Mooi in zicht

Ons inzicht is duidelijk: heerlijk wonen in een omgeving die bij jou past. Daarbij maakt het niet uit of je voor klassiek of modern kiest. Van kleuradvies tot complete (her)inrichting. Wij zorgen ervoor dat het mooi wonen wordt.

Petra en Jetty Anna

Persoonlijk advies voor uw woonwensen

Wij vinden het een uitdaging om op professionele wijze uw woonwensen in kaart te brengen en om te zetten in een persoonlijk advies. 
Bij een interieur totaalplan krijgt u een volledig advies waarbij uw wensen voorop staan. Hierbij kunnen de volgende aspecten aan bod komen: indeling van ruimtes, meubelen, vloeren, wanden, kleur, raamdecoraties, verlichting en accessoires.
Vaak denken mensen dat interieuradvies duur is. Dat hoeft niet zo te zijn. Natuurlijk zijn er kosten aan verbonden, maar deze worden van te voren duidelijk besproken. Meer weten? Een kennismaking gesprek is geheel vrijblijvend. Afhankelijk van uw wensen wordt er een offerte gemaakt.

Bezoekadres (op afspraak)
Lamsoor 10
9738 AL Groningen
Telefoon, email, website
Petra: 06 24 23 57 17
Jetty Anna: 06 30 75 67 59
info@mooi-inzicht.nl 
www.mooi-inzicht.nl

Alvast woonideetjes opdoen?

De dames van Mooi-inzicht werken nauw samen met de woonwinkel van ID Wonen te Winsum. Bezoek alvast hun website om alvast wat sfeer te proeven.