Koopsom

€ 96.000 - € 141.400

Perceeloppervlakte

600 m2 tot 1010 m2

Omschrijving

Zelf uw woning bepalen
Een eigen woning bouwen, precies zoals u zelf wenst op een royale kavel met vrije ligging. Een droom voor velen en nu te realiseren in Baflo.
In plan Oosterhuisen heeft u de keuze uit maar liefst 15 bouwkavels. De ligging van de kavels is schitterend aan de rand van plan 0osterhuisen. De kavels liggen aan de volgende straten: Tinallingerweg, de Blauwe Reiger, Buizerd, Torenvalk en Grauwe Kiekendief. Een 3 tal kavels heeft zelfs vrij uitzicht over de landerijen. Waar vindt u dit nog?

Kenmerken
- 5 kavels gelegen aan de rand van plan Oosterhuisen
- Oppervlakte van 600 m² tot 1010 m²
- Prijzen vanaf € 96.000,-- tot € 141.400,-- vrij op naam

Wat komt er allemaal kijken bij het kopen van een bouwkavel? Dit leest u in de Verkoopdocumentatie, te downloaden op onze site.

Waar dient uw woning aan te voldoen?
Elk bouwplan wordt door de gemeente getoetst, onder meer aan het criterium of het bouwplan voldoet aan de eisen van het bestemmingsplan, het beeldkwaliteitsplan en het Bouwbesluit. De toetsing aan het beeldkwaliteitsplan gebeurt in principe door Libau, het welstandstoezicht dat in alle gemeenten van de provincie Groningen actief is. Waar u woning aan in hoofdlijnen aan dient te voldoen leest u in het Beeldkwaliteitsplan Baflo , plan Oosterhuisen 2e fase, te downloaden op onze site.

Lees meer...

Downloads

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Nieuwbouwgroningen.nl

Groningen
Stuur een e-mail
050-5472222

Baflo | Oosterhuisen | diverse 2/1 kap woningen

Is een ontwikkeling van Plegt Vos