonden. De komende jaren ontwikkelt Meerstad zich steeds verder op alle gebied. Kortom, de ideale combinatie van het buitenleven en het goede van de stad.

TERSLUIS | De tweede wijk van Meerstad
Tersluis is de tweede wijk van Meerstad. Hier woont u aan het Woldmeer, het park en de vaarverbinding. Kortom, Thuis in Tersluis is een plek waar u leeft met veel ruimte en natuur om u heen.

VOORZIENINGEN De sluis en haven van Tersluis
De sluis en de haven worden de trekpleisters van Thuis in Tersluis. De openbare ruimte rondom de sluis wordt erg aantrekkelijk. Hier komt een gezellig dorpsplein met op termijn de mogelijkheid voor buurtvoorzieningen, zoals winkels en een horecagelegenheid met buitenterras. De kleine haven markeert aan de westzijde de entree naar Tersluis. Hier is straks ruimte voor boten van bewoners als passanten. Daarnaast heeft Meerstad een eigen school.

LIGGING EN OMGEVING
Meerstad ligt aan de rand van de stad Groningen, ten noorden van de A7. Het totale gebied is uitgestrekt en beslaat wel 2.500 ha. Het Woldmeer vormt de blauwe kern van Meerstad en is een aantrekkelijk nieuw recreatiemeer voor zowel de bewoners van Meerstad als de stad.
Door de bijzondere ligging is Meerstad ook een schakel tussen de natuurgebieden van ’t Roegwold (Midden Groningen) en de natuur rond en boven het Zuidlaardermeer in Drenthe. De nieuwe natuur, die in het plangebied wordt aangelegd maakt het tot één groot natuurgebied. Nieuwe natuur met water en groen als toevoeging aan de al bestaande gebieden.

BEREIKBAARHEID
Meerstad is zeer goed bereikbaar vanuit het centrum van de stad Groningen Via de Sontbrug over het Winschoterdiep is er een rechtstreekse verbinding met hart Groningen.
- 8 km vanaf de binnenstad van Groningen
- 2 km vanaf Harkstede
- Binnen een half uur met de fiets in het bruisende stadscentrum van Groningen
- Openbaarvervoer met buslijn 78 en belbus
- Via het Woldmeer en het sluisje met een directe vaarverbinding naar het Slochterdiep en vervolgens via de sluis naar het

Lees meer...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Meerstad | Tersluis Vlek 17 | Parkvilla 's

Is een ontwikkeling van VDM en Zijlmans

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Thuis in geld