Ter Laan IV | 7 Gelijkvloers+ woningen

Nog 1 woning te koop | Haak nu nog aan om je wensen mee te nemen

TER LAAN 4 | GEVARIEERD EN GROEN WONEN MET GUNSTIGE LIGGING T.O.V DE STAD
Of u nu denkt aan uw eerste koopwoning of graag een volgende stap wilt maken in uw wooncarrière. Bedum plan Ter Laan 4 biedt u genoeg mogelijkheden. Hier vindt u BETAALBARE nieuwbouwwoningen voor elke doelgroep. Zowel voor starters, gezinnen als mensen die behoefte hebben aan een slaap- en badkamer beneden. Kortom, divers aanbod voor starters en doorstromers.

6 TWEE ONDER EEN KAP WONINGEN EN 1 VRIJSTAANDE WONING
Groen en gezellig wonen aan een hofje aan de Rietgans. Hier komen 6 twee onder een kap woningen en 1 vrijstaande woning allen met baden en slapen beneden. Twee slaapkamers en een ingerichte badkamer op de verdieping, maakt deze woning niet alleen geschikt voor de medioren, maar met totaal 3 slaapkamer zeker ook voor gezinnen.

De woonkamer is licht en straatgericht. De ruime keuken is gesitueerd aan de achterzijde met een inpandige berging. Ruime slaapkamer en badkamer beneden met bergruimte. Wilt u een andere plattegrond met werkkamer beneden? Vele varianten zijn mogelijk en bespreekbaar, maak uw wensen kenbaar. Daarnaast aardbevingsbestendiger en comfortabel uitgevoerd met vloerverwarming en zonnepanelen en inclusief luxe sanitair en tegelwerk.

ONDERSTAANDE WIJZIGINGEN ZIJN REEDS MEEGENOMEN BIJ DE BOUW VAN KAVEL 3 t/m 7 EN DIENEN ALS VERPLICHTE AFNAME VOOR KAVEL 1 EN 2:
1. HWA aansluiten op gemeente riool i.p.v. afvoer middels molgoten € 1.085,17
2. zonnepanelen kavel 1 15 stuks: € 3.028,40 | zonnepanelen kavel 2 14 stuks: € 2.894,47
Plaatsing panelen: westzijde, deels pannendak en deels plat dak | incl. omvormer

WANNEER BEGINT DE BOUW?
De bouw van kavel 3 t/m 7 is reeds begonnen. De bouw van de woning op de kavels 1 en 2 start in het 2e kwartaal van 2018.

***INTERESSE? SCHRIJF JE IN***
Mis de start verkoop niet en SCHRIJF JE IN op NIEUWBOUWGRONINGEN.NL voor de digitale nieuwsbrief. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de start verkoop, de verkoopprocedure en de beschikbaarheid van de verkoopdocumentatie***

DE WEELDE VAN WEIDE EN WATER, dat vindt u in Bedum.
Op zo'n 10 kilometer boven de dynamische studentenstad Groningen ligt Bedum. Een rustig dorp, omgeven door groene weilanden, aan de spoorlijn tussen Groningen en Delfzijl. En niet te vergeten: aan het Boterdiep, erkend eldorado voor pleziervaarders en andere waterliefhebbers. In deze unieke omgeving krijgt landelijk wonen een heel nieuwe betekenis.

DE WIJK TER LAAN 4| Bedum op zijn mooist
Wilt u weg uit de drukte van de stad of bent u gewoon op zoek naar wat meer woonruimte? Ter Laan 4 biedt u volop keuze. De wijk is onderverdeeld in vijf verschillende buurtjes die stuk voor stuk worden gekenmerkt door een eigen sfeer. Ter Laan 4 tekent zich tevens door de vele groenstroken en waterpartijen. Ter Laan 4 biedt woonmogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaand. U zult zich snel thuis voelen in deze vriendelijk opgezette wijk. Kortom, de ideale plek wie op zoek is naar ruimt en rust en alle voorzieningen van de stad nabij wil hebben.

WAAROM DE WIJK TER LAAN 4?

KOPER AAN HET WOORD OVER TER LAAN 4
“Gunstige ligging t.o.v. de stad”
“Bedum is een mooi dorp, waar alle voorzieningen aanwezig zijn”
“Nieuwbouw ideaal voor niet-klussser”
“Alles nieuw naar eigen smaak en in een mooie wijk op goede afstand van de stad”

UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID
Bedum en de wijk Ter Laan 4 zijn uitstekend te bereiken vanuit de stad Groningen met de auto via de Eemshavenweg (15-20 autominuten). Daarnaast heeft Bedum een treinstation en bent u met de trein in 16 minuten op het hoofdstation in Groningen. Voor de sportievelingen onder ons: de stad Groningen is zelfs op fietsafstand! (ca. 30 minuten). Dagelijks fietsen zo'n 1.200 mensen over het fietspad tussen Groningen en Bedum. De provincie Groningen heeft van de fietsroute naar Bedum een zogenaamde "Fietsroute Plus" gemaakt..

VOORZIENINGEN | Alles binnen handbereik
Het dorp Bedum heeft een uitgebreid aanbod aan voorzieningen. Daarnaast is de stad Groningen met haar bruisende stadsleven binnen 16 treinminuten bereikbaar.

Dagelijkse boodschappen
Zo kunt u voor de dagelijkse boodschappen terecht bij onder andere de supermarkten, de bakker, slijter, slager, groenteboer en een Hema!.

Basisonderwijs
Als het gaat om het basisonderwijs voor uw kinderen, hebt u het als inwoner van Bedum voor het uitzoeken. Het dorp telt namelijk 5 basisscholen.

Nieuws over Ter Laan IV | 7 Gelijkvloers+ woningen

BEDUM: Nog 1 snelle beslisser gezocht !

Slapen beneden of toch die grote leefkeuken? De laatste hoekkavel van dit project is nog beschikbaar. Bouw start zodra de koper is gevonden. Lees verder

Bedum - Ter laan 4

Prijs v.a. € 293.000,00 V.O.N.
Wilt u slapen en baden beneden en nog niet toe aan een appartement? Of wellicht een werkkamer op de begane grond of een tuinkamer? Dan is de Gelijkvloers+ villa echt iets voor u. In deze unieke omgeving krijgt landelijk wonen een heel nieuwe betekenis. Lees verder

Interactieve prijslijst

Filter

Interactieve prijslijst

Bw nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.
Status
1
€ 309.000
Beschikbaar
2
€ 304.000
Verkocht
3
€ 299.000
Verkocht
4
€ 298.000
Verkocht
5
€ 293.000
Verkocht
6
€ 293.000
Verkocht
7
€ 349.000
Verkocht

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Ter Laan IV | 7 Gelijkvloers+ woningen

Is een ontwikkeling van Bouwbedrijf Ungersma

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Michel Dijk

Garantie

Dit project wordt gebouwd met Woningborg garantie.