Woon volgend zomer al in hartje Peize

29 augustus 2019

De bouw van kavel 4 aan de Kerkstraat gaat in dit najaar van start en een snelle beslisser kan voor kavel 3 nog bij dit bouwplan aanhaken

Bent u in zoekende naar vrijstaand wonen in Noord-Drenthe, heeft u het liefst nieuwbouw en zou u eigenlijk wel zomer 2020 in uw huis willen wonen dan biedt Peize u een perfecte mogelijkheid.


In het hartje van Peize aan de Kerkstraat worden 2 woningen gerealiseerd op een unieke lokatie midden tussen de bestaande bebouwing. Kavel 4 is ondertussen verkocht en de bouw gaat binnenkort van start.


Voor kavel 3 zoeken we nog een koper. En er is keuze uit verschillende opties:


- U kunt het huis compleet laten bouwen met een garage als aanbouw. De prijs is dan € 439.500,-


- U kunt de woning laten bouwen met een uitbouw waarin een slaapkamer en badkamer beneden wordt meegebouwd als aanbouw. De basisprijs is dan € 462.500,-


- en de derde optie is dat u alleen een casco van de basiswoning laat neerzetten en hem vervolgens zelf afbouwt. De prijs hiervan is op afhankelijk van de uitvoering die u kiest en hierover informeert aannemer Ungersma u graag nader.


En bent u een snelle beslisser ?  Dan kunt u nog mee met de bouw van kavel 4 en woont u zomer 2020 op deze prachtige plek aan de Kerkstraat in hartje Peize.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Centrumplan vrijstaand wonen?

Bekijk ook het project Centrumplan vrijstaand wonen

In verkoop
Meer informatie

Centrumplan vrijstaand wonen

Peize


€ 439.500
132 m2 woonoppervlakte
1 huizen beschikbaar