Groote Veen | patiovilla's

"Een levensloopbestendige plattegrond met mogelijkheid tot uitbreiding om zo uw optimale plattegrond te kunnen creëren, passend bij uw woonwens".

In Groote Veen de nieuwste wijk van Eelde komen 5 vrijstaande patiovilla's met een geschakelde aanbouw. Hier woont u in een groene wijk met een dorps karakter, maar met allure. De dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik en de bruisende stad Groningen is op fietsafstand.

Groote Veen – Eelde
Buitenkans voor levensgenieters: de laatste twee vrijstaande patiovilla’s

Vogelgeluiden. Er is geen fijnere wekker om mee wakker te worden. Vanuit de lekker koele masterbedroom – op de begane grond – loop je via de hal naar de open woonkeuken. In de ruime living werpt het ochtendzonnetje een warme gloed over de vloer. Je opent de dubbele deuren naar de patio en de compacte tuin. Een heerlijk geborgen plek om te samen te ontbijten. Na nog een laatste slok koffie maak je je gereed voor de ochtendwandeling.

Aan de overkant van de weg ligt het eeuwenoude landgoed Vosbergen, onderdeel van de zogeheten landgoederengordel Eelde. Samen met onder meer het landgoed Lemferdinge, de polder Lappenvoort en het Friescheveen vormt het een geweldig wandelgebied. Wist je trouwens dat de ontwerpers van de wijk Groote Veen zich door deze bijzondere omgeving hebben laten inspireren? Groote Veen, waar jouw patiovilla staat, vormt de geleidelijke overgang van dorpse rust naar de vrijheid die zo kenmerkend is voor landgoederen. Dat vertaalt zich in een ruim opgezette buurt, met veel groen en variatie in woningen.

Wanneer je na een verkwikkende wandeling weer thuiskomt, loop je direct door naar de badkamer op de begane grond om je op te frissen. Daarna pak je je iPad om op de patio ontspannen de krant te gaan lezen. Inmiddels staat de zon hoog aan de hemel. Maar deze buitenruimte biedt je volop beschutting. Misschien dat je later vanmiddag nog wat zonnestralen gaat vangen. De zon bestrijkt dan over het flauw-schuine dak een strook van de onderhoudsarme tuin op het noorden. Dankzij schuttingen en hoge hagen geniet je hier van optimale visuele privacy.

Begint het bij jou al te kriebelen? Misschien is een patiovilla in Groote Veen, de jongste wijk van Eelde, dan wat voor jou. De villa’s zijn al in aanbouw: nu kopen is volgend voorjaar wonen. De geschakelde vrijstaande woningen zijn geschikt voor levensgenieters van alle leeftijden. De ouderslaapkamer op de begane grond laat zich namelijk eenvoudig omtoveren tot thuiskantoor, hobbyruimte of bijkeuken. En die badkamer op de begane grond is altijd handig. Komt je (klein)kind thuis van sport of spel, dan kan hij of zij zo de badkamer in. Op de verdieping liggen nog eens twee volwaardige slaapkamers, een tweede badkamer en een berging.

De ligging van jouw toekomstige patiovilla is ideaal, en niet alleen vanwege de directe nabijheid van groen en natuur. Eelde is gunstig gelegen ten opzichte van de stad Groningen en Assen. Binnen enkele minuten zit je op de A28 of via de wijk Ter Borch (Eelderwolde) op de A7. Naar bijvoorbeeld de Lidl of de Albert Heijn in het centrum van Eelde kun je gewoon te voet. En naar Groningen Airport Eelde bij wijze van spreken met de fiets. Je stapt er op het vliegtuig naar bijvoorbeeld Kopenhagen of München. De wereld ligt voor je open. Enthousiast? De verkoopmakelaar helpt je graag bij je volgende stap. Met je levensloopgeschikte comfortwoning of eengezinswoning in Groote Veen, waar je lang en gelukkig kunt blijven wonen.HET PROJECT : nog slechts 2 woningen beschikbaar
In Groote Veen de nieuwste wijk van Eelde komen 5 vrijstaande patiovilla's met een geschakelde aanbouw. Hier woont u in een groene wijk met een dorps karakter, maar met allure. De dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik en de bruisende stad Groningen is op fietsafstand.

DE VILLA
De patiovilla's hebben in de basis een plattegrond met slapen en baden beneden. Echter hebben de toekomstige bewoners ook de mogelijk hier hier een werkkamer of een ruime garage te realiseren.

De villa heeft 3 slaapkamers. Met een badkamer op de begane grond en op de verdieping heeft u extra comfort en luxe. Handig bij logées of thuiswonende en/of thuis komende kinderen. Kortom, alle mogelijkheden en voorzieningen om u thuis te voelen in deze comfortabele villa.

LEVENSLOOP BESTENDIG WONEN POPULAIR
De huidige kopers van deze woning herkennen het gemak en comfort van deze woning met alle voorzieningen gelijkvloers. Op zoek naar een huis met minder onderhoud en een kleinere tuin. En verhuizen hoeft voorlopig niet meer, want deze woning is helemaal op de toekomst voorbereid.


