Meerstad 33 woningen project WATERLIJN start verkoop

25 februari 2022

Wonen aan het water wie wil dat nou niet? Het is een belevenis die met niets te vergelijken valt. Het kan straks in Meerstad.

START VERKOOP

Start verkoop: dinsdag 1 maart middels digitale inschrijving.

De volledige verkoopdocumentatie (waaronder de verkoopbrochure, prijslijst en situatietekening) is vanaf dinsdag 1 maart te downloaden vanaf de website onder het project Waterlijn in Meerstad.

 

DEADLINE INSCHRIJVEN

Om mee te doen aan de toewijzing van de woningen, dien je je uiterlijk woensdag 9 maart voor 12:00 uur digitaal te hebben ingeschreven. Krijg je na jouw inschrijving een woning toegewezen, dan volgt uiteraard een uitgebreid verkoopgesprek.

 

GEVARIEERD AANBOD

Het aanbod in project WATERLIJN is heel gevarieerd. Naast het aanbod van de geschakelde tweekappers, herenhuizen en rijwoningen is er ook veel variatie in de woningen onderling. Verschil in kappen, uitbouwen, lage- en hoge veranda’s, vergrote verdiepingen, dit maakt het allemaal heel speels. Je hebt dus bijna een unieke woning die ook nog eens lekker ruim is. Iedere woning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Het gebruiksoppervlak van de woningen varieert van 143 m2 tot 173 m2 en daarmee zijn het heerlijke gezinswoningen.