Woon volgend zomer al in hartje Peize

29 augustus 2019

De bouw van kavel 4 aan de Kerkstraat gaat in dit najaar van start en een snelle beslisser kan voor kavel 3 nog bij dit bouwplan aanhaken

Bent u in zoekende naar vrijstaand wonen in Noord-Drenthe, heeft u het liefst nieuwbouw en zou u eigenlijk wel zomer 2020 in uw huis willen wonen dan biedt Peize u een perfecte mogelijkheid.


In het hartje van Peize aan de Kerkstraat worden 2 woningen gerealiseerd op een unieke lokatie midden tussen de bestaande bebouwing. Kavel 4 is ondertussen verkocht en de bouw gaat binnenkort van start.


Voor kavel 3 zoeken we nog een koper. En er is keuze uit verschillende opties:


- U kunt het huis compleet laten bouwen met een garage als aanbouw. De prijs is dan € 439.500,-


- U kunt de woning laten bouwen met een uitbouw waarin een slaapkamer en badkamer beneden wordt meegebouwd als aanbouw. De basisprijs is dan € 462.500,-


- en de derde optie is dat u alleen een casco van de basiswoning laat neerzetten en hem vervolgens zelf afbouwt. De prijs hiervan is op afhankelijk van de uitvoering die u kiest en hierover informeert aannemer Ungersma u graag nader.


En bent u een snelle beslisser ?  Dan kunt u nog mee met de bouw van kavel 4 en woont u zomer 2020 op deze prachtige plek aan de Kerkstraat in hartje Peize.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Centrumplan vrijstaand wonen?