KENMERKEN
* aantal: 5, nog slechts 2 beschikbaar
* vrijstaande villa met geschakelde aanbouw
* gespiegeld gebouwd dus ruimte voor mooie patio
* tuin/patio achterom bereikbaar
* U-vormige woonkamer en keuken
* inclusief sanitair en tegelwerk

* Slaapkamer en badkamer beneden
* extra separaat toilet in de hal
* geïsoleerde berging

* bijkeuken met stookruimte en wasmachine-aansluiting
* Op eerste verdieping: extra badkamer
* Op eerste verdieping: 2 slaapkamers en een berging

ENERGIEZUINIGE MAATREGELEN
* vloerverwarming op begane grond
* zonnepanelen
* EPC 0,4

INDELINGSOPTIES
* Optie 1: variant met ongeÏsoleerde garage/berging/bijkeuken)| minderprijs - € 5.400,- incl btw
* Optie 2: Werkkamer/berging/bijkeuken | minderprijs - € 2.400,- incl btw


KERNGEGEVENS
Woonoppervlakte: 142 m²
Inhoud: 574m3
Kaveloppervlakte: ca 300 m²
Ligging tuin op het zuiden of noorden
Prijzen vanaf ca. € 384.000,- von tot € 391.000,-

***VOORTGANG NIET MISSEN? SCHRIJF JE IN
Mis geen start verkoop of voortgang en SCHRIJF U IN op NIEUWBOUWGRONINGEN.NL voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden u vervolgens op de hoogte van de start verkoop en de beschikbaarheid van de verkoopdocumentatie. Ook kunt u de uitgebreide verkoopdocumentatie downloaden van nieuwbouwgroningen.nl**

HET PLAN | Groote Veen
Groote Veen ligt aan de rand van Eelde, met het beroemde landgoed Vosbergen aan de overkant van de Burgemeester Legroweg. Groote Veen is de nieuwste wijk van Eelde. Hier ontstaat een wijk met een dorps karakter, maar met een allure. Het plan kenmerkt zich door ruime kavels, heel veel groen en een gevarieerd huizenaanbod. Kortom, een levendige wijk met een speelse vormgeving en ruimte voor ieders woonwensen.
• Of fietsafstand van de stad Groningen
• Vlakbij centrum Eelde met alle voorzieningen
• Je wandelt zo de natuur in
‘We wonen hier sinds augustus 2013 en het bevalt prima. Eigenlijk nog beter als prima”.

VOORZIENINGEN
Eelde telt zo’n 6700 inwoners en is van alle gemakken voorzien: winkels, scholen, sportvereniging, huisartsen, apotheek en musea. Eelde is een van de drie hoofdkernen van de gemeente Tynaarlo.
Het voorzieningenniveau is uitstekend. De grote supermarkten zijn vertegenwoordigd. En er zijn diverse winkels. Het centrum van Eelde ondergaat binnenkort een opknapbeurt.


BEREIKBAARHEID.
Vanuit Eelde bent u zo op A-28 en binnen 18 autominuten binnendoor door de wijk Ter Borch (Eelderwolde) vindt u aansluiting op de A-7. Met 3 minuten fietsen bent u in het centrum van Eelde. En met 12 autominuten bent u in de stad Groningen. Wilt u verder van huis? Groningen Airport Eelde is in de buurt. U stapt zelfs zo op het vliegtuig.
‘Met de auto ben je zo uit de wijk en gelijk op de hoofdweg, waardoor je binnen 10 minuten in Groningen of Assen bent”.
Lees meer...

Nieuws over Groote Veen | patiovilla's

28-07-2018

EELDE: Nog 2 vrijstaande patiovilla's in Groote Veen

Liefhebbers van levensloopbestendig wonen opgelet. In plan Groote Veen ontwikkelt Frisoplan 5 comfortabele vrijstaande patiovilla's met in de basis al slapen en baden beneden. Prijzen vanaf € 384.000,- von.  Er zijn nog 2 woningen te koop. De bouw is in juli opgestart. Q1 verwachten we de oplevering.


Lees verder

Woningtype in Groote Veen | patiovilla's

Prijslijst

Nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.

Patiovilla

Bouwnummer 1 - koopsom € 391.000 v.o.n.

Verkocht

143 m2 woonoppervlakte

335 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Patiovilla

Bouwnummer 2 - koopsom € 384.000 v.o.n.

Verkocht

143 m2 woonoppervlakte

300 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Patiovilla

Bouwnummer 3 - koopsom € 385.000 v.o.n.

Verkocht

143 m2 woonoppervlakte

300 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Patiovilla

Bouwnummer 4 - koopsom € 384.000 v.o.n.

Verkocht

143 m2 woonoppervlakte

300 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Patiovilla

Bouwnummer 5 - koopsom € 390.000 v.o.n.

Verkocht

143 m2 woonoppervlakte

300 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Groote Veen | patiovilla's

Is een ontwikkeling van Frisoplan

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Thuis in geld

Garantie

Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie.