Groote Veen | 5 vrijstaande patiovilla's

"Een levensloopbestendige plattegrond met mogelijkheid tot uitbreiding om zo uw optimale plattegrond te kunnen creëren, passend bij uw woonwens".

In Groote Veen de nieuwste wijk van Eelde komen 5 vrijstaande patiovilla's met een geschakelde aanbouw. Hier woont u in een groene wijk met een dorps karakter, maar met allure. De dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik en de bruisende stad Groningen is op fietsafstand.

PATIOVILLA | LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN | START BOUW EIND AUGUSTUS 2018

U wilt graag voor nu of in de toekomst slapen en baden beneden? U wilt daarnaast lekker kunnen genieten van uw eigen patio en tuin die achterom te bereiken is? Dan is deze comfortabele energiezuinige vrijstaande patiovilla met geschakelde aanbouw in plan Groote Veen in Eelde wellicht uw toekomstige nieuwe woning.

"Een levensloopbestendige plattegrond met mogelijkheid tot uitbreiding om zo u optimale plattegrond te kunnen creëren, passend bij uw woonwens".

HET PROJECT : nog slechts 2 woningen beschikbaar
In Groote Veen de nieuwste wijk van Eelde komen 5 vrijstaande patiovilla's met een geschakelde aanbouw. Hier woont u in een groene wijk met een dorps karakter, maar met allure. De dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik en de bruisende stad Groningen is op fietsafstand.

DE VILLA
De patiovilla's hebben in de basis een plattegrond met slapen en baden beneden. Echter hebben de toekomstige bewoners ook de mogelijk hier hier een werkkamer of een ruime garage te realiseren.

De villa heeft 3 slaapkamers. Met een badkamer op de begane grond en op de verdieping heeft u extra comfort en luxe. Handig bij logées of thuiswonende en/of thuis komende kinderen. Kortom, alle mogelijkheden en voorzieningen om u thuis te voelen in deze comfortabele villa.

LEVENSLOOP BESTENDIG WONEN POPULAIR
De huidige kopers van deze woning herkennen het gemak en comfort van deze woning met alle voorzieningen gelijkvloers. Op zoek naar een huis met minder onderhoud en een kleinere tuin. En verhuizen hoeft voorlopig niet meer, want deze woning is helemaal op de toekomst voorbereid.


KENMERKEN
* aantal: 5, nog slechts 2 beschikbaar
* vrijstaande villa met geschakelde aanbouw
* gespiegeld gebouwd dus ruimte voor mooie patio
* tuin/patio achterom bereikbaar
* U-vormige woonkamer en keuken
* inclusief sanitair en tegelwerk

* Slaapkamer en badkamer beneden
* extra separaat toilet in de hal
* geïsoleerde berging

* bijkeuken met stookruimte en wasmachine-aansluiting
* Op eerste verdieping: extra badkamer
* Op eerste verdieping: 2 slaapkamers en een berging

ENERGIEZUINIGE MAATREGELEN
* vloerverwarming op begane grond
* zonnepanelen
* EPC 0,4

INDELINGSOPTIES
* Optie 1: variant met ongeÏsoleerde garage/berging/bijkeuken)| minderprijs - € 5.400,- incl btw
* Optie 2: Werkkamer/berging/bijkeuken | minderprijs - € 2.400,- incl btw


KERNGEGEVENS
Woonoppervlakte: 142 m²
Inhoud: 574m3
Kaveloppervlakte: ca 300 m²
Ligging tuin op het zuiden of noorden
Prijzen vanaf ca. € 384.000,- von tot € 391.000,-

***VOORTGANG NIET MISSEN? SCHRIJF JE IN
Mis geen start verkoop of voortgang en SCHRIJF U IN op NIEUWBOUWGRONINGEN.NL voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden u vervolgens op de hoogte van de start verkoop en de beschikbaarheid van de verkoopdocumentatie. Ook kunt u de uitgebreide verkoopdocumentatie downloaden van nieuwbouwgroningen.nl**

HET PLAN | Groote Veen
Groote Veen ligt aan de rand van Eelde, met het beroemde landgoed Vosbergen aan de overkant van de Burgemeester Legroweg. Groote Veen is de nieuwste wijk van Eelde. Hier ontstaat een wijk met een dorps karakter, maar met een allure. Het plan kenmerkt zich door ruime kavels, heel veel groen en een gevarieerd huizenaanbod. Kortom, een levendige wijk met een speelse vormgeving en ruimte voor ieders woonwensen.
• Of fietsafstand van de stad Groningen
• Vlakbij centrum Eelde met alle voorzieningen
• Je wandelt zo de natuur in
‘We wonen hier sinds augustus 2013 en het bevalt prima. Eigenlijk nog beter als prima”.

VOORZIENINGEN
Eelde telt zo’n 6700 inwoners en is van alle gemakken voorzien: winkels, scholen, sportvereniging, huisartsen, apotheek en musea. Eelde is een van de drie hoofdkernen van de gemeente Tynaarlo.
Het voorzieningenniveau is uitstekend. De grote supermarkten zijn vertegenwoordigd. En er zijn diverse winkels. Het centrum van Eelde ondergaat binnenkort een opknapbeurt.


BEREIKBAARHEID.
Vanuit Eelde bent u zo op A-28 en binnen 18 autominuten binnendoor door de wijk Ter Borch (Eelderwolde) vindt u aansluiting op de A-7. Met 3 minuten fietsen bent u in het centrum van Eelde. En met 12 autominuten bent u in de stad Groningen. Wilt u verder van huis? Groningen Airport Eelde is in de buurt. U stapt zelfs zo op het vliegtuig.
‘Met de auto ben je zo uit de wijk en gelijk op de hoofdweg, waardoor je binnen 10 minuten in Groningen of Assen bent”.

Nieuws over Groote Veen | 5 vrijstaande patiovilla's

12-10-2017

EELDE: Nog 2 vrijstaande patiovilla's in Groote Veen

Liefhebbers van levensloopbestendig wonen opgelet. In plan Groote Veen ontwikkelt Frisoplan 5 comfortabele vrijstaande patiovilla's met in de basis al slapen en baden beneden. Prijzen vanaf € 369.000,- von. Er zijn nog 2 woningen te koop na de start verkoop


Lees verder »

Woningtype in Groote Veen | 5 vrijstaande patiovilla's

Interactieve prijslijst

Filter

Interactieve prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
1
€ 391.000
Verkocht
2
€ 384.000
Beschikbaar
3
€ 385.000
Verkocht
4
€ 384.000
Beschikbaar
5
€ 390.000
Verkocht

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Groote Veen | 5 vrijstaande patiovilla's

Is een ontwikkeling van Frisoplan

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Michel Dijk

Garantie

Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie.