Groote Veen | 5 vrijstaande patiovilla's

"Een levensloopbestendige plattegrond met mogelijkheid tot uitbreiding om zo uw optimale plattegrond te kunnen creëren, passend bij uw woonwens".

In Groote Veen de nieuwste wijk van Eelde komen 5 vrijstaande patiovilla's met een geschakelde aanbouw. Hier woont u in een groene wijk met een dorps karakter, maar met allure. De dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik en de bruisende stad Groningen is op fietsafstand.

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN EN MEER...
U wilt graag voor nu of in de toekomst slapen en baden beneden, een werkkamer beneden of een ruime garage? U wilt daarnaast lekker kunnen genieten van uw eigen patio en tuin die achterom te bereiken is? Dan is deze comfortabele energiezuinige vrijstaande patiovilla met geschakelde aanbouw in plan Groote Veen in Eelde wellicht uw toekomstige nieuwe woning.

"Een levensloopbestendige plattegrond met mogelijkheid tot uitbreiding om zo u optimale plattegrond te kunnen creëren, passend bij uw woonwens".

HET PROJECT
In Groote Veen de nieuwste wijk van Eelde komen 5 vrijstaande patiovilla's met een geschakelde aanbouw. Hier woont u in een groene wijk met een dorps karakter, maar met allure. De dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik en de bruisende stad Groningen is op fietsafstand.

DE VILLA
De patiovilla's hebben in de basis een plattegrond met slapen en baden beneden. Wilt u echter een werkkamer of liever een ruime garage? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van uw woonwens en de gezinssituatie. De villa heeft 3 slaapkamers en is daarnaast uit te breiden naar 4 slaapkamers.

Met een badkamer op de begane grond en op de verdieping heeft u extra comfort en luxe. Handig bij logées of thuiswonende en/of thuis komende kinderen. Kortom, alle mogelijkheden en voorzieningen om u thuis te voelen in deze comfortabele villa.

DE VERKOOP
De verkoop is inmiddels gestart en na de eerste informatieavond zijn 4 van de 5 woningen in optie gegaan. Er is dus veel belangstelling voor dit plan. Informeer bij Nieuwbouwgroningen.nl naar de actuele stand van zaken. Of bezoek de projectsite op www.nieuwbouwgroningen.nl

KENMERKEN
* aantal: 5
* vrijstaande villa met geschakelde aanbouw
* gespiegeld gebouwd dus ruimte voor mooie patio
* tuin/patio achterom bereikbaar
* U-vormige woonkamer en keuken
* inclusief sanitair en tegelwerk

* Slaapkamer en badkamer beneden
* extra separaat toilet in de hal
* geïsoleerde berging

* bijkeuken met stookruimte en wasmachine-aansluiting
* Op eerste verdieping: extra badkamer
* Op eerste verdieping: 2 slaapkamers en een berging

ENERGIEZUINIGE MAATREGELEN
* vloerverwarming op begane grond
* zonnepanelen
* EPC 0,4

INDELINGSOPTIES
* Optie 1: variant met ongeÏsoleerde garage/berging/bijkeuken)| minderprijs - € 5.400,- incl btw
* Optie 2: Werkkamer/berging/bijkeuken | minderprijs - € 2.400,- incl btw
* Optie 3: Verlengde verdieping | meerprijs | + € 24.900,- incl btw

KERNGEGEVENS
Woonoppervlakte: 142 m²
Inhoud: 574m3
Kaveloppervlakte: 300m² - 300m²
Ligging tuin op het zuiden of noorden
Prijzen vanaf ca. € 384.000,- von tot € 391.000,-

HET PLAN | Groote Veen
Groote Veen ligt aan de rand van Eelde, met het beroemde landgoed Vosbergen aan de overkant van de Burgemeester Legroweg. Groote Veen is de nieuwste wijk van Eelde. Hier ontstaat een wijk met een dorps karakter, maar met een allure. Het plan kenmerkt zich door ruime kavels, heel veel groen en een gevarieerd huizenaanbod. Kortom, een levendige wijk met een speelse vormgeving en ruimte voor ieders woonwensen.
• Of fietsafstand van de stad Groningen
• Vlakbij centrum Eelde met alle voorzieningen
• Je wandelt zo de natuur in
‘We wonen hier sinds augustus 2013 en het bevalt prima. Eigenlijk nog beter als prima”.

VOORZIENINGEN
Eelde telt zo’n 6700 inwoners en is van alle gemakken voorzien: winkels, scholen, sportvereniging, huisartsen, apotheek en musea. Eelde is een van de drie hoofdkernen van de gemeente Tynaarlo.
Het voorzieningenniveau is uitstekend. De grote supermarkten zijn vertegenwoordigd. En er zijn diverse winkels. Het centrum van Eelde ondergaat binnenkort een opknapbeurt.


BEREIKBAARHEID.
Vanuit Eelde bent u zo op A-28 en binnen 18 autominuten binnendoor door de wijk Ter Borch (Eelderwolde) vindt u aansluiting op de A-7. Met 3 minuten fietsen bent u in het centrum van Eelde. En met 12 autominuten bent u in de stad Groningen. Wilt u verder van huis? Groningen Airport Eelde is in de buurt. U stapt zelfs zo op het vliegtuig.
‘Met de auto ben je zo uit de wijk en gelijk op de hoofdweg, waardoor je binnen 10 minuten in Groningen of Assen bent”.

Woningtype in Groote Veen | 5 vrijstaande patiovilla's

Interactieve prijslijst

Filter

Interactieve prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
1
€ 391.000
Verkocht
2
€ 384.000
Onder optie
3
€ 385.000
Verkocht
4
€ 384.000
Beschikbaar
5
€ 390.000
Verkocht

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Nieuws over Groote Veen | 5 vrijstaande patiovilla's

12-10-2017

EELDE: Nog 1 vrijstaande patiovilla in Groote Veen

Liefhebbers van levensloopbestendig wonen opgelet. In plan Groote Veen ontwikkelt Frisoplan 5 comfortabele vrijstaande patiovilla's met in de basis al slapen en baden beneden. Prijzen vanaf € 369.000,- von. Er is nog 1 woning te koop na de start verkoop
Lees verder »

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Groote Veen | 5 vrijstaande patiovilla's

Is een ontwikkeling van Frisoplan en Hanzevast

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Michel Dijk

Garantie

Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie.